Wing Chun

Nije ispala nego realnost , vec svi znamo da je covek faktor a vestina mu samo pomaze da bude bolji. Ovaj iz publike je sigurno dobar igrac , bolji od ovog tingovog. I ne mora da znaci da je ting los ako je njegov ucenik los , verovatno ga nije dobro naucio, ovo je uopsteno za sve. Sve u svemu blam za tinga.
M.

Da, moze biti i to ali mozda mu je samo los dan. Razumem ja da ako si vest, da nema mesta gubitku, , ali sto onda taj Ting nije ispravio gresku?
Pa i moj klinac je nekad raspolozen za trening a nekad ne. Jednom ga neki drug istuce na sparingu, drugi put se vrati i kaze kako je pobedio istog! Decija borba, ali u svetu odraslih je isto.

Zdravo svim ljubiteljima wing chuna.
U subotu 19, marta u Novom Sadu u Fight klubu Phoenix, Rumenačka 33, sifu Koviljac Nenad ce odrzati wing chun seminar sa temom "Treping".
TRAPPING SEMINAR

Zdravo svim ljubiteljima wing chuna.
U subotu 19, marta u Novom Sadu u Fight klubu Phoenix, Rumenačka 33, sifu Koviljac Nenad ce odrzati wing chun seminar sa temom "Treping".
TRAPPING SEMINAR
Odlican klip...Ovde kao da je Koviljac ubrzavao klip i dodavao zvucnu podlogu udarcima hahhaaha......Ili toliko dobro radi....

Nego sto li ga nema da pise po forumu....Sto li nema ostalih....Svi otpalili sa ovog pdf-a i foruma krstarice....Nema cak vise ni pljuvanja hahaha sto je dobro ali nema ni ljudi sto je lose...

Nesto sam gledao forum i primetio jednu interesantnu stvar , svaki put kad ovi iz Pozarevca najave seminar cim se najava objavi na forumu odmah iza toga i ovi iz Mitrovice na brzinu organizuju seminar .Ko ne veruje neka malo pogleda forum .E ,sad , pitanje je sto se to tako radi ?Da cujem misljenja...

Nesto sam gledao forum i primetio jednu interesantnu stvar , svaki put kad ovi iz Pozarevca najave seminar cim se najava objavi na forumu odmah iza toga i ovi iz Mitrovice na brzinu organizuju seminar .Ko ne veruje neka malo pogleda forum .E ,sad , pitanje je sto se to tako radi ?Da cujem misljenja...

PA kako sto? PSIHOLOGIJA MARKETINGA - Uvek budi korak ispred konkurencije ili pak ne dozvoli da ti konkurencija bude 2 koraka ispred tebe...

Lepo je sto si ovo primetio, ja nisam jer imam vaznija posla nego da budem Wing Chun dusebriznik....Neka svako radi sta oce, nemoj samo da me dira na ulici dok sam krenuo lepo da se provedem...

Steta je sto se Wing Chun toooliko iskomercijalizovao postao je kao Turbo Folk u muzici sto je, i sve se vrti oko para i materijalnih vrednosti....Ali opet i da razumes te ljude - mnogi od njih nista drugo mozda ne znaju da rade a zivi se u Srbiji i nema se sta jesti i onda mora da krene unovcavanje svega i svacega sto znas da radis, kako bi preziveo...E sad gramziost i pohlepa nemaju kraja i zacas te to dovede na nivo snoba pa i da imas milion evra ti ces i dalje da sisa ljude i da im prodajes Cheungov prdez za toliko i toliko evra jer ti je sada cilj da skupis ne milion nego 10 miliona evra...e posle toga ide 100 miliona i stepen aspiracije se povecava u nedogled dok covek ne izludi i ne pokusa da izvrsi samoubistvo.....E onda prsne pukne pa se istripuje da ga Bog kaznjava, da mu je neko nabacio uroke itd pa onda pocinje a poklanja novac, da gradi crkve manastire i slicno hahahhahaha

Molim vas ako ima ovakvih profila i ako je neko dogurao dovde neka pomogne ljudima Japana - to su jedni mali mrsavi ljudi koji su postali svetska tehnoloska i obrazovna sila jer su bili vredni - samo su radili radili radili.....Red Rad i Disciplina i imali su VISOKE KRITERIJUME MORALA I PONOSA I NISU PRODAVALI DOOPE ZA PARE.....

