Pi majkumu šta bih sve tao za taj famozni woW. Mogu samo da vas gledam i pucam od muke što ne mogu da igram...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milospv:Pi majkumu šta bih sve tao za taj famozni woW. Mogu samo da vas gledam i pucam od muke što ne mogu da igram...
Mozhda na battlegroun ali na 1 na 1 warrior si pushiona svima koji bacaju magije samo mogu ubogaljenog roguea da dobiju ponekad paladina....VisionOfDisorder:Dobrodoshao, my brother in arms.
Slava i jek borbe su poznati samo ratnicima, ne daj da te drugi zavaraju. Mi ne bodemo u ledja, mi se ne lechimo, ne bavimo se magijom, mi idemo napred, hrabro.
Dobrodoshao u Hordu!
Malekain, lvl57, warrior
--
Bravo za izbor, malo je iskusnih ratnika.
Koji server? Ako si na pvp, spremi se za navalu debilizma...
kao prvo nemam gdje da qpim orginal. Kao drugo nemam preko čega vršiti mjesečnu preplatu. Kao treće ne mogu sa jadnim netom da skidam peč od 250 Mbtommy gun:Sto ne mozete!
Baklava_NS_88:Mozhda na battlegroun ali na 1 na 1 warrior si pushiona svima koji bacaju magije samo mogu ubogaljenog roguea da dobiju ponekad paladina....
. Ako mislish na duel, da, protiv mage-a je skoro nemoguce, protiv hunter-a teshko. Sve ostalo samo zavisi od toga koliko umesh da igrash. A veruj mi da sam se naklao Alijanse. Shto se tiche rogue-a... Oni su smeshni za nas. Mogu da budu dobri, ali tu je ista pricha. Kao shto dobro odigrani mage uvek pobedi warrior-a, tako i warrior rogue-a.Ali paladin pi te otkino sigurno. Nosi plate ko i ti ima magije (seal-ove shto pojachavaju napad) i daje manje dmg od warriora ali ima shiled ko priest i healing tako da on vlada zajedno sa shamanom. Mada sam za sada sa lockom dobijao paladine.VisionOfDisorder:Mali, ne lupaj. Ako mislish na duel, da, protiv mage-a je skoro nemoguce, protiv hunter-a teshko. Sve ostalo samo zavisi od toga koliko umesh da igrash. A veruj mi da sam se naklao Alijanse. Shto se tiche rogue-a... Oni su smeshni za nas. Mogu da budu dobri, ali tu je ista pricha. Kao shto dobro odigrani mage uvek pobedi warrior-a, tako i warrior rogue-a.
Ne mozhe shield da se prekine imam i ja kick sa rogue shiled je instant magija tako da....Imam i ja wound poison za to sa rogue ali jbg ne vredi.VisionOfDisorder:Pa... moze paladin da se dobije ako si bash bash sposoban... Ali priznacu, retko kad mi uspe.
Fora je da ga otkinesh sa shiled bash udarcem (prekida magiju koju hoce da baci, tj. shtit) i onda da kada se sledeci put proba zavuci u svoj mehur, puci ga sa mortal strike (smanjue efekte lechenja za 50%). Ali, bash morash da budesh ekspert da bi tajmirao ova dva. Dok on ima prava na greshku, warrior nema. Yebi ga.
Pa nisam rekao da nije moguce njega kidaju ovi sa clothom a video sam par dobrih warriora da su kidali paladine.VisionOfDisorder:Hmm. Mislim da si u pravu. Ali onda ima zayeban cooldown. Dakle, moguce je.
Mogu ja da postujem neke kratke filmove iz igre koji prikazuju moj karakter.Petar92:Da li neko zna sajt sa koga mogu skinem ili gledam in-game trailere postovani od strane igraca. E, da Vision of Desorder mogo bi ti da postujes trailer koji prati tebe kroz neki battle ground ili na nekoj Contested teritoriji.