World of Warcraft

Ma nisam mislio da zaradjujem sad neku paru. Igram WoW od 2005-e, tj citavih 10 god (jedan lik i dalje nosi opremu dobijenu tada :) ), pa sam kontao da je vreme da prodam acc i usput odigram WoD. Mada kao sto si rekao, recenzije su dobre, tako da izgleda vredi igrati.

Account uvek mozes da prodas samo je pitanje koliko taj account sto imas vredi. To sve zavisi od kolicine gold-a, achievement-a, mount-a..... Meni je bilo nudjeno 3000e i to pocetkom WoD-a a koliko ti mozes da dobijes za tvoj sstvarno nemam pojma. sta imas zanimljivo na njemu?

Pa to je normalno, nego, da li je neko voljan uopste da placa to, pogotovo zbog finansijske situacije...

Pa placao sam jedno vreme, sada dajem gold nekoj Engleskinji koja mi salje giftcard. I ima vec jedno 3-4 godine...

Hvataj.JPG

Imao sam verziju zs kladionice sa mocnim mapama.
Omiljena mapa je imala znak dolara u imenu i 5 rudnika po 20k ili 30k.
Takodje par kucica za iteme artifakte neki potpuno novi.
Ne mogu da nadjem download a disk mi ne vracaju ko zna gde je.

Нестао тај жар с годинама или просто покварили игру? Да није постала плати па клати?

Pokvarili su je po meni i to je to.

Pokvarili su PVP, uprostili ga neverovatno, homogenizacija klasa, dobre price vise nema od zavrsetka WOTLK ekspanzije koja je prica koja vuce korene od Warcrafta 3.

Dosadila igra, postala je previše grind za gear I rng je preterano naglašen pogotovo sada u BfA. 80%ljudi na mojoj bnet listi se nije logovalo vise od godinu dana

Pa da, rng umesto da koriste stari recept sa pvp vendorima. Iz kog razloga, nemam pojma.

Jednostavno, ukenjali su vecinu stvari, prica je meh, i to je to. Ljudi idu dalje i igraju nesto drugo.

Ja bih je mozda igrao par meseci godisnje kad bi bila free2play, drugacije ni slucajno.

Back