World of Warcraft

mrzelo me da izlazim napolje zbog ss-a :D

phyx.jpg

E ja nigde ne mogu da nadjem umetnite sliku :( Inache dobio sam rogue 60 i warrior 60 na duel pa sam hteo da vam pokazhem al jbg. Nego video sam da druid nije neshto u PvP dobar je u duel, al u AV je dobar samo kao hiler a kao meda samo odlazhe smrt. A whisperov'o me GM iz jakog 60 lvl gilda (rade MC, BWL) trebaju im druidi pa kada dodjem na 60 moram restart talenata i da batalim PvP :( i palim u resto. Al kada nabudzhim druida idem na rogue i samo batleground. E sad ovaj rogue koga sam dobio je noob ne bash zhestoki al ... , a warrior je solidno opremljen a sad dal je noob ili jednostavno warrior ne mozhe druida jbg ne mogu da kazhem. Samo sam zaboravio da uzmezm scrnshot njegove opreme, a i dajesam ne znam da postujem slike :)

Druid ti je devojka za sve... Chudno je shto ih ima tako malo, a tako je mocna klasa.

A ako hocesh u raiding communities... Pripremi se da radish ama bash sve shto ti kazu. Svaka klasa koja lechi je pre svega healing klasa tamo, pa sve ostalo. Re-specc ti ne gine.
Lep provod zelim :)

VisionOfDisorder:
Druid nije neshto u pvp?

Dobar fazon.
Prochitaj shta sam rekao....Druid u BG nikad ne mozhe imati vishe ubistava od maga/huntera/rogue-a i ako ima onda ima vishe smrti i nikad nece imati bolji skor. I kada se shtetash orgimmarom ili nekim drugim gradon (ko da je to bitno) kolko vidish druida sa visokim rankom???? Samo sam video 1. druida 10. rank....A rogue, mag, shaman i hunter sabijaju. A u duel se slazhem da je jako dobar al u BG.....

Baklava_NS_88:
Prochitaj shta sam rekao....Druid u BG nikad ne mozhe imati vishe ubistava od maga/huntera/rogue-a i ako ima onda ima vishe smrti i nikad nece imati bolji skor. I kada se shtetash orgimmarom ili nekim drugim gradon (ko da je to bitno) kolko vidish druida sa visokim rankom???? Samo sam video 1. druida 10. rank....A rogue, mag, shaman i hunter sabijaju. A u duel se slazhem da je jako dobar al u BG.....

*pat*

Prvo... to to killing blow njesra je napravljeno da se takmichili magovo i hunter-i, jer su poznati po tome shto su najveci kill stealer-i. Drugo... malo ima druida jako... i Zato ih i nema neshto po chinovima. I trece :), druidi su nezaminjivi recimo WSG.. Nemozesh da zamislish niti WSG bez njih a odlichni su i u AB, mada ajde, moze se. Stvar je u tome shto su najbolji flag carrier-i, i mogu u AB da popoiju toliko mlacanja dok smaraju ljude da me uzmu zastavu...
A killing blows... Ko to gleda?

VisionOfDisorder:
*pat*

Prvo... to to killing blow njesra je napravljeno da se takmichili magovo i hunter-i, jer su poznati po tome shto su najveci kill stealer-i. Drugo... malo ima druida jako... i Zato ih i nema neshto po chinovima. I trece :), druidi su nezaminjivi recimo WSG.. Nemozesh da zamislish niti WSG bez njih a odlichni su i u AB, mada ajde, moze se. Stvar je u tome shto su najbolji flag carrier-i, i mogu u AB da popoiju toliko mlacanja dok smaraju ljude da me uzmu zastavu...
A killing blows... Ko to gleda?

da stvarno aman ljudi uopshte nije bitan kill nego dmg po dmg dobijash honor.sam hunter i deshava mise to da samo kljucnem na kraju i dobijem kill ali i jednocifren honor pa to je smeshno, zashto bi neko jurio killove?dobar druid je smor za protivnika samo takav a o zastavi je suvishno govoriti.mene vishe zanima da li neko deli moje mishljenje da je horda tu malo u prednosti u WSGu.druid nosi flag transformishe se i skida sve usporavajuce efekte hiluje se a za njim idu shabani seju toteme i hiluju ga i oni.imam utisak da je neodbranjivo ukoliko se radi o ekipi koja je uigrana a kod horde to nije redak sluchaj?

