World of Warcraft

Baklava_NS_88:
Svi koji igraju wow su tjomani
ama jest k***c :P poznajem 2 Srbina I Sorlu imaju raid 2 puta sedmicno :P a sasvim se dobro drze ovaj SOrla je tek prije 15 dana nabio 60 a vec ima 3 dijela Lightforge a ovom srbinu
ja mislim 2 da mu fale ili 3 a igra oko manje od mjesec na 60 lvlu
ja jos nisam prof al ti rec dal je to normalno ili sta ?

Bllade:
lol nadji ih na dunemaulu lol ili dodji u banja luku
na listi su na honor ranku na wow-europe al to nista neznaci
Scrnshot sa played time i gear al opet mozhe da ima sretje ja sam bio uzeo 3 cenariona u prvom runu....Al posle toga ne pamtim kada sam uzeo tako da mozhe biti sretja i mozhda je upao u dobar guild chim je stigo do 60 lvl eto tako mozhe samo sreca al kasnije...Jebesh 3/8t1 sada ljudi vec imaju t3 tako da...

ehh coece ti si ludjak
e ovako pirateriju ti ne smijem opisati jer to nije dozvoljeno
a za org ovak
1)Trebas odvojiti za mediu i account i svaki mjesec oko 10 eura ili tako nekako(1. mj je besplatan)
2)Nije previse zahtjevan al ako hoces cistu igru ne preporucujem ti manje od 512mb rama mada 1 gb nebi skodio
3)Treba da imas stabilnu konekciju kao ADSL WIRELES itd. mada moze i da radi na modemima
4)Igra nije za idiote....nisam nista rekao za tebe tako da znas da ovo nije uvreda :D
ak sam nesto zaboravio nek me neko drugi dopuni
btw. Tesko se odvikava od nje (sreca je ako se i odviknes):(

Bllade:
ehh coece ti si ludjak
a za org ovak
1)Trebas odvojiti za mediu i account i svaki mjesec oko 10 eura ili tako nekako(1. mj je besplatan)
2)Nije previse zahtjevan al ako hoces cistu igru ne preporucujem ti manje od 512mb rama mada 1 gb nebi skodio
3)Treba da imas stabilnu konekciju kao ADSL WIRELES itd. mada moze i da radi na modemima
4)Igra nije za idiote....nisam nista rekao za tebe tako da znas da ovo nije uvreda :D
Prvo treba odvojiti 40-50 evra za igricu pa onda 13 evra svakog meseca ili 30 evra za gamecard ksa kojom dobijesh 2 meseca igre

Bllade:
ehh coece ti si ludjak
a za org ovak
uu skupo skupo!
a jel znas neku dota mapu na fazon wow-a???
3 lice lutanja po mapi....

Back