Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
sam ti rekao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otključavanje telefonskih aparata kupljenih u Telenoru
Kompanija Telenor donela je Odluku o otključavanju prodatih telefonskih aparata iz svoje ponude. Korisnici stiču pravo na ovu mogućnost ukoliko ispunjavaju jedan od sledećih uslova:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...nje-telefonskih-aparata-kupljenih-u-Telenoru/
Pozdravljam sve prisutne, morao sam da se registrujem pošto duže već pratim ovu temu pa da mogu i ja nešto reći ili pitati, dvoumim se u vezi prelaska u telenor mrežu u fazonu prenesi svoj broj inače sam sad u vip-u nisam još nigde naišao ( osim kod njih na sajtu) na podatak da u telenor mreži na pr u svakom paketu početak razgovora se tarifira 4.6 d ( što u vipu nije slučaj) zatim razgovori u mreži se naplaćivaju i još dosta stvari sam našao koje mi se ne dopadaju a ovde pojedini ljudi hvale telenor mrežu,ali sve te sitnice odbijaju mene i druge potencionalne buduće korisnike, ovo sam izneo kao konstataciju jer imam osećaj da te velike kompanije uopšte nije briga za korisnika već je samo bitno da se potpiše što više ugovora naravno daleko od toga da je VIP mreža idealna izvinjavam se na opširnosti
pa koje je najmanje zlo?ni jedna, sva tri operatera su manje više ista. Samo gledaš koji će manje da te zavrne na kraju meseca sa računom, e sad tu je najgori MTS jer imam par prijatelja koji su na post kod njih i svi kukaju.
A prepaid e tu već imaš pogodnosti jer vidiš kako se kolju sa cenama minuta i poruka.
Realno kad biraš operatera u Srbiji biraš manje od tri zla.