Sahib:
da stvarno aman ljudi uopshte nije bitan kill nego dmg po dmg dobijash honor.sam hunter i deshava mise to da samo kljucnem na kraju i dobijem kill ali i jednocifren honor pa to je smeshno, zashto bi neko jurio killove?dobar druid je smor za protivnika samo takav a o zastavi je suvishno govoriti.mene vishe zanima da li neko deli moje mishljenje da je horda tu malo u prednosti u WSGu.druid nosi flag transformishe se i skida sve usporavajuce efekte hiluje se a za njim idu shabani seju toteme i hiluju ga i oni.imam utisak da je neodbranjivo ukoliko se radi o ekipi koja je uigrana a kod horde to nije redak sluchaj?
E pa bash nije tachno da je horda slozhenija juche u AV (bio sam hiler) i bio je pored mene priest (shadow) i ja sam mu govorio kako smo mi hilerska klasa i treba da hilujemo druge (warriore prvenstveno) a on je **** kako je shadow pa je DMG diler i ostala sranja...Tako da sve zavisi od ljudi koji igraju, on ne mozhe da se pomiri sa tim da je hiler pa oce da pravi DMG i manu potoshi za 5 sec a za to je mogo dobro da ishuluje par warriora. Tako da to da je horda bolja u BG nije uopshte tachno (mozhda je tako na dragonmaw). A ja volim da gledam ko je prvi i ko ima kolko ubistava jer dosta dugo igram CS pa mi je to neko merilo(a sa druidom ne mogu imati velik skor). A ako kao shto kazhete druid mozhe da izdrzhi puno DMG-a, onda bi trebalo da druidi(mede) idu u napad a drugi da ih hiluju a nije tako...A shto se tiche shamana dodji malo u hordu pa da vidish da li hiluju oni glume tenkove i takmiche se po DMG-u i trazhe od hilera da ih hiluju, a toteme postave sebi za strenth i agility.

Sahib:

a paladini bacaju BOF i tako...

josh jedno pitanje: ima onaj ponavljajuci quest u winteru za epic mounta i neki kazu da je iste brzine kao i kupljeni epic 100% a neki kazu da je 130% ima li neko pouzdanu informaciju? malo je suludo potroshiti toliko vremena a dobiti standardnog mounta,mislim za to vreme chovek moze da nagrinda 3000 g

1)Nije Horda neshto posebno u prednosti u wsg... Zavisi od tima. Mada... Naravno, ako tim zna shta radi i ima dobru postavu, wsg se zavrshavava za 10min i manje. Rank14 people tu zaradjuju za zivot u poslednje vreme.

2) AV= haos, uvek bio i uvek ce ostati. Taj shadow priest moze da se przi koliko god hoce i da bude warlock wanna-be u AV i AB. To mu nigde drugdge nece poci za rukom. On ce da bude dmg dealer u MC? -lol- Nego... u vezi AV taktika... da on ima imalo mozga i da se radi kao tim.. Napred u masu idu 5-6 warrior-a koji su hilovani non stop. Jedino tako se moze... Jer niko to ne radi kao warrior-i.
Druid dodushe, MOZE, da popije vishe batina... Ali ne udara tako jako i ne moze da koristi napitke.
Ne potcenjuj ga dodushe. Opasno dobra klasa. Na mom serveru je Alijansa bolja u AV, generalno.