Ono sto mi bacamo Japanci jedu :-)

Svaka cast Zivane, ja sam to odavno primetio i to je postalo pravilo. Nisu u pitanju samo seminarai jer to je pravilo, pošto najave Pozarevljani , sutra odmah Mitrovcani i to Neanad uvek. Naravno nekada je u Novom sadu ali uvek on vodi, ma gde da je. Nisu u pitanju samo seminari, vratite se unazad i pogledajte i Veceri borilackih vestina, demonstracije i sl. Pitao sam ljude iz Saveza i oni kazu da su uvek pozivali Novosadjane na sve manifestacije ali oni cak kad su i pristali da dodju, nisu mogli jer uvek iznenada iskrsne vanredni seminar, polaganje i sl. Jednom cak i besplatno samo da ne odu ljudi da vide kako drugi rade. Mora da je neki strah i nesigurnost u sebe i svoj sistem. To im je i dokazao ovaj Svajcarac kad je bio, razbio im iluzije o nadmocnosti takozvanog originala. Nisu mogli da se satave, pricao mi svedok dogadjaja. Posle toga su cak i zvali neke modifikatorske skole i razmisljali da predju na taj sistem.

Stvar je toliko providana i ocigledna jer obrnuto se nikada nije desilo. Zakljucak se namece sam, to je nacin da sprece svoje ucenike da idu i vide kako drugi rade, da ih ne izgube. Gubili bi trziste, drze disciplinu jer od toga zive. Evo ovaj sad seminar je skoro dzabe, kao i drugi koje su orgnaizovali ovi iz pozarevca, a ovi u Mitrovici su uvek skuplji, ali ljudi su spreceni da biraju. Cak i na one wusu igre nisu mogli ili hteli da dodju kao ni njihove skole, a bilo je ebsplatno, samo dobra reklama i svi su bili pozvani.

Na srecu tiranija se ne isplati, izgubise dva kluba, sad tri u Beogradu, podelise se u Novom sadu, izgubise Pancevo i polako ljudi uvidjaju s kim imaju posla. Da ne zaboravim, i Ceung je uvideo pa ih napustio.

Ne slazem se sa Bruzlujem, ne misle svi na zaradu, evo ovi iz saveza pravili wusu igre, niko nije platio, pa ovaj sad seminar, pa vise seminara besplatnih u pozarevcu, pa stalno neke veceri borilackih vestina, a pogledajte Nenada, samo polaganje, seminar, polaganje, seminar....

Dragane84, - E jeste od ljubavi i wing chuna se zivi :roll:

A za ovo ostalo - i psihologija marketinga kaze da sve kompanije dele besplatne letke i promocij - ali ta njihova "beslpatnost" se na kraju debelo unovci kada skoci publicitet....Jednom recju sve se to radi radi publiciteta,rejtinga i promocije...Bas nekog briga da neko napravi seminar da bi se neko malo bolje uvezbao.....Uvek je to u pitanju ili skupljanje kajmaka sa strane ili zesca promocija i markteing koji ce se isplatiti upisuom novih zabezeknutih gledalaca.....

Slusajte sta vam ja kazem, ne zivite u stevu od cokolade - "umocicu" hahah.....Ovaj svet je jedno zlo okrutno i smrdljivo mesto...Ovde riba ribi grize rep pocev od najrodjenijih pa sve na sire....Ko kaze suprotno ocito ne vidi lepo kroz maglu

Poslednja izmena:
Odlican klip...Ovde kao da je Koviljac ubrzavao klip i dodavao zvucnu podlogu udarcima hahhaaha......Ili toliko dobro radi....

Nego sto li ga nema da pise po forumu....Sto li nema ostalih....Svi otpalili sa ovog pdf-a i foruma krstarice....Nema cak vise ni pljuvanja hahaha sto je dobro ali nema ni ljudi sto je lose...

