u coveche al su skupi accounti neki lik 2 charactera 60, (uglavnom sve epici ali ne i set) horda, profesije obe 300 skilla i acc kosta od 150-250e u bree :shock:
sta vi kazete na cene
sta vi kazete na cene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da mozes da igras ali ima da se muchish ko Isus Hrist,imas malo RAMa,ima da ti secka non stop to jest bitjes stalno na 10-15 FPS in game._IcEmAn_:Verovatno je bilo ovakvih pitanja, ali bi zamolio nekog ko ima iskustva sa tim:
Imam notebook: Intel Pentium 4 2,5GHz, 512Mb ram, 30gb hard i Sis 650 graficku sa 64mb rama.
Da li mogu da igram WoW, makar i sa najlosijim podesavanjima?
Unapred hvala
ej momak nabavi ti sve najjace stvari i to dok to uradis i bc ce zastariti sve jedan epikas je jakI stand alone:pricajte vi sta hocete ali warrior je ZAKON ako znas da igras s njim kako treba.Mozda u pocetku svi mogu da brisu pod s njim ali kada ga narokas na 60 sa jacim predmetima **** kevu bilo kojoj klasi i cak bez buffa i potiona. vazno je znati sve o protivniku. Jedan tip za kraj: skull of impending doom. Ako moze Swifty iz Infamuos(mislim da je dragonspear server) mogu i drugi....

Ubi seBllade:ja mislim da je pala predobro uradjen za PvP jedino na 60 mu drugi mogu nesto
Baklava_NS_88:Ubi se
Ja mrzim "dps" warriore koji glume neko ludilo jedino poshtujem DPS warriore 10rank+ koji imaju dobar gear i oni zasluzhuju da budu DPS ovi ostali shto love te rare dropove za dps warriore po mc/zg su ******I stand alone:Ma kakav paladin! Ne znam koja je najbolja ali meni licno najvise odgovara Warrior jedino mi smeta sto ga svi mnogo potcenjuju
mrzis ih zato sto je rog smijesan protiv warrioraBaklava_NS_88:Ja mrzim "dps" warriore koji glume neko ludilo jedino poshtujem DPS warriore 10rank+ koji imaju dobar gear i oni zasluzhuju da budu DPS ovi ostali shto love te rare dropove za dps warriore po mc/zg su ******

Ja uglavnom kidam warriore sa rogue mada sada igram druida al mrzim ih zbog onoga shto sam vec napisao ni zbog chega drugogBllade:mrzis ih zato sto je rog smijesan protiv warriora
al ti si mozda dobar pa ih mrzis sto su noobovi![]()
Baklava_NS_88:Ja uglavnom kidam warriore sa rogue mada sada igram druida al mrzim ih zbog onoga shto sam vec napisao ni zbog chega drugog

Ally za klinceNemkec_SM:ma steta je sto aliansa nema neku rasu de je shaban ta klasa je bas dobra
inace samo zbog toga sam probavo hordu inace je njesra![]()