Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa upravo je Win 10 naterao mnoge da razmisljaju na prelazak na Linux ;)
Mislim ono ljudi i dalje voze Win 7 ...
:ok:

Odlicno , salim se , smesno .. kupis kljuc jeftino i vozi pa ona prica skup nam win ne pije odavno vodu.
A ti sto voze w7 imaju obicno glavnu zamerku kako ne mogu da se snadju , lol.
A da i star hw ... pa dobro , Srbija.

Dobro, nego mislio sam prošlo vreme kad je postojao taj antagonizam.

MS, piše kod za Linux, Azure je kompletno na Linux, čak su i Platinum sponzori razvoja. :mrgreen:
Ms to radi ne bez nužde. Ništa dobro po open source. Recimo portovali su servrrski deo neta, a gui jok. Potom imaš mssql ali nekompletan. Oni portuju samo ono što moraju... kad budem video office za Linux, reći ću da oni misle dobro Linuxu...

Ms to radi ne bez nužde. Ništa dobro po open source. Recimo portovali su servrrski deo neta, a gui jok. Potom imaš mssql ali nekompletan. Oni portuju samo ono što moraju... kad budem video office za Linux, reći ću da oni misle dobro Linuxu...
Ma uskoro mislim da office neće biti dostupan za desktop ni u Windowsu. Sve će da gurnu online.

Nego kad sam video @Commiejevu tabelu, uuu reko, pa vi na forumu još živite u doba ratne sikire i inkvizicije... ne mogu da verujem...:mrgreen:

It tehnicar sa mlave : Baba zasto mrzite W10 ?!

Baba iz Vrcina : Sinko ne mogu da nadjem kontrol panel , gde su ga zaturili?

IT tehnicar : Kucajte u search Control panel

Baba: U sinko ponestalo jeksera , instalirajte mi W7!

It : ok crkni baba , dabogda te hakovali ruski spijuni..

Tom Jones je office online ms bot 🙄

Ja sam generalno W10 bot ☺️

A ovi ostali mrzitelji wina su najgori od svih, koriste a pljuju.
Evo me sa W10 kompjutera jos se ije ugasila lampica za aktivnost HDD-a ;)
Upalio pre pola sata... bas cu da sacekam kolko ce jos da drlja. No 16GB rama ipak
omogucava da koristim FF iako se disk pushi ;)

edit: evo ga, smirilo se. znaci 50 minuta mu treba da drlja po disku posle svakog buta ;)

Poslednja izmena:
Ja sam imao skoro neki apdejt i bilo ukocilo ljudski.Doslo mi bilo da ga reinstaliram.kad juce radi sve kako treba.Pregledao sam apdejte,nema nista sumnjivo.jeste mu paljenje malo sporije,ali kad krene sa radom,nista sporiji od 7-ice.

Ja sam imao skoro neki apdejt i bilo ukocilo ljudski.Doslo mi bilo da ga reinstaliram.kad juce radi sve kako treba.Pregledao sam apdejte,nema nista sumnjivo.jeste mu paljenje malo sporije,ali kad krene sa radom,nista sporiji od 7-ice.
Primetio sam to i ja. Kada sam u ofis zato nikad ne gasim jer tih prvih sat luduje sa diskom kad god ga upalim ...

Primetio sam to i ja. Kada sam u ofis zato nikad ne gasim jer tih prvih sat luduje sa diskom kad god ga upalim ...
Kod mene je Win.7 i Ubuntu Na SSD-u,a Win.10 na HDD-u,pa kad zalepi crvena lampica pri paljenju10-ke,nikad da se ugasi.Imam,jos jedan SSD,ali nikako da se nakanim da prebacim 10-ku.Inace ovi sistemi na SSD-u dizu veoma brzo.

Back