Pozdrav druze bRu zLi, da ti odgovorim;
Klip nije ubrzan, tako je kako je, ali je muzika, tj, podloga pojacana da se cuje bolje pljeskanje po rukama.
Nema me na forumu jer sam na facebook-u a tu su svi glavom i bradom a ovde su svi hrabru jer se kriju iza laznih imena i nickova pa pljuju li pljuju...
Pozz

Pozdrav zivan dj, to je stvvarno slucajnost koja se desila po drugi put, ali taj seminar je planiran jod kraja januara i bice jos seminara naravno. Znaci slucajnost, i uopste me ne pogadja dali je neki drugi dogadjaj na taj dan jer ko hoce na seminar, docice a ko negde na drugo mesto,tog dana , neka ide, svako ima slobodu da bira kao i svuda, kao i u zivotu. Veliki Pozzz.

Za dragan84;
Za seminar sam odgovorio, i nek dodaju odgovor Novosadjani i Beogradjani zasto ne idu u Pozarevac i ko je izgubio klub? i slicno, inace Novosadjani su mi i javili da je pljuvanje pocelo...
a sto se tice mog drugara Svajcarca Aleksandra Avrama tj. WT PREDATOR-a na krstarici forumu, on je jedne godine bio u NS sa sifu Arsenijem i sifu Radoslavom i razmenjivali iskustvo i tehnike i bogmi mi je pisao sve najbolje jer se covek raspametio kad je video i osetio kako rade i rekao da je ocekivao neki los wing chun koji je vec upoznao po Srbiji hmm...
Kod mene je bio proslo leto vezbali smo chi sao pred 30 mojih ucenika i onda je on pokazivao neke tehnike iz VT i JKD, necu ja dalje da pisem, Avram bi vam to licno mogao napisati. Cak je bio i u klubu Beograd Dragon u Beogradu i odrzao dobar JKD trening. Znaci apsolutno prijateljski susret i trening. Mi smo prijatelji Dragane, mi saradjujemo, i dzaba vam da pisete ovde i da pljujete kad je u sustini realnost drugacija. Ti u stvarnosti znas ko sam ja, ali zamisli se Dragane tu u mracnoj sobi ispred kompjutera kad kuckas poruke ko si ti u stvari?

...ubuduce, posali mi poruku na FB, rado cu ti odgovoriti uzivo.

Poslednja izmena:
Pozdrav zivan dj, to je stvvarno slucajnost koja se desila po drugi put, ali taj seminar je planiran jod kraja januara i bice jos seminara naravno. Znaci slucajnost, i uopste me ne pogadja dali je neki drugi dogadjaj na taj dan jer ko hoce na seminar, docice a ko negde na drugo mesto,tog dana , neka ide, svako ima slobodu da bira kao i svuda, kao i u zivotu. Veliki Pozzz.

Pedesetak ljudi ceka, vidimo se!
Sto se Ace- WTPredatora tice to je izlizana prica... Dolazi covek i ove godine :)

Dragane84 nisi u pravu. Momcino, tvoja prica nema uopste osnova, bolje se uhvati treniranja jer i pilici su naucili da je samo dobar trening najbolji original. Ne znam sta imas protiv Nenada ali kod njega u Sr.Mitrovici trenira oko 40 momaka i devojaka i sala je postala premala. Pa 40 ljudi u Beogradu. Nenadovi ucenici Radoslav i Arsen vode klubove u Novom Sadu veoma uspesno, idi na facebook pa vidi i njih. Sa ovim neces nista postici. Iznosis lazi i pretpostavke zasnovane na neistini i nepostojecim "cinjenicama".

Odlican wing chun kao i uvek. Svaka ti cast Nenade Nemoj se dati isprovocirati. Pozdrav od profesora.

Zasto bi se Nenad isprovocirao?????
Zasto ste umisljeni i ubedjeni da su svi hostilno nastrojeni protiv vas?

O boze gospode ne sme covek ni da vas pohvali....Cccc
Zasto se toliko plasite?

