VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
WoW lvl 60 = respect is everything... Ili, veze su sve.
Ako mislish drugachije, onda mi kazi na kom si relmu pa da i ja dodjem i berem epix-e.
U celoj svojoj WoW karijeri sreo sam tri normalna lika. Sve ostalo je ili vechno nadrkano, ili prosto nekulturno, ili samo mari za svoje dupe.
Nego, kod izgradnje onog gore... Niko ne govori da treba da budesh ultra-ljubazan i pomazesh svakom.. jer ce te raditi kao vola.
Znash kako.. to ti je kao da odredjeni deo ljudi na tvom serveru (shto i jeste tako) drzi vip ulaz, pa biraju da'l im se svidjash ili ne. Mozesh da se ne slazesh koliko hocesh, ali ako zelish end-game content, ili rank preko 11ce... Morash na njihovu dobru stranu ILI, kreni i oformi svoje (za shta ti ponovo treba mnogo vremena). Iskreno.. sve mi se zgadilo.
Krecem uskoro od pochetka... I necu da jurim nishta.
Ako mislish drugachije, onda mi kazi na kom si relmu pa da i ja dodjem i berem epix-e.
U celoj svojoj WoW karijeri sreo sam tri normalna lika. Sve ostalo je ili vechno nadrkano, ili prosto nekulturno, ili samo mari za svoje dupe.
Nego, kod izgradnje onog gore... Niko ne govori da treba da budesh ultra-ljubazan i pomazesh svakom.. jer ce te raditi kao vola.
Znash kako.. to ti je kao da odredjeni deo ljudi na tvom serveru (shto i jeste tako) drzi vip ulaz, pa biraju da'l im se svidjash ili ne. Mozesh da se ne slazesh koliko hocesh, ali ako zelish end-game content, ili rank preko 11ce... Morash na njihovu dobru stranu ILI, kreni i oformi svoje (za shta ti ponovo treba mnogo vremena). Iskreno.. sve mi se zgadilo.
Krecem uskoro od pochetka... I necu da jurim nishta.
PP ako se seca...to je moje misljenje, ja i ne igram dugo ( 4-5 meseci ) ali brate imas SUPER likova koji su uvek spremni da pomognu. koji bre respekt, to su gluposti i zanosenje DOBRIM likovima koji ce te pozdravljati u pocetku, ali pose ce uci u neki guild i pasce ignore. ako imas lika na Dragon maw-u w/ Elanir... to je to i srecno!!!!!!
Nego ipak... Onda mnogo ljudi ode, blah blah... Pa trazi ponovo.... Pa blah blah... Ako si L, boli glava. Uzas. Horor.
(( da samo imam brzu konekciju stalno bih igrao AB, AV, WSG.... kada sam u AV-u latancy 30000 ms