1)Nije Horda neshto posebno u prednosti u wsg... Zavisi od tima. Mada... Naravno, ako tim zna shta radi i ima dobru postavu, wsg se zavrshavava za 10min i manje. Rank14 people tu zaradjuju za zivot u poslednje vreme.

pa to i jeste postavka znachi dva ravnopravna tima shto se svega tiche mislim rankova i equipmenta i naravno da oba znaju shta treba da rade. e u toj situaciji mishljenja sam da je horda u WSGu u prednosti.
shto se dragonmawa tiche horda tu odvaljuje u svim BGima a i van njih.ukoliko te neko gankuje i potrazish pomoc na generalu mozes dobiti samo savet kako da pobegnesh ili sl.ukoliko se obratish lichno i w lika koji je na toj teritoriji na kojoj jesi on uglavnom upravo ide off shto se pokaze kao netachno kasnije i to je to.ako pokushahs da organizujesh neshto suvislo u BGu bilo kom niko to neslusha chak i lichno wispovanje.ovo nije sluchaj samo kad ja to pokusham vec bilo ko.retko kad ljudi poslushaju i tada se bar ljudski borimo i pobedimo u 50% sluchajeva.
zanima me tvoje mishljenje: juche ulazimo nas 8 vs 15 horde i ljudi idu na GM BS i naravno ST i niko se neobazire na glas razuma koji kaze svi oko jedne baze pa se branimo i skupimo bar neki honor
dok ne udje josh neko?kako objashnjavash taj momenat? ovo je samo ilustrativan momenat tipichan za intligenciju alijanse

Sahib:
zanima me tvoje mishljenje: juche ulazimo nas 8 vs 15 horde i ljudi idu na GM BS i naravno ST i niko se neobazire na glas razuma koji kaze svi oko jedne baze pa se branimo i skupimo bar neki honor
dok ne udje josh neko?kako objashnjavash taj momenat? ovo je samo ilustrativan momenat tipichan za intligenciju alijanse

Uhh.. ovako. Ono shto se deshava je da Horda na nivou 60 ulazi iskljuchivo preko grupe/raid. Alijansa, kojoj prekipi da cheka, ulazi preko queue-a. I dobijash jedan sasvim prosechan tim na Hordi spremen, koji je vec pripremio taktike i sve, protiv ljudi koji se josh dogovaraju ko ce vodja da bude. Kada vodim protiv takvog tima alijanse, idem na svih pet baza, da bih sve zavrshio za 5min. Daje moral ljudima da ostanu josh a lomi protivnika. Skroz nefer, ali tako je. Shta alijansa da radi sa 8 vs. 15. Da zadrzi 5 na ST a 3 da poshalje na LM/GM/FM (moj savet: LM). BS je glavna baza uvek bila i uvek ce ostati.
Ovih 5 ce morati jako opasno da radi poke, jer ce im ceo cilj biti da zadrze ST dovoljno dugo dok se sve ne ispuni. Horde uvek ostavlja dvoje da chuvaju, tako da ce troje poslanih imati shansu da osvoji makar jednu bazu (koja ce brzo pasti) i tako dobije na vremenu.
Nego... Zashto je tako? Pa evo, sad igram alijansu po prvi put na scarshiled legion i...
Nikad tolko debila ne jednom mestu nisam video. Sve ono shto ne valjda kod gamer-a ide tamo. 1337 kids su tamo. Debili su tamo.. Ma ima ih i na Hordi... Ali na Hordi vidish jednog za skoro celu etapu igranja... Klinci se lakshe vezuju za Alijansine rase, to je to...
Ima i kul likova.. Ali se oni kao i ja dave u g o v n i m a, pokushavaju da unesu red tamo gde ga nema. Kao ti tamo... Ma znam. Sad znam.

