Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Jok i nije,ali ****** nije bilo posteno,imao je pomotj od nekoliko lvl 44 elite-acages:Jel da vas je razbio?![]()

Nismo imali shansu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok i nije,ali ****** nije bilo posteno,imao je pomotj od nekoliko lvl 44 elite-acages:Jel da vas je razbio?![]()

Ja svoje mishljenje ne menjam i ostajem pri onom shto sam reko, i niko ne mozhe reci da nije imba kada jeste. Josh cemu i excorisam(ili kako se vec zove) nabudzhiti da mozhe protiv savke klase i shto on dobija nove talente, trebalo bi malo da porade na drugim klasam.NTT:Ovakve komentare nikad netju razumeti... Lichno poznajem par osoba koje igraju high-lvl paladine i nisu napaljeni, a nisu ni klinci. A "noob-ovi" (ugh, shto mrzim taj yebeni izraz!) igraju svaku klasu, a ne samo paladine, da se mi odmah razumemo... Mnogi na prvi pogled odma kretju da pljuju paladine ("Jao, pa vidi, ovo je isti warrior, samo shto ima i heal, ressurect, buffove, aure... WTF?! AURE??? TO JE IMBA! TO NIJE U REDU, IZBACITE GA IZ WOW-A, SPALITE LJUDE KOJI GA IGRAJU, TO SU SVE NOOB-OVI!", etc.) shto uopshte nije u redu, zato shto paladin nije warrior, i koliko god se trudio ne mozhe postati warrior... Paladin je klasa koja je ista kao i svake druge (naravno, ne mislim bukvalno ista, nego, kao i ostale, ima svoje prednosti i mane)...
I, na kraju, da ne bi doshlo do nekih pogreshnih pretpostavki: ne, ne igram paladina...
Baklava_NS_88:Bez uvrede ali sa paladinom igraju napaljeni klinci i noobovi. Sa njim svako zna da igra....Sory ako sam te uvredio ali svi tako misle

Ja mog druida krenuo da igram 27 decembra eo danas je 13.januar nagurao sam ga do 43 lvl ali rank samo sergeant, poslao bih neke slike samo ne znam kakoVisionOfDisorder:/bump
Nego... rank 9, Centurion.... Kako vi?
. Rank cu da nabijem na 49 tako je najlakshe i tamo na 50+ kad je BG najjachi.Eo kada se nishta ne deshava.......Ja ponovo vratio veru u rogue i nastavio njega da furam do 60VisionOfDisorder:ovde se bash nishta ne deshava.
/bump
Pa da tako ti je to, zbog toga se ja protivim paladinima tako je lako igrati sa njime brooka, ja spustim paladina 3 puta na 10% healtha i on samo shield i heal a dotle ja vec malo imam HP i ipushim, mada sam chuo kako rogue na 60 odvali paladina tako shto pala ni ne izadje iz stunova.Master_Chief:josh nesto zelim da dodam.Paladini su teska stoka!!!Mrzim ih iz dna dushe,taman da pritisnem na Execute kan on upali POwer Word:Shield,i naravno dok njemu ne spadne Power Word mene ubiju njegovi prijatelji...a josh gore je to shto mogu popuniti zivot dok su pid shieldom,e tek im onda ne mogu nishta.
ma jel,pa sta je onda ono kad ga udaras a ono samo Absorb,absorb,Absorb i on sebi popuni zivot i gotov sam...NTT:Paladin nema Power word: Shield...
IMA samo se ne zove tako nego DIVINE PROTECTION pitaj tvog druga paladina.....NTT:Paladin nema Power word: Shield...
Na kom ti ono beshe realmu igrash?Master_Chief:verovatno neko levo smetalo...hehe
BronzebeardBaklava_NS_88:Na kom ti ono beshe realmu igrash?