World of Warcraft

Imam jedno pitanje kako da nabijem 60 bre??? Smorili kvestovi zhestoko sve neki bangavi nema ubijanja mobova.....Sada sam 56.5 lvl :) Ali me smorilo totalno ne znam gde q da radim oni u wpl i epl su sranje a onenormalnije sam uradio, kao i u silithus (ostalo mi josh par) i u winteru imam neke al su moram da budem malo jachi a low je drop....Da li vredi budzhiti lvl preko instanci, battleground.?????? Ili da chekam da mi se napuni rested a u medjuvremenu da igram drugog lika, ajde vi iskusnij pomagajte.....

grindaj u ws-u ili wpl...posle 58 mozesh samo u instancama (brs/scholo/strat/dm) poshto cesh tu ionako da potroshish brdo vremena na iteme.

btw ja od danas ne igram wow,tj. pravim pauzu neko vreme.dobio sam 11. rank,malo mi je bedak zato shto imam extra pvp guild,ali nema veze.

Baklava najbolji nachin za brzo lvl-ovanje je da idesh u instance,za tebe je perfektan Sunken Temple,ili da idesh u Winterspring i da dobijesh normal reputaciju sa Timbermow Hold.A i odlichan je drop u WS od onih belih timbermaw ili kako se vetj zovu,od njih sam zaradjivao i po 10-15 golda na dan a neki put i vishe ako imam sretje sa itemima.

|^_^|:
A zashto svi uzimate te warriore kada krecete ispochetka??? Razumem ove shto su ih uzeli pre 2-3 meseca (to jos mozhe i da prodje), ali sada ih ima tolko puno da to nije normalno ko i rogue (koga sam ja uzeo kada sam 1x igrao i stvarno nisam imao pojma) al ako ti je ovo nov heroj znachi da bi treb'o da znash kakvo je stanje. Uzmi warlocka, druida ili mage nema ih tolko a pristovi su uvek dobrodoshli, i biceti mnogo lakshe kasnije dok warriori, hunteri, shamani i rogue-ovi se budu patili da nadju guild te be ce drugi whisperovati da udjesh u jak gild. A ti pored tolko warriora uzeo bash warriora......

Baklava_NS_88:
Imam jedno pitanje kako da nabijem 60 bre??? Smorili kvestovi zhestoko sve neki bangavi nema ubijanja mobova.....Sada sam 56.5 lvl :) Ali me smorilo totalno ne znam gde q da radim oni u wpl i epl su sranje a onenormalnije sam uradio, kao i u silithus (ostalo mi josh par) i u winteru imam neke al su moram da budem malo jachi a low je drop....Da li vredi budzhiti lvl preko instanci, battleground.?????? Ili da chekam da mi se napuni rested a u medjuvremenu da igram drugog lika, ajde vi iskusnij pomagajte.....

nivo 56?

Jedna rech: Silithius
powerlevel do 60: 5 dana, vrh

VisionOfDisorder:
nivo 56?

Jedna rech: Silithius
powerlevel do 60: 5 dana, vrh
Ma ne znash ti mene ja sam lala pola dana provedem ispred Orgrimara na duelima :P A dobro mi u EPL u Tyrs hand lep loot i xp a ne smori ko neki q mada planiram sada malo da odem do WS da zavrshim neke q i u silithus da dobijem 58 pa malo instance i tako valjda ce uskoro taj 60-i lvl mamu mu *****

Jbg nishta, josh uvek nisam 60 neshto sam smanjio dozu igranja, a opet se odluchio ja za PvP pa samo BG igram kada igram **** kewu druid odluchiio sam da batalim i MC i oniksiju i ostala govna bash me zabole kada nabudzhim rank onda cu da heal do tad nishta. A kada bude 60 doci ovde pa cu opet kenajti neshto do tada poz i for tha horde

E vecheras posle maintance bi trebao da izadje patch 1.10 gledao sam shta ce se menjati opshte a i kod moje klase Druida :P Sada ce druid biti extraa jedva chekam novi patch nisam gledo za druge klase osim neshto za rogue mada se nije neshto bitno promenilo. Necemo moci da promashimo sa ravage a sve forme ce moci da koristie iteme ko i druid form a i dobijamo kvest na 52 lvlu koje uglavnom sve klase imaju (ili na 50) tako da se nadam nekom novom lepom itemu osim ako nije neki resto sh1t.A konachno me nece muchiti huntero vipersting koji mi "cirka" mannu dok sam u bear form znachi sada abolish poisone rejuvenation i charge na huntera .Pa ajde recite oce vashe klase biti u boljem ili loshijem polozhaju mada ste svi warriori :D
A ovo sa olujom i kishom i vremenskim efektima mislim samo da ce mi muchiti "makinu"
I ja bi zheleo da se zahvalim caletu, tnx sve najbolje :)

