World of Warcraft

WoW lvl 60 = respect is everything... Ili, veze su sve.

Ako mislish drugachije, onda mi kazi na kom si relmu pa da i ja dodjem i berem epix-e.
U celoj svojoj WoW karijeri sreo sam tri normalna lika. Sve ostalo je ili vechno nadrkano, ili prosto nekulturno, ili samo mari za svoje dupe.
Nego, kod izgradnje onog gore... Niko ne govori da treba da budesh ultra-ljubazan i pomazesh svakom.. jer ce te raditi kao vola.
Znash kako.. to ti je kao da odredjeni deo ljudi na tvom serveru (shto i jeste tako) drzi vip ulaz, pa biraju da'l im se svidjash ili ne. Mozesh da se ne slazesh koliko hocesh, ali ako zelish end-game content, ili rank preko 11ce... Morash na njihovu dobru stranu ILI, kreni i oformi svoje (za shta ti ponovo treba mnogo vremena). Iskreno.. sve mi se zgadilo.
Krecem uskoro od pochetka... I necu da jurim nishta.

Nijal:
bez uvrede ali to je velika glupost sto si napisao...kada budes veci lvl shvatices o cemu ti pricam, mrzi me da kucam... ja u friend imam 5 ljudi. Ja sam pricao kao ti na 10 lvl, ali posle ces ukapirati da neki ljudi nisu vredni paznje.. ima mnogo retardiranih ljudi koje ce te iskoristiti za novac. Ja sam sasvim slucajno upoznao baklavu :PPP ako se seca...to je moje misljenje, ja i ne igram dugo ( 4-5 meseci ) ali brate imas SUPER likova koji su uvek spremni da pomognu. koji bre respekt, to su gluposti i zanosenje DOBRIM likovima koji ce te pozdravljati u pocetku, ali pose ce uci u neki guild i pasce ignore. ako imas lika na Dragon maw-u w/ Elanir... to je to i srecno!!!!!!
Brate nisi ti mene razumeo,ne stavljam ja u friend listu bilo koga ko mi kaze /wave ,ali i dalje stojim iza toga da se respekt stiche stime shto tjes pomagati drugima.

VisionOfDisorder:
WoW lvl 60 = respect is everything... Ili, veze su sve.

Ako mislish drugachije, onda mi kazi na kom si relmu pa da i ja dodjem i berem epix-e.
U celoj svojoj WoW karijeri sreo sam tri normalna lika. Sve ostalo je ili vechno nadrkano, ili prosto nekulturno, ili samo mari za svoje dupe.
Nego, kod izgradnje onog gore... Niko ne govori da treba da budesh ultra-ljubazan i pomazesh svakom.. jer ce te raditi kao vola.
Znash kako.. to ti je kao da odredjeni deo ljudi na tvom serveru (shto i jeste tako) drzi vip ulaz, pa biraju da'l im se svidjash ili ne. Mozesh da se ne slazesh koliko hocesh, ali ako zelish end-game content, ili rank preko 11ce... Morash na njihovu dobru stranu ILI, kreni i oformi svoje (za shta ti ponovo treba mnogo vremena). Iskreno.. sve mi se zgadilo.
Krecem uskoro od pochetka... I necu da jurim nishta.

preterujesh

Baklava_NS_88:
Naravno da se secam i necu vishe igram na dragonmaw jer ne mogu gild da nadjem jer sam mrtvi rogue (kao pola servera), eto chak ni u enigmu nece da me prime i totalno sam odustao, zato igram druida (sad sam 51 lvl) u dobrom srpskom ( ima i hrvata i bosanaca ali su OK i nemam nishta protiv) gildu pochinju uskoro da rade MC a primaju sve lvle i kao druid mogu da nadjem gild koji ocu i nema shanse da se vratim na dragonmaw da se dokazujem debilima i retardima da bih ushao u gild. Kada bash nabudzhim druida vraticu se na warlocka (ako ga se secas :P) i njega cu igrati ako u medju vremenu bash ne zamrzim alijansu (nije daleko od toga) onda cu igrati huntera/warlocka al na Sylvanas, a eto pozivam i tebe da dodjesh poshto te warrior verovatno smorio ;) i BTW koji si lvl?
P.S FOR THE HORDE!, idem da delete one ally fegete :|

