Yettel - Pitanja i odgovori

А реално неке промоције нису у стању да се испуцају до краја, мислим, недељу дана мораш да причаш (и то не са било ким, у мрежи) куцаш гомилу порука и мало идеш на Интернет и то је то да би стигао да испуцаш :)

Дивим се свакоме ко је успео да истроши све 3 врсте саобраћаја до краја :)

А реално неке промоције нису у стању да се испуцају до краја, мислим, недељу дана мораш да причаш (и то не са било ким, у мрежи) куцаш гомилу порука и мало идеш на Интернет и то је то да би стигао да испуцаш :)

Дивим се свакоме ко је успео да истроши све 3 врсте саобраћаја до краја :)

da znas, i ja isto

INTERNET U NOVOM SVETLU!

Telenor predstavlja Pametnu mrežu, koja donosi kvalitetniji mobilni Internet, za 5 puta brže surfovanje!

Uz pomoć najsavremenije tehnologije i kroz proces unapređenja kompletne infrastrukture i ostalih pratećih sistema nastala je nova TELENOR PAMETNA MREŽA, u kojoj možeš da surfujes najbrže do sad, gde god da si. Ona podržava napredne uređaje i usluge i pružiće ti mogućnost da na svakom mestu i u svakom trenutku uživaš u najboljem internet iskustu.

Opširnije: http://i.evocentar.net/rnhKYK

Poslednja izmena:
O Telenor Pametnoj mreži

Svakodnevno radimo za vas, da vam obezbedimo najbolju pokrivenost signalom, gde god da se nalazite. Uz već provereni kvalitet govornih komunikacija, izgrađujemo najbolju mrežu za prenos podataka u Srbiji, kako biste doživeli najbolje moguće iskustvo na mobilnom internetu sa uređajem po vašem izboru. Imamo jasan cilj, da našu mrežu podignemo na još viši nivo.

Poslednja izmena:
Ma mreza je ok, gde ces bolje. Stvarno sam zadovoljan.
Htedoh danas da uzmem laptop preko Telenora. Dobra ponuda, nema sta mada necu da se obavezujem na 24 meseca. Mogli ste da napravite nesto na 12 meseci a za malo vise para tj da malo vise kosta - da mozemo da biramo. Ipak je 24 meseca mnogo. Sutra vec neznamo sta ce biti......KO ZIV A KO MRTAV :)

Ma ovo svaki mesec neka akcija, sve povoljnije i povoljnije. Za 6 meseci laptop najmanje prepolovi vrednost a za godinu dana net će da bude duplo jeftiniji i brži.
Laptop iz Telenora je trenutno realne vrednosti na tržištui ok je godinu dana ugovorene obaveze a za drugu godinu je pukotina.
Sve je to stručni tim premeravao pre nego što se ponudilo na tržištu. Ne osobno Telenor nego i ostali.
A mi alavi, primamo se......

Ma ovo svaki mesec neka akcija, sve povoljnije i povoljnije. Za 6 meseci laptop najmanje prepolovi vrednost a za godinu dana net će da bude duplo jeftiniji i brži.
Laptop iz Telenora je trenutno realne vrednosti na tržištui ok je godinu dana ugovorene obaveze a za drugu godinu je pukotina.
Sve je to stručni tim premeravao pre nego što se ponudilo na tržištu. Ne osobno Telenor nego i ostali.
A mi alavi, primamo se......
U potpunosti se slazem sa tvojom opservacijom

Telenor pametna mreža????

Hm jel ima ovde neko ko zna gde je ulica Doža Đerđa u NS?

Ako ima neka potvrdi da od te ulice do recimo Telenorove radnje kod Futoške ima oko 1km. A do centra recimo 1.5 km.
E u toj ulici ja u firmi nemam signal. Pritom nisam u podrumu već imam kancelariju na prvom spratu sa 2 prozora preko celog zida.
Mogu do sutra da mi nude sve i svašta ja signal nemam. Ponekad i kad zazvoni telefon posle par halo halo se veza prekine onda trči van zgrade pa zovi ponovo ili čekaj da te zovu. Baš izgleda poslovno da stojiš na ulici pored automobila i da pričaš sa klijentom.

v.

