Yettel - Pitanja i odgovori

@ Evolution: da li i dokle traje (ako postoji) promocija korišćenja interneta za korisnike internet paketa " Surfuj 10 GB" u mreži Telenor MNE (ex Promonte)...
I još jedno pitanje: korisnik sam Telenor mreže od 2003. godine (uvek postpaid), a sada kada sam uzeo Vaš net vidim da mi usluga roaming-a nije aktivna...:dash::dash::dash:
Postoji li mogućnost da se to reši, a da ne plaćam depozit, pošto sam stalno na relaciji BG-PG.
Mislim, već sada sam pun telefona: Telenorov privatni, Telenorov poslovni, Telenor MNE privatni, Telenor MNE poslovni, Telenor-ov internet, ne moram valjda da kupujem i Telenor MNE internet...:rotf:
Veliki pozdrav...:)

@ Evolution: da li i dokle traje (ako postoji) promocija korišćenja interneta za korisnike internet paketa " Surfuj 10 GB" u mreži Telenor MNE (ex Promonte)...
I još jedno pitanje: korisnik sam Telenor mreže od 2003. godine (uvek postpaid), a sada kada sam uzeo Vaš net vidim da mi usluga roaming-a nije aktivna...:dash::dash::dash:
Postoji li mogućnost da se to reši, a da ne plaćam depozit, pošto sam stalno na relaciji BG-PG.
Mislim, već sada sam pun telefona: Telenorov privatni, Telenorov poslovni, Telenor MNE privatni, Telenor MNE poslovni, Telenor-ov internet, ne moram valjda da kupujem i Telenor MNE internet...:rotf:
Veliki pozdrav...:)

Za drugi deo posta odgovor je sledeći, ako se svi brojevi vode direktno na tebe samo svrati u poslovnicu i zatraži da ti aktiviraju roming. Ja imam 3 broja na ugovor i kod drugog me je prodavačica pitala za roming da li da aktivira a kod trećeg nije jer je verovatno zaboravila ali na komentar da li je roming uključen odmah je odreagovala i uključila opciju. Naravno sve to posle par godina urednih plaćanja na prvom ugovoru....

v.

@ljubav.moja: Prosledite informacije za koje se interesujete na servis@telenor.rs

@lab_man: Saobraćaj od 10 GB u okviru Vašeg paketa moguće je iskoristiti samo u matičnoj mreži u Srbiji. Ukoliko želite da koristite internet u mreži Telenor Crna Gora sa Telenor Srbija karticom, na raspolaganju Vam je putni paket (na kodu *111#) koji vam pruža mogućnost da kupite 1 GB saobraćaja namenjenom za korišćenje u Telenor Crna Gora mreži po ceni od 1190 dinara. Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći ovde.

Mene ovaj telenor izludjuje! Stavila sam muzu 200 dinara kredit (trenutno se nema za vise haha), on se trenutno nalazi u Svajcarskoj pa cisto da me neki put cimne ili neku poruku da posalje. I on ladno ne moze da me cima sa 200 dinara. A na telenor.rs pise da treba da ima najmanje 154.9 din. da bi ostvario poziv. Bas su me iznervirali, pisala sam im na reklamacije i kazu ocekujte odgovor u narednih 15 dana. J...m im mater 15 dana da cekam.

Mene ovaj telenor izludjuje! Stavila sam muzu 200 dinara kredit (trenutno se nema za vise haha), on se trenutno nalazi u Svajcarskoj pa cisto da me neki put cimne ili neku poruku da posalje. I on ladno ne moze da me cima sa 200 dinara. A na telenor.rs pise da treba da ima najmanje 154.9 din. da bi ostvario poziv. Bas su me iznervirali, pisala sam im na reklamacije i kazu ocekujte odgovor u narednih 15 dana. J...m im mater 15 dana da cekam.

Pa, šta misliš, za 200 dinara da vodite ljubav preko mobitela? :neutral:

Imam promociju ''moj miks'' koji je 150 din i dobijam 450 min, 450 porika i 45 MB. Kod moje sestre ova promocija košta 200 din (600 min, 600 poruka, i 60 MB). A prethodne promocije su mi bile 100 din... E sad mene zanima zbog čega je kod nekog 100, kod nekog 150, 200 itd...? Od čega to zavisi? Ja ne bih da i meni povećaju na 200 pa i više... :)

Imam promociju ''moj miks'' koji je 150 din i dobijam 450 min, 450 porika i 45 MB. Kod moje sestre ova promocija košta 200 din (600 min, 600 poruka, i 60 MB). A prethodne promocije su mi bile 100 din... E sad mene zanima zbog čega je kod nekog 100, kod nekog 150, 200 itd...? Od čega to zavisi? Ja ne bih da i meni povećaju na 200 pa i više... :)

odlicno pitanje...ista stvar je i kod Telekoma...mislim da zavisi ko koliko ima kredita

@Mala Milica: Proverite da pre uplate kredita nije kojim slučajem bio aktivan SOS kredit.

Za odlazni poziv putem Camel protokola (klasično pozivanje, uz obračun na minut) potrebno je da na računu bude minimalno 161,8 dinara (154,8 dinara minut + 6,9 uspostavljanje veze). Ipak, kako bi ostvarili niže troškove, preporučeno je pozivanje brojeva upotrebom koda *123*06XXXXXXX# gde je 06XXXXXXX broj koji se želi pozvati. U tom slučaju cena minuta razgovora je niža (59,9 dinara) uz obračun na sekundu + uspostava veze od 6,9 dinara. Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Roaming/Prepaid-roaming/

Pozdrav!

Video sam sad ovo na b92 sajtu, nova ponuda od telenora: Uplatis 200 dinara i dobijes 600 minuta u mrezi, 600 sms-ova i 60 megabajta interneta. Internet mi ne treba, ali ovo ostalo cu brzo da ispucam, evo linka ako nekom treba:

http://www.b92.net/biz/pr/index.php?nav_category=1245&yyyy=2011&nav_id=537672
brzo da spucas tolike poruke i minute?!
Divim ti se!

Meni traži 50 dinara za to. A mom prijatelju čak 500 dinara.
Zavisi ko koliko ima kredita..ti imas na stanju nego on..tako to ide

Back