World of Warcraft

Ako netjesh da idesh do 70 lvl i da vidish outland ne morash ni da kupish TBC ali ako otjesh onda tjesh mroati da platish expanziju a likovi ce naravno ostati takvi kakvi jesu

Stani,znaci oni koji imaju 20-30 evra viska ce i dalje da igraju na istim serverima sa ljudima koji te pare nemaju ili nece da kupe TBC i ne mogu da budu lvl 70 i moci ce da ih gankuju?Nije fer :D A i ne samo to nego ce da imaju i dve nove rase i profesije itd i to mu onda dodje kao da igras Cal of duty i CS na istom serveru? :confused: Ili vas ja mozda nisam skapirao kako treba :oops: :)

ahh ne to ti je ko da igras WC3 i WC3:Frozen Trone na istom serveru 8)
i da ti ce tako biti ti nemas pojma koliki ti je smor onim epikasima da cekaju BC :D
I koliki je meni smor da cekam kraj 1.; polugodista da mi se starci smiluju da nabavim svoj acc. :(

A znas koliko i mene nervira isto to sto i tebe nervira da su mi starci od kad sam ih pitao rekli da cu moci otprilike sad da kupim WOW i ja se naprzio da cu danas da idem da kupim i govorili "ma moze moze"sve do sinoc kad su rekli "NE MOZE PRE ZIMSKOG RASPUSTA" kao zbog toga sto kad sam uzeo od druga guest pass za 10 dana misleci da nema sanse da kupim wow resio da bar maksimalno iskoristim tih 10 dana pa navalio na wow (Ne bas u bolesnoj meri nego 4 sati dnevno max) a sad kazu da cu stalno tako da igram i da cu da sjebem skolu mada sad ne moram da igram mnogo jer nemam ogranicenih 10 dana.I pokusavam ja da ih ubedim na sve moguce nacine kao na semu da igram 5 dana pa ako budem mnogo igrao da mi iskljuce net itd itd al nece ni da cuju.A onda ja uzmem nozinu i sve ih pobijem.A onda se probudim obliven hladnim znojem i vidim da sam ustvari zaspao za kompom u sred MC raida i shvatim da je sve to bio samo ruzan san san :D

Shalim se naravno ali sve ono pre nozine je tacno.Sta se moze takvi su matorci :) .Da su mi bar prvi put kad sam pito rekli NE bilo bi bolje :D Dug post a? :)

shadowfang:
A znas koliko i mene nervira isto to sto i tebe nervira da su mi starci od kad sam ih pitao rekli da cu moci otprilike sad da kupim WOW i ja se naprzio da cu danas da idem da kupim i govorili "ma moze moze"sve do sinoc kad su rekli "NE MOZE PRE ZIMSKOG RASPUSTA" kao zbog toga sto kad sam uzeo od druga guest pass za 10 dana misleci da nema sanse da kupim wow resio da bar maksimalno iskoristim tih 10 dana pa navalio na wow (Ne bas u bolesnoj meri nego 4 sati dnevno max) a sad kazu da cu stalno tako da igram i da cu da sjebem skolu mada sad ne moram da igram mnogo jer nemam ogranicenih 10 dana.I pokusavam ja da ih ubedim na sve moguce nacine kao na semu da igram 5 dana pa ako budem mnogo igrao da mi iskljuce net itd itd al nece ni da cuju.A onda ja uzmem nozinu i sve ih pobijem.A onda se probudim obliven hladnim znojem i vidim da sam ustvari zaspao za kompom u sred MC raida i shvatim da je sve to bio samo ruzan san san :D

Shalim se naravno ali sve ono pre nozine je tacno.Sta se moze takvi su matorci :) .Da su mi bar prvi put kad sam pito rekli NE bilo bi bolje :D Dug post a? :)
Brate nema shanse da se ogranichish na 4 sata max josh nisi ni stigo do 60 lvl kada stignesh videtjesh i poshto 99% netjesh odma utji u MC guild nraidovatjete po 6+ sati tako da nemoj lagati sebe i svoje roditelje videtjesh i sam kasnije

Pa ne moram stalno da raidujem,a i cemu sluze vikendi a posto se ja obicno i ne levelujem tako brzo necu da budem 60 pre zimskog raspusta a tad mogu da igram kolko ocu a onda posle raspusta opet novi char ili 2 i to je to :D A i kolko bre vi ljudi igrate dnevno,ja sam mislio da je sala kad kazete pola sata dnevno za jelo i 10 min za fizioloske potrebe kad ono u stvari i nije tako daleko od istine

Sad probam da lvlujem mog alt druida do 60,trenutno je lvl 31,druid je super,obozavam shto vetjinu questova mogu solo da uradim,a kad postane gusto mogu i da zbrishem,dok to isto nije imalo shanse da uradim sa mojim warriorom...

nisam mislio na tu vrstu pomoci baklava
imam ti ja drugove Wariora, Rogua, i 2 Pala svi aliance na dunemaulu i 60 epikasi
al mi nije do toga doslo htio sam reci da nadjem nekog oko mog lvla da idemo u neku istancu kao
Gnomeregan ili tako nesto :D krovo si me shvatio :P

Verovatno je bilo ovakvih pitanja, ali bi zamolio nekog ko ima iskustva sa tim:

Imam notebook: Intel Pentium 4 2,5GHz, 512Mb ram, 30gb hard i Sis 650 graficku sa 64mb rama.

Da li mogu da igram WoW, makar i sa najlosijim podesavanjima?

Unapred hvala

Back