World of Warcraft

Brate, ja imam buraza koji pichi wow, ima manje od 15 godina a ne proserava se ovoliko...
Lepa pricha, Sahibe ali u tome svemu se odrazhava vrlo nezreo igrach... Zanimljiva je tvoja mrzhnja prema alijansi... Ja eto, sticajem okolnosti igram alijansu i ne osetjam bash nikakvu mrzhnju prema hordashima... "horda sabija na svakom serveru i to ne samo u PVPu nego i van BGa" -- "Razlog za to je samo hordina veca kolegijalnost i samim tim inteligencija." Ti kao znash da horda "sabija" na svakom realmu, i znash IQ svakog alijansera, pa imash pravo da iznosish ovakve zakljuchke... Tvoje kukanje je neargumentovano, pa se zbog toga ne osetjam uopshte uvredjenim... BTW, takodje igram na dragonmaw-u...

Sahib ima pravo u 90% onoga shto je napisao,na mom serveru (Bronzebeard) alijanse ima oko 3 puta vishe nego horde ali zato tamo kod njih su igrachi sve oko lvl 15 i niko malte ne ne ide preko lvl 40-50 nego pochnu sa novim karakterom,ono shto Sahib reche o tim radu medju alijansi,loshi su do zla boga,kad si u grupi oni samo stavljaju need na svaki item,trebao im ili ne,u hordi sam na tako nesto naisao samo 2 puta od kako igram,i uvek se nadje neki kompromis.Mislim da je timski rad daleko bolje kod horde nego u alijanse (chast izuzecima).Ali hvala bogu i kod alijanse ima dobrih,nekoliko pita su mi spasili dupe kad me napadne vishe monstera od kojih se ne mogu odbraniti,a opet ima onih koji samo sendu pored i gledaju kako me ubijaju.

Sahib:
sluchajno ugledah ovu temu pa je malo prelistah.Baklava scg ??
mislim da sam te vidjao na dragonmawu.Svi pishete o pojedinachnim, uglavnom lichnim, mogucnostima u klasi zaboravljajuci da je igra koncipirana na grupe manje ili vece.Isto tako pominjete da je alijanse mnogo vishe shto je tachno ali isto tako stoji da horda sabija na svakom serveru i to ne samo u PVPu nego i van BGa.Razlog za to je samo hordina veca kolegijalnost i samim tim inteligencija.Igram WoW od drugog dana kada je nastao prvih par meseci na igraonicinom acc [nije bilo da se kupi ko se seca u celoj evropi] a posle na svom acc.Za svo to vreme imam samo veliku odvratnost za alijansu barem shto se tiche Dragonmawa.Zashto?? Primer: ne jednom sam na general chatu trazio pomoc jer me horda gankovala i u najboljem sluchaju sam dobijao savet kako da pobegnem a pomoc u 99% sluchajeva niko ne nudi,dok ako ubijesh hordasha negde nadaj se da ce u najkracem roku doci njih nekoliko i silovati te najbrutalnije i to je istina chini mi se i na ostalim serverima.Ista stvar je i u BGu. nekad su imali jednu elitnu ekipu [BigBeef] i od nje napravili tri pa od te tri sad imaju toliko ekipa da jako retko dobijamo jer alijansa ima samo jednu elitnu ekipu koja je jako egoistichna i kad neko dodje do 14. ranka jednostavno batali vishe PVP.Ovo govorim o 60 lvlima jer sam bio vec 50 i neki kad su ubacilio BGe.Znachi mene rankovi mnogo manje interesuju od reputacije ali ih dobijam dok rep mogu samo da sanjam.Horda nas odvaljuje kako hoce i to samo zbog gomile individualaca koji misle da su najpametniji i koji neslushaju nikog nego igraju kako oni hoce.Kad su se pojavili BGi deshavalo se da tip stoji pored mene i cheka da se hordash i ja ispeglamo do kraja i onda kad poginem pridje i ubije vec odvaljenog hordasha misleci da je stvar u tim lichnim killovima, idioti. Honora dobijash u zavisnosti od DMGa koji si naneo ali i dan danas ljudi jure kilove shto je budalashtina i odrazava nedostatak inteligencije kod alijanse.U vecini sluchajeva alijansa nema priesta nijednog a baladini hiluju samo sebe dok druidi u bear formi ili steltu isto tako vode svoju individualnu bitku neznano za shta,dok shabani prvenstveno hiluju i pljuckaju toteme u funkciji grupe pa tek onda dele DMG. Recimo da shadow pries zaista sabija medjutim mishljenja sam da je mnogo vredniji kao holy da hiluje DPS klase.Sve u svemu ALIJANSA JE ODVRATNA LJIGAVA GOMILA IDIOTA nazalost tako da sam pocheo da igram hordu bukvalno pre neki dan mada mi je estetski daleka jbg
Shto se tiche klasa svaka ima svoje mesto u grupi i to je ono shto treba shvatiti ja rogove dobijam kao hunter medjutim kada me neki rog iz stelta sapuje a niko me od njihovih ne dira mogu samo da se fotografishem dok oni pobiju moje suigrache i onda dodjem i ja na red ili u AVu obichno idu po dvojica na nas huntere i reshavaju nas za manje od 3 sekunde a da nismo u sitaciji ni da se branimo a da ne govorim o tome koliko je dobar rog bitan za instancu.Priche o tome kako oprema nije bitna necu da komentarishem.Pa za shta mi svi igramo nego iteme?
ma prichi nikad kraja mislim da bi bilo mnogo zahvalnije da se udruzujemo nego da razmenjujemo pojedinachna iskustva jer ce uvek dvojica biti jacha od jednog i opet ponavljam horda vlada samo zbog toga shto je to prihvatila kao standard. Toliko
U pravu si za hordu bolja je i sve to ali u batlegroundu nisam video ni1 shaman da hiluje i postavlja toteme sada igram na sylvanas druida, i naravno da necu da hilujem druge ako im je do hilovanja shto ne igraju takvu klasu ja imam heal za sebe, a u instanci cu hilovat(nemam namere da to radim u BG) a o kradji killova da ne pricham tu ste vi hunteri najgore i magovi/rpistovi sa njihovm instant DOT magijama. A nije bash horda puno slozhnija od alijanse mnogo se mi svajdamo u hordi
P.S batali alijansu i dolazi na sylvanas :D