U nastavku možete pogledati mapu pokrivenosti Telenor signalom: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mreza/Mapa-pokrivenosti/Mapa-visoka-rezolucija/

Ukoliko je Vaša lokacija označena kao pokrivena, moguće je da je problem do vašeg telefonskog aparata, kartice, ili nekog trećeg uzroka, te je u tom slučaju najbolje da se Telenoru obratite preko mail-a: servis@telenor.rs sa opisom problema i brojem telefona na kom se javljaju problemi, kako bi specijalizovana služba mogla da analizira situaciju i uoči problem.

Pozdrav.

Vać sam se žalio Telenoru, od 16 telefona u firmi 4 rade bez ikakvih problema, na mts i vip mreži. A ostalih 12 od čega 5 telefona kupljenih u Telenoru imaju problem sa mrežom. Pritom sam ja čak svoj privatni prebacio sa umts na gsm mrežu u nadi da će signal biti bolji ali od toga nema leba. Signal od nema signala do punog signala varira non-stop. Često mi se dešava da po 5-6 puta pokušava da pošalje poruku.
Pametno nema šta.

10 para minut ili SMS

Telenor pripejd korisnci, od sada mogu aktivirati u okviru servisa Moj Meni najnovije pripejd ponude, 10 para minut i 10 para SMS.

Besplatnim pozivom menija 111 moguće je odabrati:

10 para minut - 2000 minuta u Telenor mreži za samo 200 dinara.
10 para SMS - 2000 SMS u domaćem saobraćaju za samo 200 dinara.

Ove ponude su na raspolaganju svim novim pripejd korisnicima, a svim postojećim korisnicima, ponude su kreirane prema njihovim navikama pri korišćenju mobilnog telefona.

Napomena: Moguća je aktivacija više ponuda u isto vreme. Kupljeni servisi mogu da se iskoriste sedam dana od dana aktivacije, dok se prilikom korišćenja promotivnih minuta ne naplaćuje uspostava veze. Tarifiranje se vrši po minutu. Postoji mogućnost da zbog unapređenja mreže na celoj teritoriji Srbije, ponuda u pojedinim trenucima ne bude sve vreme dostupna za sve korisnike. Za sve dodatne informacije u vezi sa ponudom, molimo vas, kontaktirajte Telenor kontakt centar na 063 9000

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Promocije/10-para/

Telenor OneTouch

321540_10150416483147209_133174387208_10505113_1465878172_a.jpg

Pametni telefoni nikad nisu bili dostupniji - jer sada je tu telefon Telenor OneTouch koji može biti tvoj već od 1 dinar uz postpejd pakete sa neograničenim Internetom! Odaberi ovaj sjajan model sa Android operativnim sistemom i surfuj koliko god želiš u novoj Telenor Pametnoj mreži. Uz veliki broj preinstaliranih aplikacija, on ima i integrisani GPS, kapacitivni ekran osetljiv na dodir od 3,5 inča, kameru od 5 megapiksela i još mnogo toga.

Ovaj telefon možete nabaviti za svega 1 dinar uz tarifne pakete Prenesi 400 ili Prenesi i Surfuj 1000

Detaljnije: http://i.evocentar.net/qAJN81

Poslednja izmena:
@vesasone: Ukoliko imate na raspolaganju mobilni telefon u koji možete ubaciti karticu iz modema, besplatno pozovite kod *321*06xxxxxxxx# gde je broj 06xxxxxxx drugi Telenor broj koji će primiti SMS poruku sledeće sadržine: "Poštovani, korisnik broja +3816xxxxxxx nije u mogućnosti da Vas pozove. Ljubazno moli da ga Vi pozovete. Telenor." Broj +3816xxxxxxx je broj vaše kartice iz modema.

Više o usluzi "Pozovi me": http://www.telenor.rs/?section=private&page=6647

Pozdrav.

Back