sada sam 57 lvl, nisam igrao 20 dana imao sam problema sa karticom ( placanje ) imao si pravo smorio me warrior. Sada sam u enigmi... solidan guild... ako hoces da igramo na Sylvanas, napravicu maga :idea: :D nisi mi rekao na om serveru imas Druida ( 51 lvl ) ? srecno tebra u novom guildu i zelim da radite svaki dan MC, BWL, ZG( mozda dolazim na tvoj srever ) YO 8)

Nijal:
sada sam 57 lvl, nisam igrao 20 dana imao sam problema sa karticom ( placanje ) imao si pravo smorio me warrior. Sada sam u enigmi... solidan guild... ako hoces da igramo na Sylvanas, napravicu maga :idea: :D nisi mi rekao na om serveru imas Druida ( 51 lvl ) ? srecno tebra u novom guildu i zelim da radite svaki dan MC, BWL, ZG( mozda dolazim na tvoj srever ) YO 8)
ZG se vec radi a MC su pocheli da ubijaju mobove chisto da se uigraju, a ja meni danas istekao account, ali sutra uplacujem pa samo posle 20:00h visperuj Baklavans.

Da li se to meni chini ili poslednji komentari daju mojoj oceni za pravo da je alijansa bedak? Naravno da ljudi nevole drastichne komentare pa reaguju zbog toga i protiv svoga mishljenja ali chini mi se da je sushtina na mojoj strani izgleda?
Preksinoc i AVu imali smo 10 12 igracha vishe chitavih 2 sata i na kraju smo izgubili hahahaha
postoji i jedan problem alijanse je mnogo vishe tako da za AB gde meni treba rep chekash po sat vremena dok horda samo hekla non stop.E sad kako da ne popizdish kada chekash 1 h i zbog hendikepiranih (da budemo fini haha) koji hoce da zauzmu farmu jer su umislili da je to dokaz da su hiper igrachi poremete balans u odbrani i mi izgubimo.I tako hronichno i ne pomaze nikavo obracanje istima, objashnjavanje, javno, wisp, pljuvanje niti psovanje.Kada se to sve uzme u obzir ne preostaje nishta drugo nego da zakljuchish da su ometeni u razvoju,a na osnovi IQa postoje kategorije kao shto su kreten, idiot, imbecil ITD. Stoga nevidim zashto se svi neshto ustezu da nazovu stvari pravim imenom.
jedino shto moze da obori ovaj zakljuchak je da me neko razuveri da ukoliko imash 3 baze u ABu i igrash protiv ravnopravnog protivnika jedino pametno je da se branish i tek kada oni krenu u neki zerg da eventalno premestish tezishte na neku njihovu bazu.Naravno da nemam nishta protiv da ukoliko smo superiorniji uzmemo i svih 5 ali aksiom je da smo ravnopravni.
A shto se tiche toga kako da ocenimo ko je igrach za respect a ko noob naravno da ce neki eliminisati sve kvalitete koje ne poseduju i sami.
Ja ne jurim rank nego rep ali nemogu a da neposhtujem nekog ko je uzeo veliki rank jer znam koliko je morao da se trudi i da provede vremena u BG i to je svidelo se to nekim ili ne kvalitet.Isto tako i kod horde i kod alijanse postoje ljudi koji su mnogo bolje opremljeni i neigraju PvP. Moje stav je da su instance nezanimljive jer ih vrlo brzi provale i nadju nachina da shto lakshe prodju kroz njih ali su neophodne da se chovek opremi shto bolje pa onda u neki BG gde se igra protiv ljudi i gde je sve moguce jer postoji ljudski faktor.Ko god je ishao u instance istrajno da kompletira neki set ili da izjuri neki dobar item zna koliko je to negde muchno, ja u sholomance nemogu da privirim smuchila mi se,za sada.

