World of Warcraft

Auf, obavezno javi kako ti se svidja MoP. :D

Skinuo. Iskreno za sada mi se dopada. Grafika je mnogo bolja, senke su bolje odradjene, texture su vece. Lvl-ovanje ide brzo. za nepuna dva sata ( sa nekih 20 crash-a ) sa sakupio oko 50% XP-a ili oko 5miliona. Odradio dungeon ( iskeno on mi se ne dopada, ima 4 boss-a al je jako kratak ) moze da se uradi za 10-15min.

imam par screenshot-ova pa cu postaviti kasnije.

treba mi pomoc ja sam prekopirao wow linc king sa 4 dvd i kada sam je startovao pisalo je nesto need pach for play ni this game tako nesto i ja sam ga skino i instlirao onda kad sam usao u igru pocelo mi je nesto da skida"World of Warcraft v4.0.0.12911" i stigne mi do pola i stane sta da radim imam spor internernet pa nebih mogao da je skinem?????

ja sam se malo popravio ... jedno vreme sam imao mnogo zivot skoro 190k unbufed ali nisam pravio mnogo stetu
pa sam opet sve presokolovao ***** li ga kako se kaze prebacio sve na DMG i crveni kamen od po 40 plus sto imam od one vracke jer sam vracar 525
sad trenutno farmujem u novu gildu onaj djavo zbog kape i omotaca ocu da imam acc do sad sam kvestovao u sopstvenoj gildi ali tek sam na 78% posle 3 meseca
http://eu.battle.net/wow/de/character/onyxia/Wlada/simple

i neki tipovi na serveru pricaju srpski ja im napisem zdravo SRBI a oni meni napisu
nismo mi srbi mi smo hrvati ... a ja njima a sto piste srpski ??
i oni ni da pisnu vise

http://2.***************/_6C-1DKcVWLo/TQtTHaG-hmI/AAAAAAAAAng/GGWbxPTYE5k/s1600/DoubleFacepalmRickerPicard.jpg

Pozdrav. Treba mi mala pomoc.

Nikada nisam igrao World of Warcraft, ali juce sam odlucio da isprobam.

Skinuo sam Starter Edition preko battle.net-a, imam do 20 levela da igram, a onda moram da upgrade-ujem. Ok, sad, mene zanima sledece:

Da li treba samo da kupim game card i ukucam taj cd key da bih unapredio u full account? Ili moram dodatno da kupujem i ekspanzije pa i za njih onda game cardove? Nisam siguran da li sam jasan, ali ne znam kako funkcionise tacno, molio bih da mi neko objasni. Hvala unapred.

Pozdrav. Treba mi mala pomoc.

Nikada nisam igrao World of Warcraft, ali juce sam odlucio da isprobam.

Skinuo sam Starter Edition preko battle.net-a, imam do 20 levela da igram, a onda moram da upgrade-ujem. Ok, sad, mene zanima sledece:

Da li treba samo da kupim game card i ukucam taj cd key da bih unapredio u full account? Ili moram dodatno da kupujem i ekspanzije pa i za njih onda game cardove? Nisam siguran da li sam jasan, ali ne znam kako funkcionise tacno, molio bih da mi neko objasni. Hvala unapred.

TREBAJU TI EKSPANZIJE AKO OCES DO MAKSIALNI LEVEL a gejm kard ti vazi 2 meseca ...mozes da igras kad kupis

Back