World of Warcraft

Nemkec_SM:
ma horda je sranje vidi svi kakvi su ko izgoreli chokovi a ti baklavo pricaj sta oces

Sta bre sranje, dali lud si ti? A kakvi su Elf-ovi to su pedercine i kurvetine mamu im je*em!!! Ili kakvi su gnomovi toliko su glupi da su sami sebe sjebali, a tek patuljci... to ni nisu patuljci nego nabildovani gnomovi, a tek ljudi sto su jadni sve neki matorci bradati.... katastrofa!!!! a kakva horda po tebi treba da bude? jel treba da budu neki lepotani? inace za pripadnike Alliance: ona zenska sto stoji pored kralja Stormwind-a, onog klinca je onyxia!!! eto koliko su ljudi jadni kad im je kralj neki klinac......

Chibuk:
Sta bre sranje, dali lud si ti? A kakvi su Elf-ovi to su pedercine i kurvetine mamu im je*em!!! Ili kakvi su gnomovi toliko su glupi da su sami sebe sjebali, a tek patuljci... to ni nisu patuljci nego nabildovani gnomovi, a tek ljudi sto su jadni sve neki matorci bradati.... katastrofa!!!! a kakva horda po tebi treba da bude? jel treba da budu neki lepotani? inace za pripadnike Alliance: ona zenska sto stoji pored kralja Stormwind-a, onog klinca je onyxia!!! eto koliko su ljudi jadni kad im je kralj neki klinac......
Eto reko si mu i u pravu si ^^

Chibuk:

ma da undedovi su u stanju raspada i jedva stoje, trolovima je glava na sred kicme, kome ce pas napamet taureni jeftin primjer minutaura ciji je koificijent inteligencije 0.1 jedino orcovi nemaju sta da se komentarisu zeleni nabildani kreteni netreba da svi budu lepotani al su nakaze i to je malo reci jedino valjalju da se igra sa shamanom i to je jedina prednost horde za sve ostalo su nOObovi :P

hehe ne znam za was, meni se najwishe swidjaju gnomowi i trollowi.... a i orcowi su dobri...
Btw. ja sam daaaaleko od cancelowanja accounta.... dodushe imao sam srece sa rogueom..... nisam ni ko swet dobio 60 a wetj sam upao u MC guild..... tako da u bwlu nisam nikada bio imam pola NS-a i lolfang glawu..... i neke zg/aq20 epice.... tako da sam daleko od prestajanja sa igranjem wow-a ;D

miXed:
danas sam zabo 30 lvl :D aj nikad necu prestati igrati wow.... ;p
Dotji tje dan kada tjesh sebe videti u smrdljivoj sobi sa tonom prashine razbacanim stvarima, bitjesh po 12 sati za kompom ugojitjesh se zaboravitjesh na ribe/ortake u shkoli tjesh imati loshe ocene i tone neopravadnih etc..I onda tjesh se zapitati dali je wow vredan toga, ja kazhem ne

Ma za sve se nadje vremena,ja imam 3 raiding dana u nedelji,od 20:00 doe 00:00 utorkom,sredom i cetvrtkom,ulogujem se u petnaest do osam i izlogujem se u dvanaest i petnaest,i to je to...WoW nije kriv shto unistava nekome zivot,sam covek je kriv sto to dozvoljava.

Master_Chief:
Ma za sve se nadje vremena,ja imam 3 raiding dana u nedelji,od 20:00 doe 00:00 utorkom,sredom i cetvrtkom,ulogujem se u petnaest do osam i izlogujem se u dvanaest i petnaest,i to je to...WoW nije kriv shto unistava nekome zivot,sam covek je kriv sto to dozvoljava.
E pa ja imam raid svaki dan od 6:15 znachi moram da sjebem shkolu tj ne moram nego ocu :P

VisionOfDisorder:
Nije raiding sve shto vredi u wow-u. Da je tako ne bih nikad prestao, bio sam u okej guild-u, koji ti dozvoljava da budesh totalno casual. A full sam bio epic, tako da...
Ali whatever, ne vidimo svi isto i na isti nachin WoW.
Pa po mom mishljenju prvo se lepo opremish (znachi raiding ili pvp ali raiding zahteva mnog manje nego pvp tako da ..) i onda se lepo zajebavash grind farm rep etc, al ne sada da se opremish sa t1 pa onda otjesh t2 e jbg onda morash da provedesh puno vremena u raidu mislim ja naravno ocu shto vishe t2 i boljih itema al sve u svoje vreme samo necu da u TBC budem bez full t1 i nekih lepih itema ^^

Back