Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
Danas sam bio u korisnickom servisu. Ma ove devojke sto tamo rade nemaju pojma o brzinama. Kazu "pa imate internet, sta jos hocete"
pa kada si ih preterano sarmirao...zbunile se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam bio u korisnickom servisu. Ma ove devojke sto tamo rade nemaju pojma o brzinama. Kazu "pa imate internet, sta jos hocete"
pa kada si ih preterano sarmirao...zbunile se![]()
Nego kako......ODLEPILA
@ Evolution: da li i dokle traje (ako postoji) promocija korišćenja interneta za korisnike internet paketa " Surfuj 10 GB" u mreži Telenor MNE (ex Promonte)...
I još jedno pitanje: korisnik sam Telenor mreže od 2003. godine (uvek postpaid), a sada kada sam uzeo Vaš net vidim da mi usluga roaming-a nije aktivna...
Postoji li mogućnost da se to reši, a da ne plaćam depozit, pošto sam stalno na relaciji BG-PG.
Mislim, već sada sam pun telefona: Telenorov privatni, Telenorov poslovni, Telenor MNE privatni, Telenor MNE poslovni, Telenor-ov internet, ne moram valjda da kupujem i Telenor MNE internet...
Veliki pozdrav...![]()
i posle jos jedna voznja taxijem i na zadnjem sedistu pricate o Telenoru![]()
I pogodnostima koje se pruzaju![]()
Postalo je monotono, vec godinama isti nick.........
I kad bi rekao da ce jerotije imati Telenor postpejd
koliko sam te ranije ubeđivao da pređeš u Telenor, al ti nista... ja sam ex analiticar
Mene ovaj telenor izludjuje! Stavila sam muzu 200 dinara kredit (trenutno se nema za vise haha), on se trenutno nalazi u Svajcarskoj pa cisto da me neki put cimne ili neku poruku da posalje. I on ladno ne moze da me cima sa 200 dinara. A na telenor.rs pise da treba da ima najmanje 154.9 din. da bi ostvario poziv. Bas su me iznervirali, pisala sam im na reklamacije i kazu ocekujte odgovor u narednih 15 dana. J...m im mater 15 dana da cekam.
Imam promociju ''moj miks'' koji je 150 din i dobijam 450 min, 450 porika i 45 MB. Kod moje sestre ova promocija košta 200 din (600 min, 600 poruka, i 60 MB). A prethodne promocije su mi bile 100 din... E sad mene zanima zbog čega je kod nekog 100, kod nekog 150, 200 itd...? Od čega to zavisi? Ja ne bih da i meni povećaju na 200 pa i više...![]()
odlicno pitanje...ista stvar je i kod Telekoma...mislim da zavisi ko koliko ima kredita
Pa, šta misliš, za 200 dinara da vodite ljubav preko mobitela?![]()
Video sam sad ovo na b92 sajtu, nova ponuda od telenora: Uplatis 200 dinara i dobijes 600 minuta u mrezi, 600 sms-ova i 60 megabajta interneta. Internet mi ne treba, ali ovo ostalo cu brzo da ispucam, evo linka ako nekom treba:
http://www.b92.net/biz/pr/index.php?nav_category=1245&yyyy=2011&nav_id=537672
brzo da spucas tolike poruke i minute?!Video sam sad ovo na b92 sajtu, nova ponuda od telenora: Uplatis 200 dinara i dobijes 600 minuta u mrezi, 600 sms-ova i 60 megabajta interneta. Internet mi ne treba, ali ovo ostalo cu brzo da ispucam, evo linka ako nekom treba:
http://www.b92.net/biz/pr/index.php?nav_category=1245&yyyy=2011&nav_id=537672
Zavisi ko koliko ima kredita..ti imas na stanju nego on..tako to ideMeni traži 50 dinara za to. A mom prijatelju čak 500 dinara.