)

Sahib:
Da li se to meni chini ili poslednji komentari daju mojoj oceni za pravo da je alijansa bedak? Naravno da ljudi nevole drastichne komentare pa reaguju zbog toga i protiv svoga mishljenja ali chini mi se da je sushtina na mojoj strani izgleda?
Preksinoc i AVu imali smo 10 12 igracha vishe chitavih 2 sata i na kraju smo izgubili hahahaha
postoji i jedan problem alijanse je mnogo vishe tako da za AB gde meni treba rep chekash po sat vremena dok horda samo hekla non stop.E sad kako da ne popizdish kada chekash 1 h i zbog hendikepiranih (da budemo fini haha) koji hoce da zauzmu farmu jer su umislili da je to dokaz da su hiper igrachi poremete balans u odbrani i mi izgubimo.I tako hronichno i ne pomaze nikavo obracanje istima, objashnjavanje, javno, wisp, pljuvanje niti psovanje.Kada se to sve uzme u obzir ne preostaje nishta drugo nego da zakljuchish da su ometeni u razvoju,a na osnovi IQa postoje kategorije kao shto su kreten, idiot, imbecil ITD. Stoga nevidim zashto se svi neshto ustezu da nazovu stvari pravim imenom.
jedino shto moze da obori ovaj zakljuchak je da me neko razuveri da ukoliko imash 3 baze u ABu i igrash protiv ravnopravnog protivnika jedino pametno je da se branish i tek kada oni krenu u neki zerg da eventalno premestish tezishte na neku njihovu bazu.Naravno da nemam nishta protiv da ukoliko smo superiorniji uzmemo i svih 5 ali aksiom je da smo ravnopravni.
A shto se tiche toga kako da ocenimo ko je igrach za respect a ko noob naravno da ce neki eliminisati sve kvalitete koje ne poseduju i sami.
Ja ne jurim rank nego rep ali nemogu a da neposhtujem nekog ko je uzeo veliki rank jer znam koliko je morao da se trudi i da provede vremena u BG i to je svidelo se to nekim ili ne kvalitet.Isto tako i kod horde i kod alijanse postoje ljudi koji su mnogo bolje opremljeni i neigraju PvP. Moje stav je da su instance nezanimljive jer ih vrlo brzi provale i nadju nachina da shto lakshe prodju kroz njih ali su neophodne da se chovek opremi shto bolje pa onda u neki BG gde se igra protiv ljudi i gde je sve moguce jer postoji ljudski faktor.Ko god je ishao u instance istrajno da kompletira neki set ili da izjuri neki dobar item zna koliko je to negde muchno, ja u sholomance nemogu da privirim smuchila mi se,za sada.

)
Ne mozhesh tako da sudish o alijansi samo igrash na dragonmawu u alijansi (mozhda igrash josh nekog lika drugde al ne verujem), probaj na drugim realmima i nemoj samo alijansu probaj hordu mozhda ces promeniti mishljenje. Mozhda je alijansa na dragonmaw slabija ali mozhda negde i rastura i neki hordash na nekom forumu pishe neshto slichno ko ti tako da ne mozhesh da sudish i necesh moci osim ako ne izbrishesh Sahiba ( shto bi bilo jako glupo)i kreirash hordasha na dragonmawu.
P.S nisam te nashao medju prvih 100 na dragonmawu u ally

