E bas mi je drago da se i WTPREDATOR , koga spominju i zele da zavade sa svima , javio licno i objasnio nekima ovde stvarnu situaciju jer laik kada cita , mozda bi i poverovao u lazi i bljuvotine sa strane pre ove. Toliko o istinama tj lazima koje padaju u vodu.
Pa i meni je drago , samo ne znam koji su to oni koji ga spominju i koji "hoce da ga zavade sa "SVIMA"..." Licno ja sam jedini pominjao WT Predatora i to ni u kakvom losem kontekstu sto je i potvrda da mi se covek odmah javio na PP i napisao svoj komentar....A nije mi poslao PP "Hej bre ti sta ti prozivas po forumu i mozes da me zavadjavas sa svima hahaha" LOL
Pre bi se reklo da ti sada hoces da zavadis mene i WT Predatora kako bi se oprao tamo neko treci pa uvek je neko drugi kriv kao IMA SPOSOBNOST DA ZAVADJAVA LJUDE....
Jeste ja nemam sta drugo da radim....
Cela prica je bila u kontekstu jedne basne iz koje je Freelancer isvukao vaznu zivotnu skolu - NE SANJARI DA JE TO TVOJE NAJBOLJE NA SVETU A SVE OSTALO ISPOD, NEGO POSTUJ SVACIJE ISTO I IZABERI ONO STO TI NAJVISE VOLIS.....Secam se Freelancer je u to vreme bio malo nerealan znate ono kao kad tinejdzer odgleda prvi put film sa Brus Lijem pa se napali upise KArate i istripuje se da je nepobediv......E tako i on.....DAnas je Freelancer drugaciji covek, promenio se na bolje i to se i vidi, malo je i strariji i moje misljenje je da sada ima sire vidike.....
Eto opet ja i WT Predator pricamo isto - radi se o tom sanjarenju i ne gledanju realnosti...O tome on prica evo sada je pisao, a o tome i ja pricam vec duze vreme....
I jos nesto - WT Predator je napomenuo da se Koviljac odvojio od Cheunga i da je to dobro za njih - I JA SE TU ISTO SLAZEM I MISLIM DA JE TO DOBRO - MOJE KRITIKE U VEZI SA TWC-OM OD RANIJE SU ISKLJUCIVO BILE VEZANE ZA CHEUNGA A NIKAKO PROTIV SAMOG KOVILJCA I FREELANDERA.....
Uvek me je nervirao taj halapljivi kinez, neka se vrati u Japan odakle je dosao i neka bracu Srbe ostavi na miru, mi smo dobar narod ali smo naivni mnooogo, moze svako da nas zavadi zato imamo i 4 slova CCCC na grbu okrenuti ledjima jedno drugom sto znaci da nas je lako zavaditi a kada se braca Srbi udruze ne moze im niko nista...
I meni je iskreno drago da TWC pod upravom Koviljca nije vise sa Ceungom.....
Toliko od mene, Pozdrav svima...