World of Warcraft

Očigledno ima problem... Došao sam na temu dok je bila druga tema, ako gospodin razume na šta mislim. Dečku su premestili temu u odeljak o WOW a nije bila tu, zbog toga sam se zadesio ovde...
Uostalom sve što sam imao rekao sam, naravno ima nas raznih (glupih) kojima je baš dosadno pa vredjaju druge jer ne mogu ni sami sa sobom da žive... Plače mi se za takvima...

brate marko nadam se da si bio pijan dok si ovo pisao ili si stvarno blesav kao sto sam uvek misleo
inace ja placam... jer volim da igram igricu kao igru a ne da farmujem danu nocno preko nekih programa ili kako vec da bi kupio "gamecard"

Zasto? Pa iskreno ja znam 20+ ljudi koji igraju WoW i 15 njih placa preko gold-a drugi moraju preko CC ili gamecard-a jer nemaju gold....
Ni ja ne farmujem, nije tesko zaraditi 1000g na dan a da ne radis nista, pre 2 nedelje sam kupio 3 meseca za 35.000gold-a, a da zaradim to, ako se zainatim mi treba manje od nedelju dana...

Očigledno ima problem... Došao sam na temu dok je bila druga tema, ako gospodin razume na šta mislim. Dečku su premestili temu u odeljak o WOW a nije bila tu, zbog toga sam se zadesio ovde...
Uostalom sve što sam imao rekao sam, naravno ima nas raznih (glupih) kojima je baš dosadno pa vredjaju druge jer ne mogu ni sami sa sobom da žive... Plače mi se za takvima...

Ja imam problem? Pa pogledaj sta si napisao? Ludaci napraqvili igru, samo nenormalni igraju vise od sat vremena na dan....Dal su premestili ili ne to nema nikakve veze, poceo si da pises o WoW-u a nisi ga nikada igrao, niti imas nameru a imas stav o igri kao da si proveo 5 godina uz nju...
Da znas da Vas ima koji vredjate, a vredjate pocev od programera koju su ludaci pa do onih koji igraju vise od sat vremena na dan a ti su nenormalni....

Pa iznesite svoje mishljenje (samo oni koji igraju na original serverima)
Mishljenja o rasama, klasama, da li PvP ili normal realm itd...
Ja igram na Dragonmaw-u (PvP) Night elf, rogue 37 lvl, mislim da je jako dobar za PvP (rogue) i da ne zavisi puno od svoje opreme ako ga dobro nabudzhite u talentima (cooldown nekih magija)
Ajde sada vi kazhite neshto :)
P.S uskoro izlazi i Wow Burning Crusade...Bice nove profesije, 70 lvl, novo ostrvo i tako...

ja igram zensku ima vuka na 14-ti nivo sam

I dodje taj 4.3.... Iskreno nisam odusevljen, dungeon je smesno lak, uradio sam sve tri bez wipe-a a pri tome niko nije imao pojma taktiku. Raid razocarenje, isao sam u Random raid i samo smo imali 1 wipe. Jeste da su to samo bila 4 boss-a al iskreno se nadam da ce ostalih 4 biti tezi.

P.S. Kako je tek sutra guild raid dal moze neko da mi kaze zasto ima samo 4 boss-a?

LFR je treca tezina raidovanja, tj. najlaksa. Bossevi su laksi, imaju manje helta, manje-- znas sta zelim reci. :D Baradin Hold mode su! Ocistio sam ih bez wipea.

Normalan guild raid je naravno tezi, isto tako i HC mode. :) Instance jesu lake, ali ne mogu reci da sam ocekivao da ce biti teske... svidja mi se Well of Eternity, odlicno odradjena instanca. Toliko price je vezano za nju.

Samo su cetiri bossa izbacili, da. Ostatak ce izbaciti sledece nedelje(nadam se) uz novu PvP sezonu, mislim da ovo razvlace sa raidom kao sto je bilo i u ICC u WoTLK, deo po deo raida.

- mix

Ma znam za tri nivoa tezine, al je prelako! Prvi wing ( 4 bossa ) imaju taktiku koja je na nivou nekog dungeon-a, prvi boss dps, targetovani idu do kristala, sakrivas se iza kada radi onaj blood efekat. Znam da ce imati vise HP-a i jaci al mislim stvarno je EZ mod, pug raid je smesan....

ja danas kupio game card imam neki los internet pa ne mogu da igram css samo se nerviram oko laga i resio sam da se vratim wow-u dok ne nabavim neki normalan
sve je ok dok ne popijem 9-10 piva e tad mi postaje dosadno kao nesto bi brze mozda de sam naviko na kanter runda za rundu pricanje preko mika i to

Опет сам обрисао игру, хаха. Досадило ми је... Направићу паузу неко време... чекам остале игре(Diablo 3, Dota 2, Guild Wars 2), наравно... вратићу се игри за пар месеци... у следећој експанзији! Осим ако наравно, не убаце нешто ново за то време. Пошто се искрено надам да неће бити опет као прошла експанзија, годину дана фармовања Icecrown Citadel. :/

ma nemoj da se vracas evo ja farmujem i levelujme vec 2 meseca i izlevelovao lovca na 77
paladina na 36 pa ga izbrisem predjem u hordu sa paladina dodjem na 20 paq ga izbrisem
napravim kaludjerku vesticu madjionicarku i sve opet ibrisem ma nije to to kao sto je nekad bilo
zajebi sve to i ja bi trebo lepsi je zivot

svi se heiluju svi su neki dzavo da ne bude pre dva dana sam sam sakupi 7800 gladijator markica i kupio noz
od kako ga imam ubivam svakog osim kaludjerke 1na1 heiluju se ma zavisi ako zna da igra nema sanse da ju ubujem
svi ostali su zrtve zrtve sve do paladina

Back