VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
Kad porastete samo ce vam se kasti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i bio bi red da unishte te gluposti od piratskih servera.tommy gun:Wostatus ne cita stvarno jel znate zasto?
Kad nam država obezbjedi platu od jedno 2000 eur ko na zapadu tada ću da uzimam orginaleBaklava_NS_88:Pa i bio bi red da unishte te gluposti od piratskih servera.
Zar ti nisi reko da ti je jedini problem za original shto nemash tamo kod tebe prodavnicu za njega?milospv:Kad nam država obezbjedi platu od jedno 2000 eur ko na zapadu tada ću da uzimam orginale
Kupio bih JEDINO WoW zbog toga što je jedno od najjačih ostvarenja ikada, a nijednu ostalu igru orginal ne bih uzeo. Pročitaj malo šta sam napisao i na kakvo pitanje sam odgovorio...Baklava_NS_88:Zar ti nisi reko da ti je jedini problem za original shto nemash tamo kod tebe prodavnicu za njega?
na kome serveru igraš??? Jel ima gdje server 1.2.1.... Za džabe...tommy gun:ja imam 10 chinova!Krvlju sam ih zaradio!
Nisam siguran da na piratu postoji battleground kao i chinovi!! A taj tvoj evileyes server ne postoji na listi Blizzardovih servera! Tako da....tommy gun:ja imam 10 chinova!Krvlju sam ih zaradio!
Vidish da lupa gluposti ni ne zna o chemu pricha i da bi bio 10 chin morash punoooo ljudi da ubijash.VisionOfDisorder:Ne mogu da postoje chinovi, jer moraju da budu obrachunani, procesuirani od strane Blizarda svake srede, u poredjenju sa ostalim plejerima.
Ovaj 1 gari Dajko nash chovek na serveru (dragonmaw) na kom igram je 11 ili 12 rank a 19 je po ranku servera znachi od svih ljudi on je 19 po ubistvima horde. Inache on ti je pravi PvP freak....VisionOfDisorder:Haha.... Pa niko normalan ga nije uzeo za ozbiljno. Shta ti je?
Sa desetim chinom si "Champion" u Hordi. Praktichno imash pristup nenadjebivoj opremi.
I treba ti oko 2-3 meseca non stop grajndovanja u Arathi Basin-u. Svashta.
Za 14ti... High Warlord, pet do shest meseci.
Mislim... Ja nisam ni razmishljao o tome shto je napisao kao o istini. Mislio sam da je ochigledno.
Kako mi nedostaje WoW...
Proverio sam 11 jeBaklava_NS_88:Ovaj 1 gari Dajko nash chovek na serveru (dragonmaw) na kom igram je 11 ili 12 rank a 19 je po ranku servera znachi od svih ljudi on je 19 po ubistvima horde. Inache on ti je pravi PvP freak....