World of Warcraft

josh se ne zna koja je nova rasa za alijansu.

A tebe sam mozda ubio negde:lol::lol::lol:

inache ne znam koja rasa je najbolja...znam samo da najvishe ima elfova ali to ne znachi da su oni najbolji,ja ih koljem samo tako,chak i one 3-4 lvl-a vetje od mene 1 na 1.:-D

Mishkec:
Ja imam human rogue 31 lvl na twisting-netheru to je low realm....
Nego koja je po vama najbolja klasa?
Ima najbolji kritikal.... :D :D
Batali rogue dok josh nije kasno.......SRANJE JE imam ga na 48 lvl-u kasno sam shvatio da je losh. Mislim nije tolko losh ali je jako tezhak za igru, a shto se tiche kritikala on daje najcheshtje kritikale ali za davanje DMG-a tu su hunter i mage. Sada sam batalio mrtvu alijansu i kreno sa hordom sa druidom.

Baklava_NS_88:
Batali rogue dok josh nije kasno.......SRANJE JE imam ga na 48 lvl-u kasno sam shvatio da je losh. Mislim nije tolko losh ali je jako tezhak za igru, a shto se tiche kritikala on daje najcheshtje kritikale ali za davanje DMG-a tu su hunter i mage. Sada sam batalio mrtvu alijansu i kreno sa hordom sa druidom.

Ti si lood :D rogue jeste mozda tezak za igru al je najbolji,rogue moze da te ubije a da i ne izadjesh iz stuna,rogue moze da odvali svakog spellcastera a to da za damage mage jeste ali hunter je ocaj rogue je tu za dmg-a :-D u ovom predposlednjem patchu rogue su morali da smanje crit sa ambushom i backstabom jer je bio ludachki :-)

Mishkec:
Ti si lood :D rogue jeste mozda tezak za igru al je najbolji,rogue moze da te ubije a da i ne izadjesh iz stuna,rogue moze da odvali svakog spellcastera a to da za damage mage jeste ali hunter je ocaj rogue je tu za dmg-a :-D u ovom predposlednjem patchu rogue su morali da smanje crit sa ambushom i backstabom jer je bio ludachki :-)
Ma necu da se svadjam zavisi od igracha ja se eto sjebo malo ipak vishe volim castere a kasnije ces videti, gledo sam epic resto druida kako je ODVALIO epic rogue-a pa ne znam sad....Rogue ne mozhe 100% da pobedi paladina, warriora, huntera, mage-a i shamana posle 40, a ni protiv warlocka i prista a eto ostaje mu druid mada je svakoj klasi lako kada ima AOE a i svaka klasa sa heal ruleeeez protiv bilo koje klase.

Mishkec:
Ti si lood :D rogue jeste mozda tezak za igru al je najbolji,rogue moze da te ubije a da i ne izadjesh iz stuna,rogue moze da odvali svakog spellcastera a to da za damage mage jeste ali hunter je ocaj rogue je tu za dmg-a :D u ovom predposlednjem patchu rogue su morali da smanje crit sa ambushom i backstabom jer je bio ludachki :)
Puno istine ima ovde... Mnogi batale rogua samo zato shto je jednostavno ogranichen svojim leatherom (dodje warrior i dezintegrishe te iz 2 udarca a ako te to ne ubije, execute-uje te i toliko od tebe)... Jedina stvar koja vadi rogue-a iz bedaka je stun-lock (Cheapshot+Kidneyshot+eventualno Gouge, u sluchaju nuzhde) koji u zadnje vreme sve vishe dobija na popularnosti (pa dobro voleli bi svi da im protivnik stoji 10+ sekundi u borbi, ne radetji nishta ;) ), ali ima manu u obliku toga da ako ne ubijesh protivnika za to vreme, ima da dzhogirash do lesha... Da, da slazhem se, nerf-ovali su rogua preterano, ranije si mogao da idesh na Ambush+Backstab+Gouge+Kidneyshot, pa Cold Bloodujesh Eviscerate, no to se ne isplati zato shto rogue vishe nemozhe talentima da prebudzhi shansu za kritikal sa ambushom ni backstabom... Ima li neko iskustava sa DoT rogue-ovima? Tipa, mislim na one Garotte+Rupture+eventualno instant poison+ deadly poison? Lichno mislim da bi ga bilo zanimljivo igrati...
Mishkec:
a za priesta skrobi je u pravu on je tek dobar na 60 lvl jer ima tonu healtha
Sa ovime se vetj ne bih slozhio... Ako mislish na holy/eventualno discipline (mada ja ne znam na shta bi ishao priest da specijalizuje disciplinu), taj ima malo toga da trazhi u borbi/duelu... Zna se chemu sluzhe healeri (nije za 1 na 1 :p )... Ali zato priest ako ide na shadow talente od pochetka, izraste u neshto vrlo gadno i crno shto mozhe da uchini dovoljno shtete da se ti (ja) skenjash u WoW i kazhesh "ovo je yebeno imba ja vishe netju da igram" ... Dobro, sve mozhe da se ubije stun-lock-om, ali priest bash ima talente za resistovanja charm/fear/stun efekata... Priest imba... Vaistinu imba...
Baklava_NS_88:
Ma necu da se svadjam zavisi od igracha ja se eto sjebo malo ipak vishe volim castere a kasnije ces videti, gledo sam epic resto druida kako je ODVALIO epic rogue-a pa ne znam sad....Rogue ne mozhe 100% da pobedi paladina, warriora, huntera, mage-a i shamana posle 40, a ni protiv warlocka i prista a eto ostaje mu druid mada je svakoj klasi lako kada ima AOE a i svaka klasa sa heal ruleeeez protiv bilo koje klase.
Kashljuc--Stunlock--kashlj,kashlj...
Ako ti ne resistuje Cheapshot, oponent mozhe slobodno da pishe testament (imatje desetak sekundi da to obavi)... Slazhem se da je teshko stunovati odredjene klase, zbog talenata, ali shansa za resist movement-impairing efekata (da se struchno izrazim) nije ohrabrujutja (chini mi se, 15%)...

biras karakter kakav ti hotjes,bilo po izgledu ili po rasi ili kojoj klasi tje pripadati,onda kretjes od lvl 1 u tretjem licu vodis tvoj karakter kroz svet zvan Azeroth.Kako ti rastu lvl-i sve tjes motji jache i bolje protivnike da napadas ili oni tebe,i naravno sto je protivnik bolji vetja je sansa da dobijes dobar drop od njega,bile to pare ili neko oruzije.Ma tesko je to opisati,jednostavno moras pocheti da igras pa da sam vidis.

Back