Pa, eto, lepo nama blizz najavio revamp priestovih talenata, sve lepo mozhe da se pogleda (http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p10/priest/talents.html) i vidi kako tje to (otprilike) izgledati. Samo, ljudi se previshe zhale na to... Dokle tje blizzard da izdaje vishe te revamp-e? Josh od davnina (oni igrachi shto su pocheli da igraju chim je izashao WoW bi znali poneshto o tome) blizzard ima obichaj da tu i tamo neku klasu odluchi da promeni i sve to izadje lepo na papiru -- dok, u praksi, debalans, masovne pobune klasa kojima je uskratjen revamp, haosi na forumima, jad i beda. I onda, shta sledi? Sad moramo da promenimo neku drugu klasu, jer nismo pazili na neshto, svi <klasa> krenuli da plachu jer je <klasa> sad previshe brutalna, bla, bla... Mislim, stvarno, mozhemo tako u nedogled...

No, koliko sam ja sad video shta uradishe sa priestom, meni nikako ne mirishe na dobro. Izgleda da holy priest vishe netje biti sinonim za heal, nego da tje neshto motji da se uradi (konkretno dammage, i mogutjnost ranih holy specijalizacija). Shadow talenti su, koliko-toliko ostali nepromenjeni (s time da su neshto sitno nerfovali vampiric embrace (falim te bozhe)), dok su tamo u discipline i holy klasi dodate neke nove (fine) stvarchice, kao na primer da 25% tvog ukupnog spirita ulazi u holy dammage i heal i slichne boleshtine... Oh, da. Da ne zaboravimo, sad u holy grani talenata jedan od prvih koji mozhesh izabrati je i radi to, da imash 35/70% shanse da resistujesh interruption dok chantrash bilo koju heal magiju... Ffs...

Komentari?

Ma slushaj... Sve klase se plashe facemelter-a AKA shadowpriest-a. Odavno su prevazishli svoj warlock wanna-be status. U glavnici... uvek ce neka klasa biti jacha od druge, neki ljudi nikad nece nauchiti svoju klasu, i neki ce se stalno zaliti.
If you ask me... Klasa kojoj je najneophodniji revamp je warrior. Da ga nisam toliko dugo igrao, ne bih znao. To je strashno... Jesmo mi zakon za pvp bgs u grupi i kao tanks... Ali sve ostalo... U jee... mogu da dobijem rogue-a. BIG DEAL. I to je to. Nego... kako sam skontao... Pa uzeo sam da igram sa rogue-om. Yebote... koja boza. Way too easy. Mogu da soliram i po dva neprijatelja (pvp and pve).

E da.... Test Realm je tek otvoren.. Nece patch josh dve nedelje, mislim.

I da... zayebao sam svog warrior-a... Tuzno, moj server je po ljudima najachi... Stvarno cool likovi... ali ipak je RP-PVE.

VisionOfDisorder:
Ma slushaj... Sve klase se plashe facemelter-a AKA shadowpriest-a. Odavno su prevazishli svoj warlock wanna-be status. U glavnici... uvek ce neka klasa biti jacha od druge, neki ljudi nikad nece nauchiti svoju klasu, i neki ce se stalno zaliti.
If you ask me... Klasa kojoj je najneophodniji revamp je warrior. Da ga nisam toliko dugo igrao, ne bih znao. To je strashno... Jesmo mi zakon za pvp bgs u grupi i kao tanks... Ali sve ostalo... U jee... mogu da dobijem rogue-a. BIG DEAL. I to je to. Nego... kako sam skontao... Pa uzeo sam da igram sa rogue-om. Yebote... koja boza. Way too easy. Mogu da soliram i po dva neprijatelja (pvp and pve).

E da.... Test Realm je tek otvoren.. Nece patch josh dve nedelje, mislim.

I da... zayebao sam svog warrior-a... Tuzno, moj server je po ljudima najachi... Stvarno cool likovi... ali ipak je RP-PVE.
Mozhda mozhesh 2 da ubijesh al vishe od toga ne mozhe.....Najveci imba su hunteri i lock hunter mozhe 3 ladno sam da sjebe, k'o i warlock zbog peta a oboje su u PvP mnogo zajebani. Rogie je chista PvP klasa al opet zavisi od toga kolko puta ce dati critical. Ja kao druid mogu 3 al ako me tuku 4 i stalno interupt heal nemam shanse mada i warlock i hunter mogu lako da riknu kada im se neko priblizhi jer imaju smeshan armor ,bez obzira na mail od huntera ko god mu pridje i bude blizu njega 4-5 sec taj je gotov naravno casteri ne moraju da mu se priblizhe ;)

nisam dosta igrao pa uzeh ponovo juce
evo moje slike
WoWScrnShot_032805_023350.jpg

Back