tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
na pola sam do 60.
@seen
PIRATERIJA>>>>>>>>>>
@seen
PIRATERIJA>>>>>>>>>>
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva piraterija samo ocu da igram warcraft preko net-atommy gun:na pola sam do 60.
@seen
PIRATERIJA>>>>>>>>>>
Ako netjesh da idesh do 70 lvl i da vidish outland ne morash ni da kupish TBC ali ako otjesh onda tjesh mroati da platish expanziju a likovi ce naravno ostati takvi kakvi jesu
ops: 

.Da su mi bar prvi put kad sam pito rekli NE bilo bi bolje 
Brate nema shanse da se ogranichish na 4 sata max josh nisi ni stigo do 60 lvl kada stignesh videtjesh i poshto 99% netjesh odma utji u MC guild nraidovatjete po 6+ sati tako da nemoj lagati sebe i svoje roditelje videtjesh i sam kasnijeshadowfang:A znas koliko i mene nervira isto to sto i tebe nervira da su mi starci od kad sam ih pitao rekli da cu moci otprilike sad da kupim WOW i ja se naprzio da cu danas da idem da kupim i govorili "ma moze moze"sve do sinoc kad su rekli "NE MOZE PRE ZIMSKOG RASPUSTA" kao zbog toga sto kad sam uzeo od druga guest pass za 10 dana misleci da nema sanse da kupim wow resio da bar maksimalno iskoristim tih 10 dana pa navalio na wow (Ne bas u bolesnoj meri nego 4 sati dnevno max) a sad kazu da cu stalno tako da igram i da cu da sjebem skolu mada sad ne moram da igram mnogo jer nemam ogranicenih 10 dana.I pokusavam ja da ih ubedim na sve moguce nacine kao na semu da igram 5 dana pa ako budem mnogo igrao da mi iskljuce net itd itd al nece ni da cuju.A onda ja uzmem nozinu i sve ih pobijem.A onda se probudim obliven hladnim znojem i vidim da sam ustvari zaspao za kompom u sred MC raida i shvatim da je sve to bio samo ruzan san san
Shalim se naravno ali sve ono pre nozine je tacno.Sta se moze takvi su matorci.Da su mi bar prvi put kad sam pito rekli NE bilo bi bolje
Dug post a?
![]()

Mozhesh sve sam al mnogo trajeMaster_Chief:Sad probam da lvlujem mog alt druida do 60,trenutno je lvl 31,druid je super,obozavam shto vetjinu questova mogu solo da uradim,a kad postane gusto mogu i da zbrishem,dok to isto nije imalo shanse da uradim sa mojim warriorom...

l2p svi samo kukate za pomoc bla bla, paliteBllade:imal ko da igra na dunemaulu![]()
ak mi zatreba pomoc da se javim posto mi je char skoro jadan![]()