Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Svi koji igraju wow su tjomaniBllade:baklava coece pa ti si narkoman, nadji pomoc ^^
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi koji igraju wow su tjomaniBllade:baklava coece pa ti si narkoman, nadji pomoc ^^
ama jest k***cBaklava_NS_88:Svi koji igraju wow su tjomani
poznajem 2 Srbina I Sorlu imaju raid 2 puta sedmicno
a sasvim se dobro drze ovaj SOrla je tek prije 15 dana nabio 60 a vec ima 3 dijela Lightforge a ovom srbinuDokazhi ti to meniBllade:ama jest k***cpoznajem 2 Srbina I Sorlu imaju raid 2 puta sedmicno
a sasvim se dobro drze ovaj SOrla je tek prije 15 dana nabio 60 a vec ima 3 dijela Lightforge a ovom srbinu
ja mislim 2 da mu fale ili 3 a igra oko manje od mjesec na 60 lvlu
ja jos nisam prof al ti rec dal je to normalno ili sta ?
Scrnshot sa played time i gear al opet mozhe da ima sretje ja sam bio uzeo 3 cenariona u prvom runu....Al posle toga ne pamtim kada sam uzeo tako da mozhe biti sretja i mozhda je upao u dobar guild chim je stigo do 60 lvl eto tako mozhe samo sreca al kasnije...Jebesh 3/8t1 sada ljudi vec imaju t3 tako da...Bllade:lol nadji ih na dunemaulu lol ili dodji u banja luku
na listi su na honor ranku na wow-europe al to nista neznaci

shadowfang:Za sve one koji nemaju para za orig evo jedan dobar private server http://www.wowarcraft.tym.cz/
Ja tju tu malo igrati dok ne nadjem game cardshadowfang:Za sve one koji nemaju para za orig evo jedan dobar private server http://www.wowarcraft.tym.cz/

Ono chime produzhish igricu ako ne mozhesh da produzhish preko vize, kao dopuna za mobilni samo koristish za wowBllade:ispascu glup sto pitam al sta je game card![]()
:| ;-)
:x :-? :-( :sad: :-D
Prvo treba odvojiti 40-50 evra za igricu pa onda 13 evra svakog meseca ili 30 evra za gamecard ksa kojom dobijesh 2 meseca igreBllade:ehh coece ti si ludjak
e ovako pirateriju ti ne smijem opisati jer to nije dozvoljeno
a za org ovak
1)Trebas odvojiti za mediu i account i svaki mjesec oko 10 eura ili tako nekako(1. mj je besplatan)
2)Nije previse zahtjevan al ako hoces cistu igru ne preporucujem ti manje od 512mb rama mada 1 gb nebi skodio
3)Treba da imas stabilnu konekciju kao ADSL WIRELES itd. mada moze i da radi na modemima
4)Igra nije za idiote....nisam nista rekao za tebe tako da znas da ovo nije uvreda
ak sam nesto zaboravio nek me neko drugi dopuni
btw. Tesko se odvikava od nje (sreca je ako se i odviknes)![]()

uu skupo skupo!Bllade:ehh coece ti si ludjak
e ovako pirateriju ti ne smijem opisati jer to nije dozvoljeno
a za org ovak
1)Trebas odvojiti za mediu i account i svaki mjesec oko 10 eura ili tako nekako(1. mj je besplatan)
2)Nije previse zahtjevan al ako hoces cistu igru ne preporucujem ti manje od 512mb rama mada 1 gb nebi skodio
3)Treba da imas stabilnu konekciju kao ADSL WIRELES itd. mada moze i da radi na modemima
4)Igra nije za idiote....nisam nista rekao za tebe tako da znas da ovo nije uvreda
ak sam nesto zaboravio nek me neko drugi dopuni
btw. Tesko se odvikava od nje (sreca je ako se i odviknes)![]()