Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.502
Kakva reklama.......sramota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu mogu biti i mnogi drugi faktori, ozvučenje studija, ispravnost telefonskog aparata pozvane strane, udaljenost od televizijskog prijemnika
Da li je moguce raskinuti postpaid ugovor potpisan (1.07.2011) na 12 meseci? Ako je moguce, koje su posledice?
Koristio sam VIP do pred kraj prosle godine i sa njihovim internetom sam ladno telefon kacio na laptop i koristio skype. Od pre dva meseca sam postpejd korisnik Telenora paket 500 prenesi i surfuj, internet mi radi odlicno ALI samo na telefonu. Kada ga spojim na laptop skoro da ne otvara ili jedva otvara. Kad merim brzinu ona je obicno oko 40-50 kbps dok mi je u VIP-u sa kojima sam u sporu bio 400-500 kbps i koristio sam ladno skajp.
evoluti0n, posto si ti strucnjak ili neki zaposleni u Telenoru aj mi reci o cemu se radi ?
Pozdrav
Nikako, nista se nije desilo. Kada sam jednom u poslovnici isao da pitam rekli su mi da me imaju u evidenciji da su me tuzili jos 4 februara ali ja do sada nisam dobio nista.
evoluti0n, daj mi odgovor ako mozes, mojne da se krijes sad pa samo "bocnes sa nekom reklamom.........
Nista, kao da nisu, nista nisam dobio a neverujem ni da cu dobiti. Mogu da mi pljunu kroz prozor.Elem, tuzili te Sudu i sta?
Ok, probaćemo i to iako sa korišćenjem interneta na telefonu nemam problema, otvara savršeno.
Javljam ishod, pozdrav