mislim da neki ovde dovode u pitanje moju inteligenciju a nisu shvatili da igram alijansu mislim da ukoliko ponovo prochita to shto sam napisao NTT lost in space ce zakljuchiti isto ukoliko normalno njegova inteligencija dopushta shto se tiche godina sigurno sam stariji od obojice koje moje godine zanimaju a shto se tiche zrelosti kao igrach i to mozemo da raspravimo.Recimo da koristim isti nick kao i ovde pa mozesh na bilo koji nachin da proverish gde sam na listama na serveru a ti se predstavi pa ako si bolje plasiran od mene na ja ti skdam kapu.I na kraju nazvao si me bratom? pa me zanima po chemu smo to mi braca kad vec kazes da se "proseravam"? ja svom "bratu" to ne bih nikad rekao pogotovo ako mu se obracam prvi put pa chak i netom? uzgred koliko ti imash godina 16?

a tebi baklava opet kazem, neznam koji si lvl na dragonmawu, ali bez obzira,hordine ekipe koje ja susrecem u ABu i WSGu zaista hiluju jedni druge.pogledaj njihovu rang listu i pitaj me za svakog od njih sa prve strane ili pitaj njih za mene znamo se dobro.Finalmaker ide uvek sa dva lichna hilera zatim imaju jako dobro uigrane taktike sa random grupom nemozes da skupish ni 100 resursa maltene tako da izadjesh bez ikakve reputacije strashno i deprimirajuce ako te reputacija zanima.Naravno nemoj hilovati to je tvoje pravo ali ja znam da kao rog drugachije razmishljash.Recimo da najbolje plasirani priest kod nas Bocius je moj drugar pa neide sa alijansa elitnom grupom u shadow formi nego u holy?Shto se kradje killova tiche vec sam objasnio kako tu stvari stoje nekazem da u alijansi nema ok likova ali iz nekog razloga ekipe i timovi ne postoje.Najbolje opremljeni igrachi kod nas neigraju pvp uopshte uglavnom.obzirom na broj chlanova najveci gildovi imaju jako malo dobro plasiranih chlanova u PVPu pogledaj sam pa ces videti.

