World of Warcraft

hehe brate moj enhm shaman full T4 windfury crit: 3150+2940+stormstrike crit koji ide u istom trenutku: 2560+1980+earth shok koji ide sekund posle: 1120 = nista namesteno bez buffova osim windfurryja :D......pa vidi sada kako ce da bude sa T6....

Matori ako hoces da vidis kritove i insane dmg, onda budi elemental shaman!!! Ja pre nego sto sam prestao da igram ( a to se desilo pre mesec dana), igrao sam sa elemental shamanom, full t4 (skoro za sve talente), ali imao sam i mnogo jace iteme od tih t5+, sa 980+ na spell i 24% na crit chance, znaci batice KIDAO SAM, KIDAO!!! :)

cekaj, oni su platili char transfer za sve te likove? Ili je bila besplatna migradicja :shock:...

Ne vidim zasto blizz nece da ti vrati na stari server...vidi napisi im zbog toga ponovo ;)

Platio chovek, znachi ne erujem... samo prebacio na druge servere, kako bi dao golde svojim charovima(garant tip ne zna shta ce sa parama, inache bi mogao da prebaci charove na svoj acc ako mu je toliko stalo...) Blizz nam vratio acc, kao, videce shta moze da se uradi, ali jbga... Nishta nemamo... :(
A od juche opet ne mozemo da se ulogujemo... smaram stalno glupavi Blizz, ali ne odgovaraju... stvarno bi mogli da se malo vishe potrude oko zashtite accounta... kada svaki tenkre moze da corne acc... A i jednoj devojci iz istog guilda uhakovali acc, a poshto je bila veliki rank, SVE su uzeli iz Guild banke...

Mala zanimljivost za one koji igraju od pre Burning Crusade-a.Juche sam otishao sa mojim protection warriorom u Zul'Gurub i solovao Panther bosa.Trebalo mi jedno 20-ak minuta da ga srokam.Trebala su mi 3 shielda da bih izdrzao do kraja jer je toliko pantera bilo da je durability na shieldu ishao dole veoma brzo.

Pravim novog lika , sta preporucujete? Priest , druid ili wariorr nightelf?

preporucujem HORDU!!!! tako je uvek bilo......ko pocne da igra udje u ally igra, igra, skontao kako je gluup bio, napravi novog lika u hordi i vidi da je horda 1000000puta bolja......a i inace, ally i humani se uvek svadjaju, nece da saslusaju jedni druge....tako da napravi Undead ili Troll priesta i videces sta je moc!! :D:D

Pravim novog lika , sta preporucujete? Priest , druid ili wariorr nightelf?

nisi dala dodatne informacije, da li vise volis pvp ili pve, i koje uloge u pve - tank, dps, heal.
za pvp su svi trazeni, u odgovarajucim talent spec-ovima.

za pve:
warrior:
pros: ako volis da tenkas - enjoy.
cons: kao dps tesko dobija spot (za 5 men nema CC, za raidove najcesce je 1 dovoljan). veoma je gear dependant. vise nego ijedna druga klasa.
levelovanje: verovatno najteza klasa za levelovanje, nema prakticno nikakav survivability, ali ako je taj nov lik na istom serveru, tj ako ga mozes "finansirati", daj mu sto vise plave opreme (pre svega oruzje) i bice ok. dizanje weapon skill-a je jedna od nejbesmislenijih stvari u igri. (da ne bude zabune, samo postojanje skila je opravdano)

priest:
pros: ako volis da healash - enjoy. pozeljan i kao shadow-dps jer puni healthom i(li) manom suigrace.
cons: nista mi ne pada na pamet trenutno...
levelovanje: nije tesko.

druid:
pros: ako volis da tenkas enjoy. isto za healing. jednim klikom od tenka postaje dps.
cons: feral jeste trazen, ali gledano sa stanovista "iskustva samog igraca" - bear ipak nije warrior, cat ipak nije rogue.
levelovanje: dosta lako

Evo nesto sto sam primetio,i to je NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU SU BLIZZARD NAPRAVILI U HORDI. Blood Elfovi su ZLI i na strani horde,a oni stavili sve one slatke boje u grad Silvermoon,DA NE POMINJEM CELU ZEMLJU.Sad mi hordasi izgledamo ko dobrice,neka salju te gradove gay allyima,ne trebaju zlim ljudima. btw imam blood elf retribution paladina,i ima plavu kosu,meni ne izgleda gay plava kosa,ne moraju samo Lepotice da ih nose

preporucujem HORDU!!!! tako je uvek bilo......ko pocne da igra udje u ally igra, igra, skontao kako je gluup bio, napravi novog lika u hordi i vidi da je horda 1000000puta bolja......a i inace, ally i humani se uvek svadjaju, nece da saslusaju jedni druge....tako da napravi Undead ili Troll priesta i videces sta je moc!! :D:D

Pa,ja sam malo emotivno vezana za Alijansu i Nigtelfove...medjutim moram hordi odati priznanje da ste dobro organizovani , nazalost po nas. :)

Platio chovek, znachi ne erujem... samo prebacio na druge servere, kako bi dao golde svojim charovima(garant tip ne zna shta ce sa parama, inache bi mogao da prebaci charove na svoj acc ako mu je toliko stalo...) Blizz nam vratio acc, kao, videce shta moze da se uradi, ali jbga... Nishta nemamo... :(
A od juche opet ne mozemo da se ulogujemo... smaram stalno glupavi Blizz, ali ne odgovaraju... stvarno bi mogli da se malo vishe potrude oko zashtite accounta... kada svaki tenkre moze da corne acc... A i jednoj devojci iz istog guilda uhakovali acc, a poshto je bila veliki rank, SVE su uzeli iz Guild banke...

e ta devojka laze :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Evo nesto sto sam primetio,i to je NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU SU BLIZZARD NAPRAVILI U HORDI. Blood Elfovi su ZLI i na strani horde,a oni stavili sve one slatke boje u grad Silvermoon,DA NE POMINJEM CELU ZEMLJU.Sad mi hordasi izgledamo ko dobrice,neka salju te gradove gay allyima,ne trebaju zlim ljudima. btw imam blood elf retribution paladina,i ima plavu kosu,meni ne izgleda gay plava kosa,ne moraju samo Lepotice da ih nose

ima dugu plavu kosu? gay? ma neeeeee :lol::lol:

zar ne pratis pricu WC, BE jesu zli zato sto su prihvatili demonsku magiju kao izvor moci jer im je Arthas unistio Sunwell da ozivi Kel'thuzarda.
samo ne znam zasto su ih ovi iz horde primili kad oni vise od svih mrze demonsku Burning legion, i zasto su opet BE usli u savez sa Undeadovima koji su ucestvovali u napadu na Silvermoon

shvatam ja tu pricu belfabio,ali mi nije jasno sto imitiraju dobrice i imaju sareni grad,svi znaju da su belfovi zli. Ivan015 ok,znaci moram svom drugu u rl da kazem da je gay jer ima plavu kosu?Gay je ljubicasta:lol: i pink:lol::lol::lol:

Belfabio,ja mislim da su se pridruzili undeadovima zato sto undeadovi nisu mogli da misle svojom glavom,kontrolisao ih je LICH KING,ali Forsaken su se oslobodili,zato ih belfovi ne krive.A Horda ih je primila(opet po mom misljenu) zato sto imaju kriminalni dosije:lol:

Back