sry nisam video prethodni odgovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skidam neshto vazhno sa neta pa cu doci malo kasnije ^^, ne znam koji mu nick ako nije napisao na forumu onda ne znam ni kako ces saznatiNijal:baklava aj upadaj na server, sada sam online. koji je nick Master_Chief-u
Nego jel imash ti MSN pa da se chujemo da ne prichamo preko foruma ko debili :|Pa poshto igramo svi original najnovija verzija 1.9.3ShadowRider:Posto nisam upucen u temu,na koji server igrate i sa kojom verzijom
, pretpostavljam da igrash na private wow servers chim si pitao za verziju. Ti serveri su njesra mada ako 1. put igrash dobri su da se malo uhodash u igru pa kasnije original.....Ne vredi warrioru charge na mene kada ja kada pochen da odbrojava duel bacim na sebe regrowth i rejuvenation (tako da me lechi preko vremena), i nature's grasp (kada me udari ima shansu da ga uhvati u korov) poshto mi je verovatno vec bacio harmstring pretvaram se u medveda (kada menjam formu skidam ta sranja shto me uspore sa sebe) i neam vishe harmstring a pun health (teshko da mi je mogo skinuti neshto poshto sam na sebi imao HoT magije) i oko 60% mane, mada u bear naravno imam rage. Kada mi opet ponestane healtha bacim na sebe grasp i krenem da ga vatam u korov (da bi iskoristio onaj shield bash ili kako vec ako nosi shield u duel shto josh nisam imao prilike da vidim), i eto warr u korovu a ja se udaljio i hilujem se i nazad u bear......Master_Chief:Ma warrior nema nikakve shanse u 1 vs 1 borbi,ali zato daj samo shansu warrioru da iskoristi charge na neprijatelja,taj je mrtav u 90 posto sluchajeva.Barem je tako kod mene,ako iskoristim charge onda ide hamstring,brzo prodjem iza ledja,udarim mu Mortal Strike,josh ako ima over power na kojem sam namestio da ima 50% crit shansu,a sa machem koji imam moze da lupi do 900.Najtezi su druidi,oni prvo budu u bear formi,pa kad mu ponestane zivota on na mene stun i ima dovoljno vremena da popuni zivot i da se opet vrati u bear formu i da me dokrajchi.Stvar je takodje u tome shto ja nikad ne koristim potion u duelu jer je to za mene bacanje potiona.Kad bih koristio Major Heling Potion shansa da dobijem duel bi bila josh vetja.Ali opet ponavljam,warrior da pobedi mora da krene prvi sa charge-om.
btw. moj nick na Sylvanas je Wizoor
tachno,druida je skoro ne mogutje ubiti,ali to je bash glupo u igri da kad promenish formu resetujesh sve ono shto sam na tebe izvrshio.Nije fer uopste.Baklava_NS_88:Ne vredi warrioru charge na mene kada ja kada pochen da odbrojava duel bacim na sebe regrowth i rejuvenation (tako da me lechi preko vremena), i nature's grasp (kada me udari ima shansu da ga uhvati u korov) poshto mi je verovatno vec bacio harmstring pretvaram se u medveda (kada menjam formu skidam ta sranja shto me uspore sa sebe) i neam vishe harmstring a pun health (teshko da mi je mogo skinuti neshto poshto sam na sebi imao HoT magije) i oko 60% mane, mada u bear naravno imam rage. Kada mi opet ponestane healtha bacim na sebe grasp i krenem da ga vatam u korov (da bi iskoristio onaj shield bash ili kako vec ako nosi shield u duel shto josh nisam imao prilike da vidim), i eto warr u korovu a ja se udaljio i hilujem se i nazad u bear......
Tako da taj charge nema weze na pochetku....
Slazhem se da nije fer, al ne resetuje se sve samo efekti koji ometaju kretanje.Master_Chief:tachno,druida je skoro ne mogutje ubiti,ali to je bash glupo u igri da kad promenish formu resetujesh sve ono shto sam na tebe izvrshio.Nije fer uopste.
Tako sam i ja isto morao sa paladinom (dok sam igrao rogue) 3x ga smanjim na jako low health ali on heal i poshto ja dotle vec imammalo healtha odvali me.VisionOfDisorder:Druidi... dobijam ih, ako i samo ako, uradim sunder armor 5x... i onda ih oplevim... Ovaj se prebaci u normalan oblik da se dopuni... Ja krenum da uradim pummel ili shiled bash (interruput), dok... Ovaj baci korene. Ok. Pvp Trinklet.. korena nema. Udaram, buh bye. Too late.
Medjutim...
Tauren Druid... ima War Stomp. Sho, ako nije resisted by me, im dead. Nemam dva trinkleta.
U svakom sluchaju, dobijam ih tu i tamo. Moram biti opasno precizan dodushe.
U prevodu... ako se lik hiluje jednom, skinucu ga ponovo do 20%, ali treci put necu uspeti.
Malo fush ako me pitash... Dvaput lika dobacim do 20% do bi se on hilovao.
Meh.
Master_Chief:tachno,druida je skoro ne mogutje ubiti,ali to je bash glupo u igri da kad promenish formu resetujesh sve ono shto sam na tebe izvrshio.Nije fer uopste.
Viper sting se uklanja kao poison........Sahib:Nije da znash! mada hunter ima viper sting pa i peglam druida ukoliko udjemo u fight,medjutim ako je druidu cilj da ne pogine (WSG) vec da pobegne stvarno ga je nemoguce stici,skroz bezveze.
Baklava_NS_88:Viper sting se uklanja kao poison........
Ne kontam sliku uopshte al dobro nije to vazhno kako ja da poshaljem neke moje slike? 

Kad pishesh poruku, imash opciju "umetnite sliku"... Fora je u tome shto mozhesh da "umetnesh" sliku samo sa nekog sajta, shto znachi da morash prvo da uploadujesh sliku na neki sajt, pa tek onda da linkujesh ovde... Ja koristim http://imageshack.us .. Kad uploadujesh sliku tamo, bitje ti dat link do tvoje slike, pa mozhesh da ga kopirash ovde, da se malo divimo tvom liku...Baklava_NS_88:kako ja da poshaljem neke moje slike?