MIslim da mom serveru Azjol Nerub-u horda mnogo jaca,ali ja ipak igram sa alijansom.Uvek gubimo u BG,ali i pobeđujemo.Iako moja dva druga igraju u hordi ,izabrao sam alijansu zbog gnomova.Igram sa gnom vorlokom.Zove se Morrty i 20lvl.Video sam dosta prepiranja ko je jači,ali ja licno mislim da je stvar u igračima.Na primer:Zasto pucamo u BG?Pa ovako:mnogo puta sam video kako igrači Horde dobro igraju jer su mnogo organizovaniji.Što se tiče alijanse nije ista priča,ali uvek izvučemo debji kraj.To je zabavno i mnogo sam srećan što ovakva igrica postoji. :roll:

Sahib:
a tebi baklava opet kazem, neznam koji si lvl na dragonmawu, ali bez obzira,hordine ekipe koje ja susrecem u ABu i WSGu zaista hiluju jedni druge.pogledaj njihovu rang listu i pitaj me za svakog od njih sa prve strane ili pitaj njih za mene znamo se dobro.Finalmaker ide uvek sa dva lichna hilera zatim imaju jako dobro uigrane taktike sa random grupom nemozes da skupish ni 100 resursa maltene tako da izadjesh bez ikakve reputacije strashno i deprimirajuce ako te reputacija zanima.Naravno nemoj hilovati to je tvoje pravo ali ja znam da kao rog drugachije razmishljash.Recimo da najbolje plasirani priest kod nas Bocius je moj drugar pa neide sa alijansa elitnom grupom u shadow formi nego u holy?Shto se kradje killova tiche vec sam objasnio kako tu stvari stoje nekazem da u alijansi nema ok likova ali iz nekog razloga ekipe i timovi ne postoje.Najbolje opremljeni igrachi kod nas neigraju pvp uopshte uglavnom.obzirom na broj chlanova najveci gildovi imaju jako malo dobro plasiranih chlanova u PVPu pogledaj sam pa ces videti.
Mene su u hordi gankovali bash ono puno umro sam 20+ puta i doshli su da mi pomognu ali je doshlo josh vishe ally-ja i nastao pravi rat....Ali u gildu je bash zabavno ishli smo na ally da ih kidamo, i jesmo dok nismo malo vishe ushli u SW :D

Sahib:
mislim da neki ovde dovode u pitanje moju inteligenciju a nisu shvatili da igram alijansu mislim da ukoliko ponovo prochita to shto sam napisao NTT lost in space ce zakljuchiti isto ukoliko normalno njegova inteligencija dopushta shto se tiche godina sigurno sam stariji od obojice koje moje godine zanimaju a shto se tiche zrelosti kao igrach i to mozemo da raspravimo.Recimo da koristim isti nick kao i ovde pa mozesh na bilo koji nachin da proverish gde sam na listama na serveru a ti se predstavi pa ako si bolje plasiran od mene na ja ti skdam kapu.I na kraju nazvao si me bratom? pa me zanima po chemu smo to mi braca kad vec kazes da se "proseravam"? ja svom "bratu" to ne bih nikad rekao pogotovo ako mu se obracam prvi put pa chak i netom? uzgred koliko ti imash godina 16?
Heh... Izgleda da si pogreshno protumachio moje komentarisanje...
Kao prvo, mene uopshte ne zanimaju tvoje godine, pa i da si dva puta stariji od mene, samo su me tvoji komentari tipa "baladin" i "shaban" naveli da se zapitam...
Kao drugo, tvoju inteligenciju nisam dovodio u pitanje (a niti me zanima), nego si ti komentarisao kako je horda "kolegijalnija, a i samim time inteligentnija", sa chime se ne bih slozhio... To shto si imao par loshih iskustava ne znachi nishta...
I recimo josh da me uopshte ne zanimaju tvoji uspesi u igri, jer ne cenim igracha po lvl-u ili ranku ili koliko puta je bio u jednoj od end-game instanci niti shtagod...
Bratom sam te nazvao sasvim sluchajno jer chesto koristim tu rech u normalnom govoru...

