Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Pretji tjesh ti u hordu ima vremena i ja sam dosta kasno preshoNemkec_SM:ma horda je sranje vidi svi kakvi su ko izgoreli chokovi a ti baklavo pricaj sta oces
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretji tjesh ti u hordu ima vremena i ja sam dosta kasno preshoNemkec_SM:ma horda je sranje vidi svi kakvi su ko izgoreli chokovi a ti baklavo pricaj sta oces
Nemkec_SM:ma horda je sranje vidi svi kakvi su ko izgoreli chokovi a ti baklavo pricaj sta oces
Eto reko si mu i u pravu si ^^Chibuk:Sta bre sranje, dali lud si ti? A kakvi su Elf-ovi to su pedercine i kurvetine mamu im je*em!!! Ili kakvi su gnomovi toliko su glupi da su sami sebe sjebali, a tek patuljci... to ni nisu patuljci nego nabildovani gnomovi, a tek ljudi sto su jadni sve neki matorci bradati.... katastrofa!!!! a kakva horda po tebi treba da bude? jel treba da budu neki lepotani? inace za pripadnike Alliance: ona zenska sto stoji pored kralja Stormwind-a, onog klinca je onyxia!!! eto koliko su ljudi jadni kad im je kralj neki klinac......
Chibuk:Sta bre sranje, dali lud si ti? A kakvi su Elf-ovi to su pedercine i kurvetine mamu im je*em!!! Ili kakvi su gnomovi toliko su glupi da su sami sebe sjebali, a tek patuljci... to ni nisu patuljci nego nabildovani gnomovi, a tek ljudi sto su jadni sve neki matorci bradati.... katastrofa!!!! a kakva horda po tebi treba da bude? jel treba da budu neki lepotani? inace za pripadnike Alliance: ona zenska sto stoji pored kralja Stormwind-a, onog klinca je onyxia!!! eto koliko su ljudi jadni kad im je kralj neki klinac......

I ja cu isto u petak mi istiche acc pa cu cancel samo mi zhao shto nisam ubio nefa al jbg produzhitju ja opet ^^VisionOfDisorder:Danas sam uradio cancel subscription.
Shteta, taman sam izvalio sve shto ima da se izvali. Oh well.
Ne bash pun endgame, samo mc/bwl/zg/ony. *******, uvek sam vishe voleo pvp.
Baklava_NS_88:I ja cu isto u petak mi istiche acc pa cu cancel samo mi zhao shto nisam ubio nefa al jbg produzhitju ja opet ^^
Da to i planiram samo kontam da uzmem ove nedelje josh neke iteme pa onda kada se vratim da nadjem neki bolji guildVisionOfDisorder:Ma razyeba mi zivot skroz. Ti vidi kako hocesh, mosh si mladji (a sigurno jesi) i imash vishe vremena za bacanje. Savet, probaj malo bez, pa uzmi TBC.
Dotji tje dan kada tjesh sebe videti u smrdljivoj sobi sa tonom prashine razbacanim stvarima, bitjesh po 12 sati za kompom ugojitjesh se zaboravitjesh na ribe/ortake u shkoli tjesh imati loshe ocene i tone neopravadnih etc..I onda tjesh se zapitati dali je wow vredan toga, ja kazhem nemiXed:danas sam zabo 30 lvlaj nikad necu prestati igrati wow.... ;p
nadam sePashtjete chek josh niste ni 60 lvlBllade:baklava sry coece al ako si ti pao neznaci da cemo i mial ustaces ti jednog dana
nadam se
E pa ja imam raid svaki dan od 6:15 znachi moram da sjebem shkolu tj ne moram nego ocuMaster_Chief:Ma za sve se nadje vremena,ja imam 3 raiding dana u nedelji,od 20:00 doe 00:00 utorkom,sredom i cetvrtkom,ulogujem se u petnaest do osam i izlogujem se u dvanaest i petnaest,i to je to...WoW nije kriv shto unistava nekome zivot,sam covek je kriv sto to dozvoljava.

e to si ti rekaoBaklava_NS_88:moram da sjebem shkolu tj ne moram nego ocu![]()

Pa po mom mishljenju prvo se lepo opremish (znachi raiding ili pvp ali raiding zahteva mnog manje nego pvp tako da ..) i onda se lepo zajebavash grind farm rep etc, al ne sada da se opremish sa t1 pa onda otjesh t2 e jbg onda morash da provedesh puno vremena u raidu mislim ja naravno ocu shto vishe t2 i boljih itema al sve u svoje vreme samo necu da u TBC budem bez full t1 i nekih lepih itema ^^VisionOfDisorder:Nije raiding sve shto vredi u wow-u. Da je tako ne bih nikad prestao, bio sam u okej guild-u, koji ti dozvoljava da budesh totalno casual. A full sam bio epic, tako da...
Ali whatever, ne vidimo svi isto i na isti nachin WoW.