Yettel - Pitanja i odgovori

ali ne putujem tako da mi je ovaj kvalitet mreze dovoljan..e sad... nije mi dovoljno ovih pisljivih 200 bodova za koje mogu poslati 200 poruka...nedelju dana..dok drugi daje za tih 200 din mesec dana 20000 poruka.... o tome pricam.......... koristim ja i telenor, odn.kodiran mi je tel.pa jedan broj moram telenor da imam..... a inace..trenutna ponuda...0....

ali ne putujem tako da mi je ovaj kvalitet mreze dovoljan..e sad... nije mi dovoljno ovih pisljivih 200 bodova za koje mogu poslati 200 poruka...nedelju dana..dok drugi daje za tih 200 din mesec dana 20000 poruka.... o tome pricam.......... koristim ja i telenor, odn.kodiran mi je tel.pa jedan broj moram telenor da imam..... a inace..trenutna ponuda...0....

čekaj....ti menjaš mobilnog operatera kako ko da akciju koja traje nedelju dana....A što se tiče aparata, možeš ga dekodirati, to te košta nekih 10 eura, u bilo kojoj radnji ili servisu mobilnih telefona na Bulevaru...

samo ocekujem bolju neku promociju telenora..da ne moram da dekodiram telefon..inace...broj kod telenora imam vec 8 godina... i ne menjam ga niti gasim.... samo neka ponuda za sms manijake poput mene i problem resen...:)

pa, telenor ima svoju ciljnu grupu, koliko mogu da vidim i nama je bas takav operater potreban. Pouzdan sa dobrim korisničkim servisom i uvek dostupunim računom...
Ja u svom stanu u samom centru Beogradu gotovo da nemam signal mt:s-a... O čemu dalje da pričamo onda?????

ovde....kod mene..je lepo pokriveno...... i telenor mi je uvek stabilniji..sigurniji..... korisnicki servis... azurnost..sve..... zato mi je taj telenor broj uvek aktivan..dok za drugi broj..menjam.. uzimam druge operatere... povremene njihove akcije...

ovde....kod mene..je lepo pokriveno...... i telenor mi je uvek stabilniji..sigurniji..... korisnicki servis... azurnost..sve..... zato mi je taj telenor broj uvek aktivan..dok za drugi broj..menjam.. uzimam druge operatere... povremene njihove akcije...

Pa, pokrivena je Raška...Stave repetitor na brdo i problem je rešen....A šta će sa brdima i planinskim putevima...? Ili sa magistralnim putevima, gde gotovo i da nema signala mt:s-a i vipa?

Back