Yettel - Pitanja i odgovori

Nije navedeno koja je mreža pozvana (mts, fiksna, Vip mobile), kao i da li je poziv iniciran preko Telenor mreže. Telenor jeste bio sponzor ove emisije, ali ne i komunikacioni provajder. Tu mogu biti i mnogi drugi faktori, ozvučenje studija, ispravnost telefonskog aparata pozvane strane, udaljenost od televizijskog prijemnika...

Što se tiče kvaliteta zvuka u Telenor mreži sa drugim korisnikom Telenor mreže, tu je aktivna tehnologija Super Sound:

:)

Poslednja izmena:
Prenesi svoj broj u Telenor

Tvoj stari broj, sada u Telenor mreži!

Od 1. jula 2011. godine možeš da postaneš Telenor korisnik, a da zadržiš svoj stari broj telefona. Bilo da si bio pripejd ili postpejd korisnik, prenosom svog broja u Telenor mrežu možeš da odabereš koju god uslugu želiš. Dovoljno je da posetiš Telenor prodavnicu i započneš proces prenošenja broja u nekoliko jednostavnih koraka.

Opširnije: http://i.evocentar.net/lPVhc8

@Radda65: Promocije na kodu *111# se odnose isključivo na saobraćaj u matičnoj mreži u Srbiji. Putni paketi su namenjeni saobraćaju ostvarenom u roamingu, i možete ih pronaći pod brojem 6. glavnog menija na kodu *111#. Pozdrav!

@djika2: Potrebno je da obrišete neki od već memorisanih profila kako bi se oslobodio prostor za nove - Telenor Internet profile. Ukoliko niste sigurni kako da to uradite, najbolje bi bilo da dodjete do najbliže Telenor prodavnice, gde će vam službenici pomoći oko rešavanja problema. Pozdrav!

Promena tarifnog paketa putem Interneta, odnosno Portala Moj Telenor od sada je omogućena.

Telenor završio transformaciju mreže

Kompanija Telenor objavila je danas da je uspešno završila projekat transformacije svoje mreže, u saradnji sa preduzećem S&T Serbia, koje je kreiralo mrežu nove generacije, korišćenjem Amdocs OSS rešenja.

Projekat je osmišljen tako da omogući telekomunikacionom operateru da postavi i upravlja IP (internet protokol) mrežom sledeće generacije, koja će ponuditi nove servise svojim pretplatnicima - kojih je već više od tri miliona.

U "Telenoru" kažu da je prelazak na mrežu sledeće generacije za njih bio obaveza, kako bi izašli u susret zahtevima tržišta i tako ostali konkurentni, jer će moći da koriste nove servise, uz istovremeno praćenje troškova.

Novo rešenje će dati jedan tačan model mreže i resursa, pružiti podatke o stanju mreže i iskorišćenosti kapaciteta. Kao tezultat toga, bićemo u mogućnosti da ostvarimo efikasnost resursa i smanjimo vreme izlaska na tržište, automatizujući naše procese planiranja i njihovog izvršavanja, navode u "Telenoru."

"Amdocs OSS" rešenje pruža jasan pregled mreže, obezbeđujući jedinstven izvor podataka o servisima i inventaru kao podrška svim operativnim procesima planiranja, njihovom ispunjenju i sigurnosti.

http://i.evocentar.net/nf6koi
Opširnije: http://i.evocentar.net/nz4h3f

Poslednja izmena:
Koristio sam VIP do pred kraj prosle godine i sa njihovim internetom sam ladno telefon kacio na laptop i koristio skype. Od pre dva meseca sam postpejd korisnik Telenora paket 500 prenesi i surfuj, internet mi radi odlicno ALI samo na telefonu. Kada ga spojim na laptop skoro da ne otvara ili jedva otvara. Kad merim brzinu ona je obicno oko 40-50 kbps dok mi je u VIP-u sa kojima sam u sporu bio 400-500 kbps i koristio sam ladno skajp.
evoluti0n, posto si ti strucnjak ili neki zaposleni u Telenoru aj mi reci o cemu se radi ?

Pozdrav

Koristio sam VIP do pred kraj prosle godine i sa njihovim internetom sam ladno telefon kacio na laptop i koristio skype. Od pre dva meseca sam postpejd korisnik Telenora paket 500 prenesi i surfuj, internet mi radi odlicno ALI samo na telefonu. Kada ga spojim na laptop skoro da ne otvara ili jedva otvara. Kad merim brzinu ona je obicno oko 40-50 kbps dok mi je u VIP-u sa kojima sam u sporu bio 400-500 kbps i koristio sam ladno skajp.
evoluti0n, posto si ti strucnjak ili neki zaposleni u Telenoru aj mi reci o cemu se radi ?

Pozdrav

kako se zavrsio spor sa vipom?

Nikako, nista se nije desilo. Kada sam jednom u poslovnici isao da pitam rekli su mi da me imaju u evidenciji da su me tuzili jos 4 februara ali ja do sada nisam dobio nista.

evoluti0n, daj mi odgovor ako mozes, mojne da se krijes sad pa samo "bocnes sa nekom reklamom.........