Ja sam lepo primetio nesto "cudno" u klipu i bio sam u pravu - Eto sam Nenad je objasnio da je pojacao zvucnu podlogu pa se pljeskanje udaraca jace cuje.....
Ja sam to i pitao + sto sam SAMO PITAO da li je ubrzavao klip ili je stvarno ovako brz i eksplozivan.....Nenad je odgovorio da je NIJE ubrzavao STO ZNACI ONDA DA SAM JA INDIREKTNO ISHVALIO NENADA....Tako je ispalo....

Moje pisanje nije imalo nameru ni da nahvali Nenada (slihtanje) ni da ga ismejava (pljuvanje) vec sam sao objektivno pitao coveka ono sto mi je bilo zanimljivo i on se odazvao i odgovorio meni i drugima, sto je dobro jer krstarica kao medij za WC opet radi i dogadja se nesto...
===========================================================

Ja ne znam sta ti imas protiv mene - Takvi ljudi = "koji pale vatru" iliti forumski FLAMEeri su najzasluzniji zasto se po forumima zavadjavaju ljudi....
E sad ja trebam da budem glup i da se primi na tvoju prozivku i da te napadam, a i Nenad treba da bude glup i da shvati tvoj post kao moj napad na njega i eto sta si uradio - NISTA KONSTRUKTIVNO a vec si zavadio 2 coveka + kada stignu moji branioci forumski i Nenadovi branioci - ZAVADIO SI +30 LJUDI....

I sve to samo zato jer si ti moj post "interpretirao" kao da se ja podsmevam Nenadu.....Takve komentare bi trebalo odmah brisati a korisnike banovati po mesec dana....Cemu to zavadjivanje i podgrevanje vatre i kao satro ti ucis Nenada kako da se ponasa on je mali, osnovac pa da ga ti naucis da se "ne prima na moje prozivke" ....

Po meni vise si ga ti uvrdio tvojim postom pricajuci mu to, sta si ti, narodski receno " drveni advikat ? Mislis da Nenad nije dovoljno inteligentan da se sam izbori sa "mojim napadima" nego mu treba tvoja mudrost i saveti??

Znaci nista lose nemam ni protiv tebe ali samo prestani da to radis jer je ovo domino efekat, evo sada ce vec neko da se javi da brani tebe od ovog mog posta i to tako ide u nedogled...

Pedesetak ljudi ceka, vidimo se!
Sto se Ace- WTPredatora tice to je izlizana prica... Dolazi covek i ove godine :)

Brate ne znam da li je izlizana prica.....Meni je WT Predator poslao PP i sve lepo objasnio hahaha

Nekulturno je ovde pisati sta kako jer prvo to je njegov PP, drugo sada ste u OK odnosima, tj bar uzivo postujete jedni druge sto je lepo, a unutar sebe svako neka ima svoje misljenje....

Njega sam samo bio pomenuo jer si ti jedno vreme bio kao napaljeni klinac posteno sa svom tom pricom Traditional wow supernatural,superman, undefeatable itd i onda se WT Predator napravio pametan pa dosao uzivo (a niko to nije ocekivao da ce neko toliko daleko da ide zbog uebenog foruma) i POSLE JE BILO SVE SUPER, I SAM SI SEBE UREKAO I SAM SEBI IZKONTRIRAO CE SE TICE NE-TRADICIONALNIH STVARI.....

O tome se tu radi i to sam ti zamerio - sto si promenio svoj stav i misljenje a inace nemam protiv tebe kao coveka nista kao ni protiv WT Predatora.....Nego samo imao si neki ponosni stav i onda usled WT Predator live intervencije haha si promenio stav....Sto je dobro :-) , mislim to je napredak za tebe kao celinu....

ALI SAM SVE TO NAPOMENUO KAO PRIMER I UZOR DA SE UBUDUCE NISTA NAPAMET NE BI TVRDILO NA FORUMU KAO I DA SE NE BI DISKREDITOVALE DRUGE BV, PRAVCI, MODIFIKACIJE SISTEMI.....

Kada je ovo WT Predator procitao na forumu odmah mi se javio sa PP i obradovao se covek jer je izgleda u mom postu nasao tracan razumnog pisanja.bez ikakve namere da se nekom naskodi nesto...

Back