Wing Chun

Sto se tice price EMIN vs WILLIAM to je izlizana i vec 100puta ponovljena prica.
TASSOS vs WAI YAN i to je izlizana prica. Tassos nije hteo da cica njega poducava jer ima svoj nacin Wing Chuna a matori mu je prvi zavalio samar.
Nakon toga je Tassos popizdeo i eto, nije udarao cicu vec mu je nagovestavao pogodtke itd. Imas oci pa gledaj.
A to za Bas Ruttena je istina, dobro i nad popom ima pop tako da...A to da Emin sebe smatra GM-om nije tacno. Svakom se predstavi kao Emin a ako postanes njegov ucenik onda je Sifu Emin i to je to.
A sto se tvog saveta tice, u pravu si, ja se pored Wing Tsuna bavim i Jeet Kuneo Do-om (cak sada i vise JKD-om nego Wing-om)a i MMA-om. Pre WT-a sam trenirao 8 godina Muay Thai tako da dobro znam sta su "prave stvari". U BG-u kad sam redovno idem u Kaizen da naucim nesto novo. U mojoj skoli za borilacke vestine je bio Brazilac Marcelo Brigadeiro (imas ga na youtube) koji me je poducavao nedelju dana privatno po 2 sata plus svaki dan po 5 sati trening u malog grupi od 6 ljudi.
A tvoj savet bi davao dalje i drugima. Idite i pokusajte da primenite to sto ste naucili na Wingu protiv nekooperativnog protivnika. Ali to sam vec napisao u predhodnim postovima.

Sto je covek uvezbaniji i otvoreniji ka raznim vidovima borenja to je njegova mogucnost napada i odbrane veca. Na primer u wing chunu ako je sifu, trener upoznat sa raznim vestinam tako ce nas i wing chun bolje nauciti jer poznaje druge vrste pokreta i napada pa moze i wing chun da bolje objasni.

Evo nekih slicica sa seminara 19.03.2011.

Bila je zaista guzva :)

Prilozi

• IMG_2373_resize_resize.jpg
    IMG_2373_resize_resize.jpg
    17,7 KB · Pregleda: 17
  • IMG_2466_resize_resize.jpg
    IMG_2466_resize_resize.jpg
    18,2 KB · Pregleda: 14
  • IMG_2399_resize_resize.JPG
    IMG_2399_resize_resize.JPG
    106 KB · Pregleda: 18
Evo nekih slicica sa seminara 19.03.2011.

Bila je zaista guzva :)

A jel u Twc treba da se drzi gard kao NEsin ili kao Freelanderv? (slika 1)

SLika 2 : Ying YAng (Samo da je Nesa obukao belu majicu, ha dobra ideja)
Slika 3: Samo jedna devojka bila medju ovolike muskarce? Svaka joj cast! MAda gledajte to da malo ispopularisete kod zenskog sveta......

Evo jos koja slika sa wing chun treping seminara koji je bio stvarno odlican ali i naporan. Jedina moja primedba je na salu u stvari je bio velik broj ljudi pa je postalo zagusljivo, inace je tempo bio brz i tehnike strava. Sifu se pokazao u najboljem svetlu. Bilo mi je uzivancija da prisustvujem ovako lepom treniranju i druzenju. Pozdrav svima.

Prilozi

• trapping seminar novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad.jpg
    trapping seminar novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad.jpg
    60,1 KB · Pregleda: 12
  • trapping novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad.jpg
    trapping novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad.jpg
    38 KB · Pregleda: 13
  • trapping seminar novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad (2).jpg
    trapping seminar novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad (2).jpg
    39,2 KB · Pregleda: 12
  • trapping novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad (2).jpg
    trapping novi sad 19.03.2011. sifu koviljac nenad (2).jpg
    40,5 KB · Pregleda: 14
E ovako mi se vec mnogo vise svidja Chi Sao...ne traze se vise ruke nego imate vise pritiska napred. Vidi se da se sve vise ide ka WSL Ving Tsunu. To je izrazito jak ogranak u Chi Sao vezbi i u tome su stvarno najbolji. Trebao bi Sifu Koviljac pozvati Filip Bajera da odrzi seminar. Icice samo na bolje. Jer je Sifu Koviljac otvoren za saradnju a i dovoljno talentovan da napravi spoj izmedju dosadasnjeg TWC-a i WSLVT-a. Pozz

Ma Nesa je pravi AS. Ovaj njegov chi sao je veoma dominantan i privlacan i za oko a i primenjiv kolko vidim. Veoma je napredovao, svaka cast. Mix vestina je odlican u svakom slucaju pa i sto se wing chuna tice. Mislim da mu nema ravnog u chi sau. Sve sto sam video je nesto sporo i bezveze. Ovo je mnogo drugacije i naprednije od ostalih.
M.

Kako mocno izgleda a tako je i u stvarnosti. Pre neki trening Nesa je sa svima radio chi sao i svi su pocrkali cak krenu i u rvanje pa zavrsi sa nekom polugom ili davljenjem. Bio je odlican trening, samo je malo guzva. Pravi chi sao, pravi wing chun, nema sta.

WING TZUN - ESKRIMA SEMINAR SA MAJSTOROM LEVAI PETEROM

Wing Chun lični učenik Maday Norberta i Emina Boztepea i Ebmas koordinator za istočnu Evropu u periodu 2007 - 2010
Escrima učenik majstora Rene Latose.

Seminar če se održati 28 Maja 2011 u terminu 15h - 19,30h u Pančevu
u prostorijama KUD Petefi Šandor, ulica Cara Lazara 19

Seminar je otvorenog tipa za sve zainteresovane za upoznavanje sistema po metodi Leung Tinga
bez obzira na prethodno iskustvo u ovoj veštini ili u nekoj od linija ove veštine.

Cena seminara 25Eu, za trenere posebne pogodnosti pri klubskom organizovanom učestvovanju..

Organizator seminara: Sportska organizacija Budo Pančevo sa klubovima u Pančevu i Beogradu.
Kontakt: Rudolf Kerekeš... 061/208 77 80

https://www.facebook.com/event.php?eid=116844591730383

Back