Nikako, nista se nije desilo. Kada sam jednom u poslovnici isao da pitam rekli su mi da me imaju u evidenciji da su me tuzili jos 4 februara ali ja do sada nisam dobio nista.

evoluti0n, daj mi odgovor ako mozes, mojne da se krijes sad pa samo "bocnes sa nekom reklamom.........

ti evolutiona shvatas ozbiljno? Viidis da je pristrasan i samo siba neke reklame...Telenor treba da plati za te reklame Krstarici..
Elem, tuzili te Sudu i sta?
Super ti je avatar,isti ti u prirodi;)

Jerotije, dostavite Vaš opis problema sa brojem telefona na mail servis@telenor.rs kako bi bili u prilici da Vam konkretnije pomognemo.

Ukoliko ste priključeni na 3G mrežu Telenora, možete sami pokušati izmeniti pristupnu tačku (APN) na svom mobilnom telefonu prema sledećim parametrima:

APN: net
Username: prazno
Password: prazno

Pozdrav.

Dragi prijatelju,
nemam nikakav problem niti zamerke. Nisam primetio da me "klepate" za minute, stanje mogu da vidim odmah posle obavljenog razgovora, signal je ok, internet radi perfektno na telefonu ali ne i kada telefon spojim sa laptopom pa ga koristim kao modem. Jedva otvori stranicu.
Ja sam samo poredio sa VIP-om koji sam koristio malte ne od kada su došli u Srbiju. Kod njih sam ladno koristio skype bilo kad i u bilo kom delu grada što kod Vas u Telenoru nije slučaj. Kada i otvorim neku stranicu na laptopu i proverim brzinu ona se kreće 20-50 kbps dok je u VIP-u bila 400-500 kbps.
Nemoj da svo ovo piskaranje i kritike shvatiš kao da trujem Telenor. Da nisam zadovoljan prekinuo bih saradnju istog momenta jer nisam uzeo broj sa ugovorenom obavezom. Mreža je ok, signal ok, sve je ok i neznam zašto bih ti pisao na mail. Forum i služi da bi ovde iskazali dobra i loša iskustva, šta valja, šta nevalja, šta smrdi a šta miriše.
Juče su me zvali valjda iz korisničkog centra (identifikacija 9000) da me pitaju dali sam zadovoljan i dali imam primedbe. Lep gest, to nisam doživeo kod drugih provajdera. Nisam rekao ono što sam ovde jer i da jesam ništa se nebi promenilo. Nebi mi pojačali brzinu interneta, pa ko sam ja ?
Pozdrav

Jerotije,

menjanjem APN podešavanja dok ste u 3G mreži, dobijate viši kvalitet servisa prilikom korišćenja Internet usluga, odnosno veću brzinu interneta.

Ipak, najbolji način da se utvrdi situacija u vezi sa sporijim internetom jeste dostavljanjem Vaših podataka korisničkom servisu Telenora koji će Vas kontaktirati i pružiti Vam najrelevantnije informacije o onome o čemu se interesujete. I naravno, od Vas dobiti povratnu informaciju koja će biti prosledjena nadležnim službama koji se bave razvojem i održavanjem mreže.

Ovako, putem foruma, bilo bi puko nagadjanje, i pretpostavljanje mogućih razloga (opterećenje bazne stanice, 3G tehnologije dostupne na baznoj stanici, podešavanja telefona, pokrivenost i slično) bez nekih krajnjih rezultata.

Pozdrav.

Telenor donosi najnoviji Samsung Galaxy Tab 10.1 na srpsko tržište

Kompanije Samsung i Telenor omogućile da Srbija bude u prve tri zemlje u Evropi koja na tržištu tablet računara ima najnoviji GALAXY Tab 10.1 P7500

Beograd, 27. jul 2011.
– Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider na polju Android™ mobilnih uređaja, i kompanija Telenor postigle su da naša zemlja bude u prve tri zemlje u Evropi u kojoj će moći da se kupi najnoviji Galaxy Tab 10.1 P7500, najtanji mobilni tablet računar na svetu sa performansama boljim i od svog prethodnika. Na promociji koju su Telenor i Samsung organizovali povodom dolaska Galaxy Tab 10.1 P7500 računara na srpsko tržište najavljeno je da će se uređaj naći u prodaji u Telenorovim prodajnim centrima od početka avgusta.

Opširnije

Vojvodina dobila najbržu internet mrežu

Beograd
— Vojvodina je prvi region u Srbiji u kojem Telenorovi korisnici Interneta mogu da surfuju brzinama od 14,4 do 21 megabita u sekundi.

Da bi to bilo postignuto obnovljeni su svi vitalni delovi mreže u Vojvodini, od radio i transportne mreže do jezgra i servisnih platformi, a koristi se oprema najpoznatijih svetskih proizvodjača poput Huaveja, Eriksona i Nere, saopštio je Telenor.

„Poslednjih godina svedoci smo brzih promena u razvoju Interneta u Srbiji“, rekao je izvršni direktor marketinga Telenora Marek Slačik i dodao da razvoj usluga i navike idu u korak sa svetom, što zahteva mrežu koja će omogućiti brz i pouzdan protok podataka.

Opširnije

Poslednja izmena:

Back