World of Warcraft

nema vise manjujem da igram WoW banovali me na 3 sata
zbog sale da ocu da bacam kocku za gold to sam napiso jednom iz zeza nit sam baco kocku za gold nit koji djavo
ali zalbe su najverovatnije stigle jer sam pre toga napisao nesto slicno sto kod nas isto znaci da sam go ko kur.c
a na nemackom se kaze go ko crncuga *bin negger posle 5 godine batalim igricu
kazem gm-u da cu da napustim igricu ako to uradi i da je bila sala ali on idalje oce da me banuje kaze ne uvazava moju poruku ili tako nesto
i kao ko te jeb* to ti je sto ti je zalili se a ja sam ustvari spamovao /2 handelschat 2 sata nema veze sa ovim
brate poesle bana uvatim sistem i izbrisem wow imam game card na jos pola meseca sigurno znaci cao

nema vise manjujem da igram WoW banovali me na 3 sata
zbog sale da ocu da bacam kocku za gold to sam napiso jednom iz zeza nit sam baco kocku za gold nit koji djavo
ali zalbe su najverovatnije stigle jer sam pre toga napisao nesto slicno sto kod nas isto znaci da sam go ko kur.c
a na nemackom se kaze go ko crncuga *bin negger posle 5 godine batalim igricu
kazem gm-u da cu da napustim igricu ako to uradi i da je bila sala ali on idalje oce da me banuje kaze ne uvazava moju poruku ili tako nesto
i kao ko te jeb* to ti je sto ti je zalili se a ja sam ustvari spamovao /2 handelschat 2 sata nema veze sa ovim
brate poesle bana uvatim sistem i izbrisem wow imam game card na jos pola meseca sigurno znaci cao

E hajde mi onda daj account :P

A ja se "kockam" sa likovima iz guild-a svaki dan. Uglavnom za 1-5K. Do sada sam pukao nekih 40K, nije mnogo jer /roll radimo poslednjih godinu dana svaki raid....

Auuuu, da. Zaboravio sam to za zemlju, meni je Svecka postavljena za zemlju vec mesecima. Mada i to sto kazes, bolje je kada je sigurnije. :-)

Heh pitao sam ih i kazu na azlost srbija nije u mogucnosti da iskoristi befenficije SoR, al to mi je jako cudno. Gledam danas i ono kada otvoris na O imas gore u desnom uglu SoR opciju, hm sada dal to znaci da ja mogu ili ne mogu... Ehal bitno je da sam dobio odgovor da Srbija mzoe da uzme annual pass!!!!! Sutra kupujem jos 12 meseci ( kostace me nekih 140K ) i milina :)

ko ima da mi pozajmi game card ? :zima2: kriziram instalirao sam sve ponovo ali trt milojka istekla kartica
12-tog da je par dana pre mogo bi da koristim ono vracanje u igru od drugog igraca i igro bi 7 dana za dz
ali ne bre ja sam baksuz

Sve je to bacanje para, i posle nekoligo godina shvatices da si ustvario bacao pare. (mada postoje i oni kinezi koji uplacuju za gold pa ti vidi) Bolje prvo probaj po privatnim serverima pa ako ti se svidi onda idi kupi i cepaj..
Imas u Gigatronu kako se secam, imas i u trznom centru vidikovac. Uglavnom imas po tim komp. prodavnicama.

E da setih se imas na zelenom vencu onaj shop sa cd-ovima, gaming opremom, i svim tim zajebancijama.

Sve je to bacanje para, i posle nekoligo godina shvatices da si ustvario bacao pare. (mada postoje i oni kinezi koji uplacuju za gold pa ti vidi) Bolje prvo probaj po privatnim serverima pa ako ti se svidi onda idi kupi i cepaj..
Imas u Gigatronu kako se secam, imas i u trznom centru vidikovac. Uglavnom imas po tim komp. prodavnicama.

E da setih se imas na zelenom vencu onaj shop sa cd-ovima, gaming opremom, i svim tim zajebancijama.

Pa ako ides tom logikom onda je i pivo bacanje para, sokovi.. tj sve ono sto ti nije od sustinske vaznosti za nastavak i odrzavanje vitalnih funkcija....

Back