Nesto sam gledao forum i primetio jednu interesantnu stvar , svaki put kad ovi iz Pozarevca najave seminar cim se najava objavi na forumu odmah iza toga i ovi iz Mitrovice na brzinu organizuju seminar .Ko ne veruje neka malo pogleda forum .E ,sad , pitanje je sto se to tako radi ?Da cujem misljenja...
Svaka cast Zivane, ja sam to odavno primetio i to je postalo pravilo. Nisu u pitanju samo seminarai jer to je pravilo, pošto najave Pozarevljani , sutra odmah Mitrovcani i to Neanad uvek. Naravno nekada je u Novom sadu ali uvek on vodi, ma gde da je. Nisu u pitanju samo seminari, vratite se unazad i pogledajte i Veceri borilackih vestina, demonstracije i sl. Pitao sam ljude iz Saveza i oni kazu da su uvek pozivali Novosadjane na sve manifestacije ali oni cak kad su i pristali da dodju, nisu mogli jer uvek iznenada iskrsne vanredni seminar, polaganje i sl. Jednom cak i besplatno samo da ne odu ljudi da vide kako drugi rade. Mora da je neki strah i nesigurnost u sebe i svoj sistem. To im je i dokazao ovaj Svajcarac kad je bio, razbio im iluzije o nadmocnosti takozvanog originala. Nisu mogli da se satave, pricao mi svedok dogadjaja. Posle toga su cak i zvali neke modifikatorske skole i razmisljali da predju na taj sistem.
Stvar je toliko providana i ocigledna jer obrnuto se nikada nije desilo. Zakljucak se namece sam, to je nacin da sprece svoje ucenike da idu i vide kako drugi rade, da ih ne izgube. Gubili bi trziste, drze disciplinu jer od toga zive. Evo ovaj sad seminar je skoro dzabe, kao i drugi koje su orgnaizovali ovi iz pozarevca, a ovi u Mitrovici su uvek skuplji, ali ljudi su spreceni da biraju. Cak i na one wusu igre nisu mogli ili hteli da dodju kao ni njihove skole, a bilo je ebsplatno, samo dobra reklama i svi su bili pozvani.
Na srecu tiranija se ne isplati, izgubise dva kluba, sad tri u Beogradu, podelise se u Novom sadu, izgubise Pancevo i polako ljudi uvidjaju s kim imaju posla. Da ne zaboravim, i Ceung je uvideo pa ih napustio.
Ne slazem se sa Bruzlujem, ne misle svi na zaradu, evo ovi iz saveza pravili wusu igre, niko nije platio, pa ovaj sad seminar, pa vise seminara besplatnih u pozarevcu, pa stalno neke veceri borilackih vestina, a pogledajte Nenada, samo polaganje, seminar, polaganje, seminar....