World of Warcraft

Dobrodoshao, my brother in arms.

Slava i jek borbe su poznati samo ratnicima, ne daj da te drugi zavaraju. Mi ne bodemo u ledja, mi se ne lechimo, ne bavimo se magijom, mi idemo napred, hrabro.

Dobrodoshao u Hordu!

Malekain, lvl57, warrior
--
Bravo za izbor, malo je iskusnih ratnika.

Koji server? Ako si na pvp, spremi se za navalu debilizma...

VisionOfDisorder:
Dobrodoshao, my brother in arms.

Slava i jek borbe su poznati samo ratnicima, ne daj da te drugi zavaraju. Mi ne bodemo u ledja, mi se ne lechimo, ne bavimo se magijom, mi idemo napred, hrabro.

Dobrodoshao u Hordu!

Malekain, lvl57, warrior
--
Bravo za izbor, malo je iskusnih ratnika.

Koji server? Ako si na pvp, spremi se za navalu debilizma...
Mozhda na battlegroun ali na 1 na 1 warrior si pushiona svima koji bacaju magije samo mogu ubogaljenog roguea da dobiju ponekad paladina....

Baklava_NS_88:
Mozhda na battlegroun ali na 1 na 1 warrior si pushiona svima koji bacaju magije samo mogu ubogaljenog roguea da dobiju ponekad paladina....

Mali, ne lupaj :) . Ako mislish na duel, da, protiv mage-a je skoro nemoguce, protiv hunter-a teshko. Sve ostalo samo zavisi od toga koliko umesh da igrash. A veruj mi da sam se naklao Alijanse. Shto se tiche rogue-a... Oni su smeshni za nas. Mogu da budu dobri, ali tu je ista pricha. Kao shto dobro odigrani mage uvek pobedi warrior-a, tako i warrior rogue-a.

VisionOfDisorder:
Mali, ne lupaj :) . Ako mislish na duel, da, protiv mage-a je skoro nemoguce, protiv hunter-a teshko. Sve ostalo samo zavisi od toga koliko umesh da igrash. A veruj mi da sam se naklao Alijanse. Shto se tiche rogue-a... Oni su smeshni za nas. Mogu da budu dobri, ali tu je ista pricha. Kao shto dobro odigrani mage uvek pobedi warrior-a, tako i warrior rogue-a.
Ali paladin pi te otkino sigurno. Nosi plate ko i ti ima magije (seal-ove shto pojachavaju napad) i daje manje dmg od warriora ali ima shiled ko priest i healing tako da on vlada zajedno sa shamanom. Mada sam za sada sa lockom dobijao paladine.

Pa... moze paladin da se dobije ako si bash bash sposoban... Ali priznacu, retko kad mi uspe.
Fora je da ga otkinesh sa shiled bash udarcem (prekida magiju koju hoce da baci, tj. shtit) i onda da kada se sledeci put proba zavuci u svoj mehur, puci ga sa mortal strike (smanjue efekte lechenja za 50%). Ali, bash morash da budesh ekspert da bi tajmirao ova dva. Dok on ima prava na greshku, warrior nema. Yebi ga.

VisionOfDisorder:
Pa... moze paladin da se dobije ako si bash bash sposoban... Ali priznacu, retko kad mi uspe.
Fora je da ga otkinesh sa shiled bash udarcem (prekida magiju koju hoce da baci, tj. shtit) i onda da kada se sledeci put proba zavuci u svoj mehur, puci ga sa mortal strike (smanjue efekte lechenja za 50%). Ali, bash morash da budesh ekspert da bi tajmirao ova dva. Dok on ima prava na greshku, warrior nema. Yebi ga.
Ne mozhe shield da se prekine imam i ja kick sa rogue shiled je instant magija tako da....Imam i ja wound poison za to sa rogue ali jbg ne vredi.

Da li neko zna sajt sa koga mogu skinem ili gledam in-game trailere postovani od strane igraca. E, da Vision of Desorder mogo bi ti da postujes trailer koji prati tebe kroz neki battle ground ili na nekoj Contested teritoriji.

SVIMA ONIMA KOJI IGRAJU WoW NETOM UPOZORENJE:

aMERICKA VLADA I CORPORACIJE ZAPADA , TAJNE JEDINICE SU PODNIJELE OPTUZNICU PROTIV NASEG SLAVNOG WoW-a (bLIZZARD)...

ZBOG SPIJUNIRANJA (SPAMA, HACKA) 4. MILIONA SVOJIH KORISNIKA...
ETO DRAGI KORISNICI... IGRAJTE SEEEE I ZEZAJTE JOS.... MISLIM
SADA CE BITI KORISCENJE WoW ILEGALNO/LEGALNO !!![/QUOTE][/B]

Runetotem, night elf priest lvl 20. E, tako sam se zayebala sto sam uzela priest-a, ali me je ortak nagovorio, pa me sad mrzi da krecem od pocetka. Hocu da se prebacim na drugi server jer je Runetotem sad pun, i mnogo je spor. Inace, po meni je bolja Aliansa nego horda. Kad sam birala lika, htela sam da budem lepa, a night elfovi su mi najlepsi. Isto, moram da kupim i game card jer mi je isteklo vreme, i jedva cekam Burning Crusade. :-D :-D :-D

Back