I josh jedno da dodam u vezi inteligencije, svaki debil mozhe da igra wow samo treba da provede puno vremena uz njega, i ti svi high rankovi ko da su oni neki pametni , samo igraju po ceo dan i to je to...Ja tolko vremena nemam, dok ne dodje raspust :P

Znash kako... kada dodjesh na 60cu, sve ti je u vezi reputacije koje gradish kod ostalih likova.
Imash tri, chetri opcije... pvp bgs, raids (mc,bwl,zg) i navodno, rp... Mada rp je dobar i sve, ali se osecash malo jadno dok pored tebe prolaze prebudzeni likovi i ti kao tu neshto glumish nekog Lorda.
Meh...
Sad... ono shto definitivno ne volim je, shto se reputacija teshko stiche a lako gubi, i uglavnom zavisi od mnogih lajavaca na relmovima koji nemaju shta drugo da rade nego da ocrnjuju likove.
Drugo...
Elitizam.
Verovatno neshto najgore. Nemam ja nishta protiv raid communties, ali oni kao da su sebi utuvili u glavu da ako imaju epixxx!!!111one u startu su i bolji od tebe i, izrazito su arogantni. Kao i recimo elite teams za bg. Sretao sam pristojne ljude, sretao sam i nevidjene kretene. Lako je njima, recimo.. Jer oni iza sebe imaju uvek spremnih 40-50 pvp-era, i yebe im se za ostale. Dok ja ostajem zaglavljen u pug-ovima sa raznoraznim klenovima i dobrim pvp-er-ima, koji troshe svoj talenat, kao i ja, trenirajuci degene.
ja sam manje vishe uspeo u onome shto sam hteo... rank10, full pvp set, najbolji blue sword u igrici.
Barbarous Blade, iz DM:North. Good stuff. Samo mi josh fali jedan chin, i onda da uzmem svog konjica i odahnem.
Stekao sam dobar respekt kod pvp-era i chak me i Alijansa poshtuje. OK.
A da li cu ikad videti mc, bwl ili zg kako treba... To je pitanje.
Sve u svemu... Zavisish dosta od drugih. I ukoliko ne preuzmesh na sebe odgovornost vodje, uvek ce tako biti. A za vodjstvo... je pored ostalog, potrebno VREME. E sad, ja imam i ispite i probleme...
Dok oni mogu da drkaju WoW 24/7. Pa ko je onda bolji...
Meh...

Bash sam rasprichao... Mozda dodam neshto bolje i konkretnije posle.

Usput ta tvrdnja da je alijanse puna debila, a horda solidarna...

Ne pije ti mnogo vodu. Pre svega, ljudi koji igraju Hordu su ama-isti-qurac kao i ljudi shto igraju Alijansu. Chinjenica je da se klinci iz nekog razloga vishe lepe za Alijansu... pa samim tim i ima vishe gluposti tu i tamo. Glavna stvar je = Alijanse vishe ljudi. Ljudi = glupi. Vishe ljudi, vishe gluposti.
Ta-dam.
Eto ti filozofije.

Da li je neko odgledao film iz WoW-a o čoveku po imenu Lerroy?Radi se o nekom koji je,dok su njegovi dogovarali taktiku,uleteo pravo,sam,u borbu,i naravno posle su svi izginuli.Film je jako smešan,pa ko ima kabl ili ADSL neka ga nađe i skine.

Najbolji je film kad Lord Kazzak unishtava i ubija sve zivo po Stormwindu,pobio sve elitne chuvare,chak je i onog gospodara ubio.:lol: :lol:

Takodje ima film o jednom shto je postao chista legenda na WoW kad se osvetio svojima u guildu kad su bili u raidu u MC,ubili oni Garr-a a taj djavo bio leader grupe,i naravno on lepo promeni na master loot,i pokupi sav drop shto ispustio Garr(bila tri epic itema).Ovi kad su shvatili sta se desilo pocheli da se deru(ima zvuk u filmu plus team speak),svashta mu rekli,a chovek samo vidis pishe nekom na whisper "Send guild invitation" i eto invitacije i chovek ode.Pravi ninja.:-D

Ma lvl 60 u WoW nista ne znachi,kao shto reche VisionOf Desorder moras da se dokazes kao dobar igrach,takodje ni PvP rank nista ne pomaze.Mislim da je vrlo vazno zadobiti respekt ostalih igracha na realmu.Npr. od kako sam pocheo da igram sa mojim taurenom,svakome sam pomogao kad nekome trebala pomotj,skoro nikad nisam odbio,pa chak i sad kad sam lvl 59,i kad mi pridje neki lvl 10 i pita me da ga provedem kroz RFC ja ako nisam trenutno zauzet odmah odem i pomognem.Zato sad chim se ulogujem samo stizu whisperi od svakojakih,neki me pozdravljaju,neki me zovu da idemo u High lvl instance.Takodje mislim da me vishe od pola realma poznaje.Kolko sam samo pomogao alliance igrachima ako su u nevolji.Lichno mislim da imam vishe respekta nego mnogi shto su na lvl 60,znam ih nekoliko koji su ignorisani od vetjine guildova zato shto su dzukele,i njih niko nigde ne zove jer su sumnjivi i mogu da ninjaju iteme kad smo u instanci.

