Mishkec
Početnik
- Poruka
- 25
Ja imam human rogue 31 lvl na twisting-netheru to je low realm....
Nego koja je po vama najbolja klasa?
Ima najbolji kritikal....

Ima najbolji kritikal....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Malo je verovatno da tje biti pande, zbog toga shto su u warcraftu predstavljeni kao neutralni... Mada ako nafircaju prichu nekako kako samo oni umeju, mozhe biti....Mishkec:E i da li neko zna koja ce biti nova rasa za alijansu?
Da li ce to biti pande?
ma naravno zezam se.Mishkec:Da me ubijesh samo mashtash![]()
![]()
![]()
Nego na kom si serveru?
Skojom klasom igrash?
Batali rogue dok josh nije kasno.......SRANJE JE imam ga na 48 lvl-u kasno sam shvatio da je losh. Mislim nije tolko losh ali je jako tezhak za igru, a shto se tiche kritikala on daje najcheshtje kritikale ali za davanje DMG-a tu su hunter i mage. Sada sam batalio mrtvu alijansu i kreno sa hordom sa druidom.Mishkec:Ja imam human rogue 31 lvl na twisting-netheru to je low realm....
Ima najbolji kritikal....![]()
![]()
Da, ali zato nikad ne mogu sama da radim quest, nego maram da sam u grupi sa nekim.Master_Chief:Ma lako je priestu ili shamanu,****** oni mogu skoro bilo koga na svom lvlu da ubiju,a i koriste ono da im se popuni zivot.To mnoge spasi od mog "Corpsemaker-a"![]()
Baklava_NS_88:Batali rogue dok josh nije kasno.......SRANJE JE imam ga na 48 lvl-u kasno sam shvatio da je losh. Mislim nije tolko losh ali je jako tezhak za igru, a shto se tiche kritikala on daje najcheshtje kritikale ali za davanje DMG-a tu su hunter i mage. Sada sam batalio mrtvu alijansu i kreno sa hordom sa druidom.
Ma necu da se svadjam zavisi od igracha ja se eto sjebo malo ipak vishe volim castere a kasnije ces videti, gledo sam epic resto druida kako je ODVALIO epic rogue-a pa ne znam sad....Rogue ne mozhe 100% da pobedi paladina, warriora, huntera, mage-a i shamana posle 40, a ni protiv warlocka i prista a eto ostaje mu druid mada je svakoj klasi lako kada ima AOE a i svaka klasa sa heal ruleeeez protiv bilo koje klase.Mishkec:Ti si loodrogue jeste mozda tezak za igru al je najbolji,rogue moze da te ubije a da i ne izadjesh iz stuna,rogue moze da odvali svakog spellcastera a to da za damage mage jeste ali hunter je ocaj rogue je tu za dmg-a :-D u ovom predposlednjem patchu rogue su morali da smanje crit sa ambushom i backstabom jer je bio ludachki :-)
Prist sigurno nije a kada stignesh do 60 onda ces videti kako cete prist odvaliti sa buffom ima tonu healtha plus power word plus heal.skrobi90:Ako je rogue losh, sta je onda priest???
Puno istine ima ovde... Mnogi batale rogua samo zato shto je jednostavno ogranichen svojim leatherom (dodje warrior i dezintegrishe te iz 2 udarca a ako te to ne ubije, execute-uje te i toliko od tebe)... Jedina stvar koja vadi rogue-a iz bedaka je stun-lock (Cheapshot+Kidneyshot+eventualno Gouge, u sluchaju nuzhde) koji u zadnje vreme sve vishe dobija na popularnosti (pa dobro voleli bi svi da im protivnik stoji 10+ sekundi u borbi, ne radetji nishtaMishkec:Ti si loodrogue jeste mozda tezak za igru al je najbolji,rogue moze da te ubije a da i ne izadjesh iz stuna,rogue moze da odvali svakog spellcastera a to da za damage mage jeste ali hunter je ocaj rogue je tu za dmg-a
u ovom predposlednjem patchu rogue su morali da smanje crit sa ambushom i backstabom jer je bio ludachki
![]()
Sa ovime se vetj ne bih slozhio... Ako mislish na holy/eventualno discipline (mada ja ne znam na shta bi ishao priest da specijalizuje disciplinu), taj ima malo toga da trazhi u borbi/duelu... Zna se chemu sluzhe healeri (nije za 1 na 1Mishkec:a za priesta skrobi je u pravu on je tek dobar na 60 lvl jer ima tonu healtha
)... Ali zato priest ako ide na shadow talente od pochetka, izraste u neshto vrlo gadno i crno shto mozhe da uchini dovoljno shtete da se ti (ja) skenjash u WoW i kazhesh "ovo je yebeno imba ja vishe netju da igram" ... Dobro, sve mozhe da se ubije stun-lock-om, ali priest bash ima talente za resistovanja charm/fear/stun efekata... Priest imba... Vaistinu imba...Kashljuc--Stunlock--kashlj,kashlj...Baklava_NS_88:Ma necu da se svadjam zavisi od igracha ja se eto sjebo malo ipak vishe volim castere a kasnije ces videti, gledo sam epic resto druida kako je ODVALIO epic rogue-a pa ne znam sad....Rogue ne mozhe 100% da pobedi paladina, warriora, huntera, mage-a i shamana posle 40, a ni protiv warlocka i prista a eto ostaje mu druid mada je svakoj klasi lako kada ima AOE a i svaka klasa sa heal ruleeeez protiv bilo koje klase.
HvalaVisionOfDisorder:Zanimljivo, NTT. Konachno post bez gluposti.
/clap

Ma ja samo o tome pricham shta god neko kazhe ja odma WoW totalno sam prop'o :|NTT:Hvala
/bow
Otkad sam krenuo da ga igram (wow) postao mi jedna od omiljenih tema razgovora...
NTT:Nisi mu rekao najvazhnije, a to je da je WoW RPG![]()