World of Warcraft

NTT:
Ovakve komentare nikad netju razumeti... Lichno poznajem par osoba koje igraju high-lvl paladine i nisu napaljeni, a nisu ni klinci. A "noob-ovi" (ugh, shto mrzim taj yebeni izraz!) igraju svaku klasu, a ne samo paladine, da se mi odmah razumemo... Mnogi na prvi pogled odma kretju da pljuju paladine ("Jao, pa vidi, ovo je isti warrior, samo shto ima i heal, ressurect, buffove, aure... WTF?! AURE??? TO JE IMBA! TO NIJE U REDU, IZBACITE GA IZ WOW-A, SPALITE LJUDE KOJI GA IGRAJU, TO SU SVE NOOB-OVI!", etc.) shto uopshte nije u redu, zato shto paladin nije warrior, i koliko god se trudio ne mozhe postati warrior... Paladin je klasa koja je ista kao i svake druge (naravno, ne mislim bukvalno ista, nego, kao i ostale, ima svoje prednosti i mane)...
I, na kraju, da ne bi doshlo do nekih pogreshnih pretpostavki: ne, ne igram paladina...
Ja svoje mishljenje ne menjam i ostajem pri onom shto sam reko, i niko ne mozhe reci da nije imba kada jeste. Josh cemu i excorisam(ili kako se vec zove) nabudzhiti da mozhe protiv savke klase i shto on dobija nove talente, trebalo bi malo da porade na drugim klasam.
P.S slazhem se i za huntera ali vishe mrzim paladine

Baklava_NS_88:
Bez uvrede ali sa paladinom igraju napaljeni klinci i noobovi. Sa njim svako zna da igra....Sory ako sam te uvredio ali svi tako misle

Pa bas to i pricam,svi ce da nas pljuju a mene bas zabole,lol
A to da sa palom svako zna da igra malo teze prijatelju i nemas frke nisam se naljutio :)

VisionOfDisorder:
ovde se bash nishta ne deshava.

/bump
Eo kada se nishta ne deshava.......Ja ponovo vratio veru u rogue i nastavio njega da furam do 60 :D. Konachno sam nauchio a igram sa rogue za sve sam ja bio kriv i rogue rulez samo sam ja zasro stvar ali josh uvek ostajem pri tome da je pala imba i da je lako igrati sa njime, mada ga cepam neshto u poslednje vreme.....

josh nesto zelim da dodam.Paladini su teska stoka!!!Mrzim ih iz dna dushe,taman da pritisnem na Execute kan on upali POwer Word:Shield,i naravno dok njemu ne spadne Power Word mene ubiju njegovi prijatelji...a josh gore je to shto mogu popuniti zivot dok su pid shieldom,e tek im onda ne mogu nishta.

Master_Chief:
josh nesto zelim da dodam.Paladini su teska stoka!!!Mrzim ih iz dna dushe,taman da pritisnem na Execute kan on upali POwer Word:Shield,i naravno dok njemu ne spadne Power Word mene ubiju njegovi prijatelji...a josh gore je to shto mogu popuniti zivot dok su pid shieldom,e tek im onda ne mogu nishta.
Pa da tako ti je to, zbog toga se ja protivim paladinima tako je lako igrati sa njime brooka, ja spustim paladina 3 puta na 10% healtha i on samo shield i heal a dotle ja vec malo imam HP i ipushim, mada sam chuo kako rogue na 60 odvali paladina tako shto pala ni ne izadje iz stunova.

A josh jedna stvar mi nije jasna shta paladin radi u nekoj jachoj instanci kao MC, ZGi tako.....Tenk sigurno nije pored warriora, DGM dealer nikada, healer ne mozhe jer nema dovoljno mane a i nije to, tu su druid i priest...