bez uvrede ali to je velika glupost sto si napisao...kada budes veci lvl shvatices o cemu ti pricam, mrzi me da kucam... ja u friend imam 5 ljudi. Ja sam pricao kao ti na 10 lvl, ali posle ces ukapirati da neki ljudi nisu vredni paznje.. ima mnogo retardiranih ljudi koje ce te iskoristiti za novac. Ja sam sasvim slucajno upoznao baklavu :PPP ako se seca...to je moje misljenje, ja i ne igram dugo ( 4-5 meseci ) ali brate imas SUPER likova koji su uvek spremni da pomognu. koji bre respekt, to su gluposti i zanosenje DOBRIM likovima koji ce te pozdravljati u pocetku, ali pose ce uci u neki guild i pasce ignore. ako imas lika na Dragon maw-u w/ Elanir... to je to i srecno!!!!!!

Naravno da se secam i necu vishe igram na dragonmaw jer ne mogu gild da nadjem jer sam mrtvi rogue (kao pola servera), eto chak ni u enigmu nece da me prime i totalno sam odustao, zato igram druida (sad sam 51 lvl) u dobrom srpskom ( ima i hrvata i bosanaca ali su OK i nemam nishta protiv) gildu pochinju uskoro da rade MC a primaju sve lvle i kao druid mogu da nadjem gild koji ocu i nema shanse da se vratim na dragonmaw da se dokazujem debilima i retardima da bih ushao u gild. Kada bash nabudzhim druida vraticu se na warlocka (ako ga se secas :P) i njega cu igrati ako u medju vremenu bash ne zamrzim alijansu (nije daleko od toga) onda cu igrati huntera/warlocka al na Sylvanas, a eto pozivam i tebe da dodjesh poshto te warrior verovatno smorio ;) i BTW koji si lvl?
P.S FOR THE HORDE!, idem da delete one ally fegete :|

Master_Chief:
Najbolji je film kad Lord Kazzak unishtava i ubija sve zivo po Stormwindu,pobio sve elitne chuvare,chak je i onog gospodara ubio.:lol: :lol:

Takodje ima film o jednom shto je postao chista legenda na WoW kad se osvetio svojima u guildu kad su bili u raidu u MC,ubili oni Garr-a a taj djavo bio leader grupe,i naravno on lepo promeni na master loot,i pokupi sav drop shto ispustio Garr(bila tri epic itema).Ovi kad su shvatili sta se desilo pocheli da se deru(ima zvuk u filmu plus team speak),svashta mu rekli,a chovek samo vidis pishe nekom na whisper "Send guild invitation" i eto invitacije i chovek ode.Pravi ninja.:-D
To onaj rogue kada uzme za paladina neki plate i neki warlock item ??? A mrzeo sam taj clip sa lord kazzakom dok sam bio ally a sada ga gledam svaki dan :) Nego jel gledo neko onaj film kada onaj UD rogue 60 zajebava onog gnome warriroa koji je tek pocheo da igra sa onom ovcom?? Odlegdajte nasmejacete se do smrti. I da li neko zna jel ima film o 9 man raid (uspeshan) na onixju, poshto sam video slike al ne mogu film da nadjem. Mnogi ne veruju to ali ja verujem da to mozhe sa dobro ugiranom ekipom i opremom.....

Miki 13991:
Da li je neko odgledao film iz WoW-a o čoveku po imenu Lerroy?Radi se o nekom koji je,dok su njegovi dogovarali taktiku,uleteo pravo,sam,u borbu,i naravno posle su svi izginuli.Film je jako smešan,pa ko ima kabl ili ADSL neka ga nađe i skine.
Postoje mnoge chinjenice koje govore u prilog da je taj filmitj nameshten, i da je snimljen samo da bi se ljudi popalili.. No, koga zanima vishe nek vidi http://www.wowwiki.com/Leeroy_Jenkins

Back