Baklava_NS_88:
Ne mozhesh tako da sudish o alijansi samo igrash na dragonmawu u alijansi (mozhda igrash josh nekog lika drugde al ne verujem), probaj na drugim realmima i nemoj samo alijansu probaj hordu mozhda ces promeniti mishljenje. Mozhda je alijansa na dragonmaw slabija ali mozhda negde i rastura i neki hordash na nekom forumu pishe neshto slichno ko ti tako da ne mozhesh da sudish i necesh moci osim ako ne izbrishesh Sahiba ( shto bi bilo jako glupo)i kreirash hordasha na dragonmawu.

pogledaj ponovo malo sam pao nisam igrao 10ak dana i izgubio sam rank ali sam momentalno 80 i kao hunter mislim 14 valjda?Proveri a sacu i ja

Baklava_NS_88:

U pravu si sada sam 110. i 17. na hunter listi ali ponavljam ja to nejurim kao ni rank i moram reci da se brzo pada hehe.Ali nema veze bar shto se mene tiche.Inache znam kako je na josh nekim serverima imam neke altove, i prijatelje, i situacija je slichna.A shto se mog lika tiche ja sad chekam da ga preselim prvom prilikom pa da udjem na Dragonmaw u hordu samo da bih ubijao alijansu hehe.Malopre me gankovo warr i tip na konju sedi 60 lvl i nishta, bukvalno pored njega, na 5 mm, ja ga wisp on kaze ne govori engleski.Mislim shta ce mu engleski protivnik ubija tvog igracha mozesh biti i gluvonem pa ta sjashesh i pomognesh i to je to.Bolje da mi nije nishta rekao nego to, ispada da mi se josh i ruga lol.

Heh... 37sam na serveru. Argent Dawn. 9ti ratnik Horde.

Inache, jedan od vodja u AB. Chesto L, uvek group leader.

Evo i mojih dva centa, shto bi se reklo....

Ovako, ima strava plejera na Alijansi. Ali i mnogo idiota. To je sve recheno, to svi znamo.
Wait time.
Alijansa ga redovno nayebe, jer ima vishe igracha, i ljudi se prikljuchuju maunelno, ne iz -raid-.
Dok je vreme chekanja kod Horde... otp... 5-15 sekundi, kod alijanse 30min do 2 sata. To ubija duh.
Ali..
Kod alijanse... sa recimo 60k honor, ti mozesh ladno do china 11. Kod Horde... bez 250k, nemoj da razmisljaljash. Horde vishe igra, jacha je konkurencija. Tako da... dok chekash u grupi na Alijansi, mozesh da obrnesh jedan krug u SM i zaradish 5-10g... :) Nego ipak... Onda mnogo ljudi ode, blah blah... Pa trazi ponovo.... Pa blah blah... Ako si L, boli glava. Uzas. Horor.
Znam kako to izgleda. Treba ti u stvari tim. I ja imam svoje ljude da tako kazem, ali su rashtrkani...
A kad si unutra, niko nece da izadje da oformi novi. Ah.

Taktika...
3 zastave su dovoljne protiv jakog tima. Insistiraj na tome. Napisao sam ceo vodich o AB. Ne verujem da ti trebaju saveti... Ali ako, samo pitaj. Odavno sam exalted, i sve shto jedna osoba moza da zna o AB, znam.

da ne bude da lazem... :)

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Argent+Dawn&faction=h#top

Malekain <---

Nijal:
zivim u GLUPOM Smederevu i ne mogu da prikljucim ADSL :((( da samo imam brzu konekciju stalno bih igrao AB, AV, WSG.... kada sam u AV-u latancy 30000 ms :((((
E sory ako si poksuhao da igrash na sylvanas a nisam bio tu (mada ne verujem da si pokushao), uglavnom sutra uplacujem 100% pa ako se ne vidimo sylvanas mozhda navratim na dragonmaw...Ali batalim igranje tu i igram sa druidom na sylvanas.

