Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
lol bre|^_^|:Ja sam Tauren Warrior lvl 16...Znaci extra ima skoro pa sve ima shoulders itd...Igram na The Maelstorm Serveru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lol bre|^_^|:Ja sam Tauren Warrior lvl 16...Znaci extra ima skoro pa sve ima shoulders itd...Igram na The Maelstorm Serveru.
Pa feral....Stavi ono da ti smanji rage i energy koji zahtevaju udracri u cat (bear) formMaster_Chief:Baklava ajd me posavetuj na sta da stavim moje talente na mog druida?
Ali me smorilo totalno ne znam gde q da radim oni u wpl i epl su sranje a onenormalnije sam uradio, kao i u silithus (ostalo mi josh par) i u winteru imam neke al su moram da budem malo jachi a low je drop....Da li vredi budzhiti lvl preko instanci, battleground.?????? Ili da chekam da mi se napuni rested a u medjuvremenu da igram drugog lika, ajde vi iskusnij pomagajte.....
A zashto svi uzimate te warriore kada krecete ispochetka??? Razumem ove shto su ih uzeli pre 2-3 meseca (to jos mozhe i da prodje), ali sada ih ima tolko puno da to nije normalno ko i rogue (koga sam ja uzeo kada sam 1x igrao i stvarno nisam imao pojma) al ako ti je ovo nov heroj znachi da bi treb'o da znash kakvo je stanje. Uzmi warlocka, druida ili mage nema ih tolko a pristovi su uvek dobrodoshli, i biceti mnogo lakshe kasnije dok warriori, hunteri, shamani i rogue-ovi se budu patili da nadju guild te be ce drugi whisperovati da udjesh u jak gild. A ti pored tolko warriora uzeo bash warriora......|^_^|:jbg novi heroj![]()
Baklava_NS_88:Imam jedno pitanje kako da nabijem 60 bre??? Smorili kvestovi zhestoko sve neki bangavi nema ubijanja mobova.....Sada sam 56.5 lvlAli me smorilo totalno ne znam gde q da radim oni u wpl i epl su sranje a onenormalnije sam uradio, kao i u silithus (ostalo mi josh par) i u winteru imam neke al su moram da budem malo jachi a low je drop....Da li vredi budzhiti lvl preko instanci, battleground.?????? Ili da chekam da mi se napuni rested a u medjuvremenu da igram drugog lika, ajde vi iskusnij pomagajte.....
Ma ne znash ti mene ja sam lala pola dana provedem ispred Orgrimara na duelimaVisionOfDisorder:nivo 56?
Jedna rech: Silithius
powerlevel do 60: 5 dana, vrh
A dobro mi u EPL u Tyrs hand lep loot i xp a ne smori ko neki q mada planiram sada malo da odem do WS da zavrshim neke q i u silithus da dobijem 58 pa malo instance i tako valjda ce uskoro taj 60-i lvl mamu mu *****
((( tako da pozzz i srecnofather:Postovani WOW igraci,Vasa tema je primer kvalitetno vodjene diskusije i kao takva zasluzuje da uvek stoji na vrhu ovog podforuma.
Pozdrav od Cjaleta.
Sada ce druid biti extraa jedva chekam novi patch nisam gledo za druge klase osim neshto za rogue mada se nije neshto bitno promenilo. Necemo moci da promashimo sa ravage a sve forme ce moci da koristie iteme ko i druid form a i dobijamo kvest na 52 lvlu koje uglavnom sve klase imaju (ili na 50) tako da se nadam nekom novom lepom itemu osim ako nije neki resto sh1t.A konachno me nece muchiti huntero vipersting koji mi "cirka" mannu dok sam u bear form znachi sada abolish poisone rejuvenation i charge na huntera .Pa ajde recite oce vashe klase biti u boljem ili loshijem polozhaju mada ste svi warriori 

Oba vazhe za likove koji igraju klinci :S Tako se ja sjebo pa napravio NE rogue al' bolja je mnogo horda a i UD imaju bolje racialne moci pa ti savetujem UD.|^_^|:ja se razmisljam da napravim jednog Undead Rouge ili Night elf rouge...![]()
![]()
Mozhda mozhesh 2 da ubijesh al vishe od toga ne mozhe.....Najveci imba su hunteri i lock hunter mozhe 3 ladno sam da sjebe, k'o i warlock zbog peta a oboje su u PvP mnogo zajebani. Rogie je chista PvP klasa al opet zavisi od toga kolko puta ce dati critical. Ja kao druid mogu 3 al ako me tuku 4 i stalno interupt heal nemam shanse mada i warlock i hunter mogu lako da riknu kada im se neko priblizhi jer imaju smeshan armor ,bez obzira na mail od huntera ko god mu pridje i bude blizu njega 4-5 sec taj je gotov naravno casteri ne moraju da mu se priblizheVisionOfDisorder:Ma slushaj... Sve klase se plashe facemelter-a AKA shadowpriest-a. Odavno su prevazishli svoj warlock wanna-be status. U glavnici... uvek ce neka klasa biti jacha od druge, neki ljudi nikad nece nauchiti svoju klasu, i neki ce se stalno zaliti.
If you ask me... Klasa kojoj je najneophodniji revamp je warrior. Da ga nisam toliko dugo igrao, ne bih znao. To je strashno... Jesmo mi zakon za pvp bgs u grupi i kao tanks... Ali sve ostalo... U jee... mogu da dobijem rogue-a. BIG DEAL. I to je to. Nego... kako sam skontao... Pa uzeo sam da igram sa rogue-om. Yebote... koja boza. Way too easy. Mogu da soliram i po dva neprijatelja (pvp and pve).
E da.... Test Realm je tek otvoren.. Nece patch josh dve nedelje, mislim.
I da... zayebao sam svog warrior-a... Tuzno, moj server je po ljudima najachi... Stvarno cool likovi... ali ipak je RP-PVE.
/cry