markons82
Elita
- Poruka
- 21.291
Dobio danas inv za MoP beta, stavio da mi se kopira lik al nikako da skinem.Skidam vec satima, jednom sam cak skinuo i 7 GB al pukao download i ovo djubre krenulo iz pocetka!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio danas inv za MoP beta, stavio da mi se kopira lik al nikako da skinem.Skidam vec satima, jednom sam cak skinuo i 7 GB al pukao download i ovo djubre krenulo iz pocetka!!!!!
Auf, obavezno javi kako ti se svidja MoP.![]()
Da li je istina sto kazu da ce MoP biti free to play kada izadje? o.O
Pozdrav svima,novi sam ovde i imam jedno pitanje,Da li ima neko da mi proda Game Time za Golde,imam lika na bladefist eu 8.5k Golda,Da li ima neko zainteresovan molim vas?
Pozdrav. Treba mi mala pomoc.
Nikada nisam igrao World of Warcraft, ali juce sam odlucio da isprobam.
Skinuo sam Starter Edition preko battle.net-a, imam do 20 levela da igram, a onda moram da upgrade-ujem. Ok, sad, mene zanima sledece:
Da li treba samo da kupim game card i ukucam taj cd key da bih unapredio u full account? Ili moram dodatno da kupujem i ekspanzije pa i za njih onda game cardove? Nisam siguran da li sam jasan, ali ne znam kako funkcionise tacno, molio bih da mi neko objasni. Hvala unapred.