Master_Chief:
Pocheo sam i ja novi karakter na Sylvanas, lvl 6 tauren druid.:D
:) nego jesi nashao nekog da te ubaci u Dragon??? Nisam dugo bio online a chuo sam da se gild podelio na 2 dela u jednom su svu valjda do 55 lvl a u drugom 55+ ili 60 nisam siguar ali naravno medjusobno se pomazhu samo onaj sada od 60 je ozbiljniji i stalno rade isntance, jedino ce biti trulo ako u taj gild sa 60 lvl pochnu da ubacuju strance

Nijal:
baklava- brate stvarno nisam ja kriv sto ne mogu da igram... ako mislis da namerno necu da igram na Sylvanas kk :((((((
Ma bre shta se odma ljutish i cmizdrish :) nisam razumeo da ne mozhesh da najdesh card za wow....A shto se tiche druida i warlocka meni se warlock vishe svidja jer se zna njegov posao DMG, a druidmozhe sve al je najbolji kao hiler/a mozhda i tenk, a machka je dobra za duel nije bash za isntance. Ja sam PvP druid i necu biti hiler dok ne nabijem rank 10 ^^. A vi kako god ocete druida i warlocka ima malo i svi ih trazhe pa ti odluchi koga ces, uglavnom na duel sjebem sve sem shadow priesta i warlocka(ako je dobar a ne neki noob), mada sam sada gledao neke Druid PvP filmove i nauchio neke nove stvari pa cu sutra isprobam. Vidimo se sutra i FOR DA HORDE!

baklava- zasto si napustio dragonmaw, znam da si objasnio u predhodnim odgovorima ali me zanimaju detalji... mislim da je dobar server... ima mnogo debila u enigmi ali je kvalitetan guild ( 170 ljudi 60lvl ) rade stalno MC, min lvl je 50lvl ( to mislim da znas ). Mislim da si ti preterao... nije sve tako lose na Dragonmaw-u.

VisionOfDisorder:
Heh... 37sam na serveru. Argent Dawn. 9ti ratnik Horde.

Inache, jedan od vodja u AB. Chesto L, uvek group leader.

Evo i mojih dva centa, shto bi se reklo....

Ovako, ima strava plejera na Alijansi. Ali i mnogo idiota. To je sve recheno, to svi znamo.
Wait time.
Alijansa ga redovno nayebe, jer ima vishe igracha, i ljudi se prikljuchuju maunelno, ne iz -raid-.
Dok je vreme chekanja kod Horde... otp... 5-15 sekundi, kod alijanse 30min do 2 sata. To ubija duh.
Ali..
Kod alijanse... sa recimo 60k honor, ti mozesh ladno do china 11. Kod Horde... bez 250k, nemoj da razmisljaljash. Horde vishe igra, jacha je konkurencija. Tako da... dok chekash u grupi na Alijansi, mozesh da obrnesh jedan krug u SM i zaradish 5-10g... :) Nego ipak... Onda mnogo ljudi ode, blah blah... Pa trazi ponovo.... Pa blah blah... Ako si L, boli glava. Uzas. Horor.
Znam kako to izgleda. Treba ti u stvari tim. I ja imam svoje ljude da tako kazem, ali su rashtrkani...
A kad si unutra, niko nece da izadje da oformi novi. Ah.

Taktika...
3 zastave su dovoljne protiv jakog tima. Insistiraj na tome. Napisao sam ceo vodich o AB. Ne verujem da ti trebaju saveti... Ali ako, samo pitaj. Odavno sam exalted, i sve shto jedna osoba moza da zna o AB, znam.

da ne bude da lazem... :)

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Argent+Dawn&faction=h#top

Malekain <---

ma nemozes ni kod nas tek tako do china meni je za 10 trebalo 2 3 nedelje po preko 100 k.
shto se tvog saveta tiche u pravu si nije potreban,kapiram shta treba raditi problem je kako to objasniti ljudima koji nas stalno uvaljuju u isti problem i kao shto rekoh nepomaze nishta sve sam probao normalno prvo onako ljudski medjutim kad naletish na djon onda stvarno popizdish a osnovni momenat je upravo chekanje od sat vremena i onda glup poraz jbg.U svakom sluchaju hvala na dobronamernosti,od koje su inache izgleda na ovom forumu neki operisani.Mozda da izvade dzokavac povremeno iz usta ili da prestanu da gutaju razne stimulnse? Mozda bi pomoglo.U svakom sluchaju pozdrav.

