WTA

Eto, konacno i JJ da vidimo u jednoj od teniskih simulacija... Dakle, 2011. u prodaji ce se naci cetvrti nastavak Top Spin serijala... Steta sto ce TS4 moci da se igra na konzolama... Zato sam sebi za Novu godinu pozeleo jedan PS3... :D

Ocekivao sam jaci pocetak Ane, ali ovo nije ni malo dobro na pocetku.Ona i Svedova imaju brdo gresaka, a samo 4 gema su odigrana.Valjda ce biti bolje u nastavku.

Шта је ово,....нема никога одавно.:?:
Како сада да знам да ли је Јеца почела да игра,:zroll:
..

Не могу да верујем, да ће њих две већ можда у другом колу да се
сретну
9.%20SPORT%20SIDNEJ.jpg

.

Шта је ово,....нема никога одавно.:?:
Како сада да знам да ли је Јеца почела да игра,:zroll:
..

Не могу да верујем, да ће њих две већ можда у другом колу да се
сретну

Pa nema kad se ovde retko pise o tenisu, a i kad se pise pominju se samo Jelena, Ana i Novak.
Steta bilo je nekad lepo pisati ovde ali sreca pa postoji drugo mesto gde se pise o svemu :confused:

Urose, zato s ti tu da pises o Sereni... :)

Ne verujem da nema prenosa... Najvise mrzim kad gledam rezultate preko scoreboard-a...

A kako stvari stoje JJ ce jos jednom da izgubi u prvom kolu Sidneja... :(

JJ - Rezai 5-7 6-2 3-6...

Poslednja izmena:
Urose, zato s ti tu da pises o Sereni... :)

Ne verujem da nema prenosa... Najvise mrzim kad gledam rezultate preko scoreboard-a...

A kako stvari stoje JJ ce jos jednom da izgubi u prvom kolu Sidneja... :(

JJ - Rezai 5-7 6-2 3-6...

Pa ja sam se trudio da pisem o njoj ali sam shvatio da je uzalud, retko ko dodje ovde da pise ;)

Ne bas sjajan pocetak sezone za JJ, mislim da je imala brejk na pocetku 3 seta da je vodila, ali znao sam da ce biti tesko protiv Rezai. Steta sto nema prenosa.

Njoj se izgleda bas sklope kockice kad igra u Sidneju... Sto kazes nije joj bas sjajan pocetak sezone ali valjda ce na AO biti malo bolje... I meni se cini da je imala brejk prednosti na pocetku 3. seta i steta sto ga nije iskoristila... Ali opet taj servis, 7 duplih servis gresaka... Mada je i Rezai imala 11, stvarno steta sto to nije iskoristila...

Ne znam sta se desava s Jecom, dobila drugi set 6-2 i onda izgubiz:(
Volela bih da sam gledala mech, interesuje me kako je igrala, gde je gresila, sta bi?
No, pocetak je sezone, bicje bolje, ajde Jeco:D

Dobor nista novo da JJ pravi duple greske.Ne znam ne mgou nista da govorim kad nije bilo prenosa ali verovatno se ona mala razmahala i one njene bombe su vise ulazile u teren i to je dalo rezultat. :confused:

Meč je dobila ona koja je više puta zadržala svoj seris.... Jelena je ovo mogla da završi u dva seta (u prvom je vodila 4:2)... Mora da poradi više na tom servisu....

Postoje igracice koje se kad igraju protiv JJ toliko napale da pruze 200% od svojih mogucnosti. Dok JJ protiv njih igra kao da je to jos jedan radni dan. Emotivno se iskljuci. To je problem. Nije joj dovoljno stalo da pobedi da bi pruzila koliko je potrebno iako je bolja igracica.

JJ se tako napali kad igra protiv Serene i Venus, oduva i jednu i drugu za redom. To je pogresan pristup. Mora te sitne da pobedjuje,a posle ako dogura do Serene onda sta bude. Nije vise ni bitno jer je onda u finalu.

Federer ima takav pristup. Jedini mec u kojem je Federer poginuo na terenu je mec protiv Davidenka. AO prosle godine ako se dobro secam. On je u tom prvom setu, kad ga je Davidenko oduvao pretrcao vise nego u bilo kom mecu protiv Nadala ili Noleta. Nisam ni znao da Federer moze tako da trci do tog meca. Ako treba i da pogine na terenu, ali samo da ne izgubi od Davidenka, Conge, Cilica i tih od 5 do 25 mesta na listi. E to je to. To mora JJ da usvoji. Prvo kolo protvi Rezai to je kao da igra finale GS-a. E tek kad tako bude pristupala svakom mecu onda joj nece vise praviti probleme igracice poput Rezai, Bartoli i kompanija...

Back