bas tako..mreze svuda ima hvala bogu..
ali ponuda povoljnih,......retko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas tako..mreze svuda ima hvala bogu..ali ponuda povoljnih,......retko...
![]()
ali ne putujem tako da mi je ovaj kvalitet mreze dovoljan..e sad... nije mi dovoljno ovih pisljivih 200 bodova za koje mogu poslati 200 poruka...nedelju dana..dok drugi daje za tih 200 din mesec dana 20000 poruka.... o tome pricam.......... koristim ja i telenor, odn.kodiran mi je tel.pa jedan broj moram telenor da imam..... a inace..trenutna ponuda...0....
pa ne nedelju......ali par meseci,da........ ipak saljem dosta sms poruka.... nisam iz glavnog grada.... ovde je za moju c5 nokiju 30e........:/
unutrasnjost.....Prva Srpska drzava.....stari Ras... Raska...
samo ocekujem bolju neku promociju telenora..da ne moram da dekodiram telefon..inace...broj kod telenora imam vec 8 godina... i ne menjam ga niti gasim.... samo neka ponuda za sms manijake poput mene i problem resen...![]()
ovde....kod mene..je lepo pokriveno...... i telenor mi je uvek stabilniji..sigurniji..... korisnicki servis... azurnost..sve..... zato mi je taj telenor broj uvek aktivan..dok za drugi broj..menjam.. uzimam druge operatere... povremene njihove akcije...
vec mesec dana nema mi opcije pricaj i kucaj, sto je bila 250 din..
Prosla promocija?![]()
Na osn.cega se dodeljuju promocije..? ja pricaj i kuckaj nemam od decembra meseca....?
pa kad ne daju povoljnosti ..:/ bm li ga..prosli mesec jesam...300 din.... ovaj nisam...
ako uplatim da li ce mi dati..
![]()
![]()
uplatio sam...sad cekam..![]()
ja upl.150...i pokvario mi se tel.... c5 nokia...nece da se upali..ili se upali na sekund..i ugasi..da ne znas sta je?![]()