VisionOfDisorder:
Uhh.. ovako. Ono shto se deshava je da Horda na nivou 60 ulazi iskljuchivo preko grupe/raid. Alijansa, kojoj prekipi da cheka, ulazi preko queue-a. I dobijash jedan sasvim prosechan tim na Hordi spremen, koji je vec pripremio taktike i sve, protiv ljudi koji se josh dogovaraju ko ce vodja da bude. Kada vodim protiv takvog tima alijanse, idem na svih pet baza, da bih sve zavrshio za 5min. Daje moral ljudima da ostanu josh a lomi protivnika. Skroz nefer, ali tako je. Shta alijansa da radi sa 8 vs. 15. Da zadrzi 5 na ST a 3 da poshalje na LM/GM/FM (moj savet: LM). BS je glavna baza uvek bila i uvek ce ostati.
Ovih 5 ce morati jako opasno da radi poke, jer ce im ceo cilj biti da zadrze ST dovoljno dugo dok se sve ne ispuni. Horde uvek ostavlja dvoje da chuvaju, tako da ce troje poslanih imati shansu da osvoji makar jednu bazu (koja ce brzo pasti) i tako dobije na vremenu.
Nego... Zashto je tako? Pa evo, sad igram alijansu po prvi put na scarshiled legion i...
Nikad tolko debila ne jednom mestu nisam video. Sve ono shto ne valjda kod gamer-a ide tamo. 1337 kids su tamo. Debili su tamo.. Ma ima ih i na Hordi... Ali na Hordi vidish jednog za skoro celu etapu igranja... Klinci se lakshe vezuju za Alijansine rase, to je to...
Ima i kul likova.. Ali se oni kao i ja dave u g o v n i m a, pokushavaju da unesu red tamo gde ga nema. Kao ti tamo... Ma znam. Sad znam.

ma neznash veruj mi hahaha.
reche Ajnstajn da su dve stvari neogranichene svemir i ljudska glupost hehe. ako budesh nastavio videcesh da nishta ne pomaze.ispadoh ja neki psihopata koji nevoli da gubi a nije tako kad igram sa ekipom koja je ok nije mi krivo shto me bolji pobedi ali bar odigramo najbolje shto mozemo, pa nas nadigraju i to je ok svaka chast idemo dalje ko je neshto uhvatio i shvatio ok ko nije nema veze.evo sad u WSGu bolji smo i individualno jachi ali niko ,pazi NIKO ne chuva nashu zastavu ja kukam da josh neko dodje jer mene reshe lako kad sam sam, rog me sapuje uzme flag i cao, mag me sheepuje i odsheta.rezime nemam honora jer jurim flag a ne killove a zbog nekolektivnosti i bez pobede ostanem samim time i bez reputacije i onda stvarno pochnem da se ponasham ko psihopata.
lepo im kazem da horda mnogo lako uzima nashu zastavu ali ne vredi,isto je u AB niko ne obraca paznju na zastavu moze jedan hordash da ih odvuche 5 i drugi ladno bez metka shto se kaze da zauzme bazu,deshava se redovno.e takve stvari mene izludjuju jer se graniche sa nemogucim, zona sumraka,bre,strashno a kad nekom neshto kazesh oni kao nemoj da kukash nego igraj itd....
ako si se upustio u avanturu videcesh ali imash srece da sam ja postovo ovo nisam se shtekovo da kao neispadnem ovakav ili onakav pa bar imaj na umu da je tako i ne nerviraj se ko ja.ono za decu mi isto nije jasno, uglavnom igram kasno uveche pa valjda ta deca spavaju u ovo doba?
alijansa nikad nema hilere i horda nas dobija na hilovanje i to je to, plus idiotizam puta glupost jednako katastrofa.sad pazi u opasnim si vodama jer ce razni kao kul tipovi sad da te prozivaju zbog oshtirh termina kao u govnima smo bez obzira shto je to istina.ako imash zivaca i vremena necesh moci da se nachudish chega i koga sve ima u alijansi hehe

Uhh.. ovako. Ono shto se deshava je da Horda na nivou 60 ulazi iskljuchivo preko grupe/raid.

da nezgoda kod nas je shto nas je 3x vishe i dugo se cheka dok horda samo pegla bez prestanka i to stvarno otezava da se ljudi odrze na okupu.ali ono na shta ja skrecem paznju a shto sad i sam vidish nema veze sa tim ko ima mozga ima ga ma koliko da cheka ili sa kim da udje, nikad ne vuche toliko loshih poteza i to konstantno.ma kad bi neko normalan seo i razmishljao kako bi se BG mogao najgore igrati ne bi mogao da smisli ono shto majmuni rade ili nerade.

Back