Prva slika odozgo prikazuje mene kako sam popio neki potion tako da sam porastao u Winterspring-u

Druga slika pokazuje takodje mene ipred Dark Portala u Blasted Lands

I tretja slika pokazuje masovni RAID od strane alliance na Crossroads.:D

sluchajno ugledah ovu temu pa je malo prelistah.Baklava scg ??
mislim da sam te vidjao na dragonmawu.Svi pishete o pojedinachnim, uglavnom lichnim, mogucnostima u klasi zaboravljajuci da je igra koncipirana na grupe manje ili vece.Isto tako pominjete da je alijanse mnogo vishe shto je tachno ali isto tako stoji da horda sabija na svakom serveru i to ne samo u PVPu nego i van BGa.Razlog za to je samo hordina veca kolegijalnost i samim tim inteligencija.Igram WoW od drugog dana kada je nastao prvih par meseci na igraonicinom acc [nije bilo da se kupi ko se seca u celoj evropi] a posle na svom acc.Za svo to vreme imam samo veliku odvratnost za alijansu barem shto se tiche Dragonmawa.Zashto?? Primer: ne jednom sam na general chatu trazio pomoc jer me horda gankovala i u najboljem sluchaju sam dobijao savet kako da pobegnem a pomoc u 99% sluchajeva niko ne nudi,dok ako ubijesh hordasha negde nadaj se da ce u najkracem roku doci njih nekoliko i silovati te najbrutalnije i to je istina chini mi se i na ostalim serverima.Ista stvar je i u BGu. nekad su imali jednu elitnu ekipu [BigBeef] i od nje napravili tri pa od te tri sad imaju toliko ekipa da jako retko dobijamo jer alijansa ima samo jednu elitnu ekipu koja je jako egoistichna i kad neko dodje do 14. ranka jednostavno batali vishe PVP.Ovo govorim o 60 lvlima jer sam bio vec 50 i neki kad su ubacilio BGe.Znachi mene rankovi mnogo manje interesuju od reputacije ali ih dobijam dok rep mogu samo da sanjam.Horda nas odvaljuje kako hoce i to samo zbog gomile individualaca koji misle da su najpametniji i koji neslushaju nikog nego igraju kako oni hoce.Kad su se pojavili BGi deshavalo se da tip stoji pored mene i cheka da se hordash i ja ispeglamo do kraja i onda kad poginem pridje i ubije vec odvaljenog hordasha misleci da je stvar u tim lichnim killovima, idioti. Honora dobijash u zavisnosti od DMGa koji si naneo ali i dan danas ljudi jure kilove shto je budalashtina i odrazava nedostatak inteligencije kod alijanse.U vecini sluchajeva alijansa nema priesta nijednog a baladini hiluju samo sebe dok druidi u bear formi ili steltu isto tako vode svoju individualnu bitku neznano za shta,dok shabani prvenstveno hiluju i pljuckaju toteme u funkciji grupe pa tek onda dele DMG. Recimo da shadow pries zaista sabija medjutim mishljenja sam da je mnogo vredniji kao holy da hiluje DPS klase.Sve u svemu ALIJANSA JE ODVRATNA LJIGAVA GOMILA IDIOTA nazalost tako da sam pocheo da igram hordu bukvalno pre neki dan mada mi je estetski daleka jbg
Shto se tiche klasa svaka ima svoje mesto u grupi i to je ono shto treba shvatiti ja rogove dobijam kao hunter medjutim kada me neki rog iz stelta sapuje a niko me od njihovih ne dira mogu samo da se fotografishem dok oni pobiju moje suigrache i onda dodjem i ja na red ili u AVu obichno idu po dvojica na nas huntere i reshavaju nas za manje od 3 sekunde a da nismo u sitaciji ni da se branimo a da ne govorim o tome koliko je dobar rog bitan za instancu.Priche o tome kako oprema nije bitna necu da komentarishem.Pa za shta mi svi igramo nego iteme?
ma prichi nikad kraja mislim da bi bilo mnogo zahvalnije da se udruzujemo nego da razmenjujemo pojedinachna iskustva jer ce uvek dvojica biti jacha od jednog i opet ponavljam horda vlada samo zbog toga shto je to prihvatila kao standard. Toliko

Back