Nijal:
baklava- zasto si napustio dragonmaw, znam da si objasnio u predhodnim odgovorima ali me zanimaju detalji... mislim da je dobar server... ima mnogo debila u enigmi ali je kvalitetan guild ( 170 ljudi 60lvl ) rade stalno MC, min lvl je 50lvl ( to mislim da znas ). Mislim da si ti preterao... nije sve tako lose na Dragonmaw-u.
LOSHE JE
1. Zato shto sam totalno zamrzeo ally pogotovo night elfove jer svaki drugi igrach koga vidish night elf
2. Svaki treci koga vidish je rogue ( JA SAM ROGUE NIGHT ELF)
3. Enigma je sranje jer nije srpski gild
4. U enigmu vishe ne primaju rogue-ove, i po prichama sam chuo da su slozhni samo 60 lvli (mada me stvarno ne interesuje)
5. Nece me prime jer sam rogue (53lvl) i rogue me je totalno smorio mozhda se vratim na njega tek kada lepo opremim druida (kad ce to biti neam pojma)
6. Pun mi je ku**c onih shiptara na serveru kojih ima mnooooogo ukljuchujuci lidera SECURITY-a kome se svi ulizujete u bulju (dobar je on player to stoji i svaka mu chast al je SHIPTAR)
7. Nije dobar server jer je mator i ima puno 60 lvla i smorilo je da chekam 20 min da udjem na serv
E ja mislim da je bilo dosta ako se setim josh nechega dodacu, a ako bude migracija obavezno prebacujem oba lika na drugi server da se lepo igram.

Baklava_NS_88:
LOSHE JE
1. Zato shto sam totalno zamrzeo ally pogotovo night elfove jer svaki drugi igrach koga vidish night elf
2. Svaki treci koga vidish je rogue ( JA SAM ROGUE NIGHT ELF)
3. Enigma je sranje jer nije srpski gild
4. U enigmu vishe ne primaju rogue-ove, i po prichama sam chuo da su slozhni samo 60 lvli (mada me stvarno ne interesuje)
5. Nece me prime jer sam rogue (53lvl) i rogue me je totalno smorio mozhda se vratim na njega tek kada lepo opremim druida (kad ce to biti neam pojma)
6. Pun mi je ku**c onih shiptara na serveru kojih ima mnooooogo ukljuchujuci lidera SECURITY-a kome se svi ulizujete u bulju (dobar je on player to stoji i svaka mu chast al je SHIPTAR)
7. Nije dobar server jer je mator i ima puno 60 lvla i smorilo je da chekam 20 min da udjem na serv
E ja mislim da je bilo dosta ako se setim josh nechega dodacu, a ako bude migracija obavezno prebacujem oba lika na drugi server da se lepo igram.

ma kk samo me interesuje zasto je stvorena tolika mrznja prema Dragonmaw-u... slusaj moju pricu :(((- ne mogu da idem u AV jer imam losu konekciju, takodje u MC, BWl i ostale instance. Znaci ja ne mogu da napredujem sa warriorom!!!! a treba mi Wrath set od warriora. Ako krenem sa Druidom kako da uzmem Stormarage set??????

latancy u toku dana: min latancy je 180 ( 9-17h ) od 20h-00 3000 min :((( kada udjem u brd clanovi grupe se teleportuju :(((

zbog placanja sam pauzirao 20 dana :((( trenirao sam karakter :P a tako sam se uzeleo wow-a :D sta da ti kazem sve najbolje na novom serveru... uskoro dolazim :D kao i tebi Master_Chief uskoro ce nam se putevi ukrstiti.

Back