Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mudro zboriš. Ona je tako stalno igrala, samo što ranije te powerpunch girls nisu bile toliko dobre kao sada pa je mogla nekako da se provlači sa tim. Sad ne može, mora da se uozbilji.
Videćemo. Peneta ima drugačiji stil igre koji mislim da ne odgovara Bojani... Al nadamo se najboljem... Nego i Zvonareva i Karolina ispadoše u prvom meču i to u dva seta. #1 i #2
Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Sidneju pobedom nad Francuskinjom Aravan Rezai 2:0, po setovima 7:6 (4), 7:6 (4).
Meč je prethodno bio prekinut posle prvog seta na nekoliko sati zbog obilnih padavina u Sidneju, Jovanovski je do pobede nad 19. teniserkom sveta došla posle sat i 52 minuta igre.
Protivnica srpskoj teniserki u četvrtfinalu biće Italijanka Flavija Peneta, 24. na WTA listi. Peneta je u drugom kolu pobedila Ruskinju Zvonarjevu sa 7:5, 7:5.
Cestitke Bojani, polufinale ,svaka cast
Samo nek nastavi tako i bicje rezultata josh boljih
Nemojte Jecu tako olako otpisivati, veliki je ona borac, radovacjemo se mi josh dugo njenim pobedama
Ja se nadam da neće OPET da stave Jelenu i Bojanu jednu protiv druge na početku turnira. Ako već moraju jedna na drugu, nek bude bar od četvrtfinala pa nadalje
Bojana Jovanovski nije uspela da svoju čudesnu priču u Sidneju, koju je započela još u kvalifikacijama, nastavi plasmanom u finale jer je na poslednjem stepeniku do završne borbe za trofej od nje bila bolja Kineskinja Na Li koja je pobedila sa 7:6(5), 6:3.
Bravo Bojana, ovo je veliki uspeh, nastavi tako i rezultati necje izostati