Yettel - Pitanja i odgovori

Počela je borba za korisnike pre nego krene sistem prenosa broja.
Telenor mi je danas ponudio 100 extra minuta i 100 extra poruka bez menjanja tarifnog paketa i povećanja cene uz ugovornu obavezu od 12 meseci.
No kako ja imam još oko mesec dana ugovorne obaveze sačekaću da vidim šta će drugi da ponude pa ću videti da li ću da menjam operatera.

Počela je borba za korisnike pre nego krene sistem prenosa broja.
Telenor mi je danas ponudio 100 extra minuta i 100 extra poruka bez menjanja tarifnog paketa i povećanja cene uz ugovornu obavezu od 12 meseci.
No kako ja imam još oko mesec dana ugovorne obaveze sačekaću da vidim šta će drugi da ponude pa ću videti da li ću da menjam operatera.

Telenor, polako ali sigurno uzima primat na nasem trzistu, kvalitetom..Skandinavci su cudo;)

Novi tarifni paketi Telenora:

Prenesi i Surfuj

Minuti, poruke i NEOGRANIČEN INTERNET onda kada poželiš da ih iskoristiš.

Uz Telenor postpejd tarifne pakete, sada možeš da podeliš svoje ideje na svoj način. Uživaćeš u razgovorima, dopisivanju ili neograničenom surfovanju na svom telefonu, a sve što ne iskoristiš ćeš moći da preneseš u naredna 3 meseca.

Opširnije: http://i.evocentar.net/lXZgWd

U Crnoj Gori kao kod kuće

Dovoljno je samo da odabereš Telenor mrežu i uživaćeš u priči, dopisivanju i surfovanju po cenama približnim lokalnom saobraćaju.

Dolazni pozivi - 6,9 dinara bez obzira na trajanje
Odlazni pozivi u okviru Telenor SRB i CG mreža - 9,9 dinara po minutu
Pozovi *111# OPCIJA 6, kupi 1GB Internet saobraćaja za 1.190 dinara i surfuj u najbržoj mreži u Crnoj Gori, od 15. juna!

Opširnije: http://i.evocentar.net/k8CdvF

Poslednja izmena:
HTC Flyer dostupan i u Srbiji

Jedan od najočekivanijih tableta ove godine svakako je HTC-ov tablet prvenac - Flyer.

Uređaj, koji se od konkurencije izdvaja i po tome što ima stajlus, je Android 7-inčni tablet, sa jednojezgarnim procesorom na 1GHz. U Evropi je postao dostupan u prvoj polovini maja, a sada se može kupiti i u Srbiji, u okviru Telenor ponude.

Od sutra, Telenor korisnici mogu ga dobiti u okviru Surfuj paketa sa neograničenim internetom. Radi se o tarifnim paketima sa određenom količinom protoka po maksimalnoj, i neograničenoj količini protoka po minimalnoj brzini, s tim što kada korisnici potroše određenu količinu podataka koje imaju po maksimalnoj brzini, ukoliko i dalje žele brzi internet mogu kupiti dodatak "Surfuj brže", koji donosi novih 500MB po maksimalnoj brzini. Ukoliko to ne žele, internet do kraja meseca mogu koristiti besplatno po manjoj brzini.

Pored Flyera, Telenor je u ponudu uveo još dva tableta, i to Huawei S7 Slim i Samsung Galaxy Tab.

Sva tri tableta dostupna su uz tri Surfuj paketa. Surfuj 2GB po ceni od 790 dinara (3.6Mbps / 512Kbps), Surfuj 10GB (7.2Mbps / 2Mbps) za 1.190 dinara i Surfuj 30GB (21Mbps / 5.76Mbps ) po ceni od 2.490 dinara za mesečnu pretplatu. Ugovorna obaveza se potpisuje na 24 meseca.

Uz to treba napomenuti da je polovina količine podataka po maksimalnoj brzini koju korisnici dobiju uz određene pakete (odnosno 1, 5 ili 15GB), na raspolaganju za korišćenje uvek, dok je druga polovina dostupna u periodu od ponoći do šest sati ujutro.

Izvor: B92.net
http://i.evocentar.net/lDgVeq

Poslednja izmena:

Back