Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam Win.7 i na njemu cu ostati doklegod bude mogao da radi sa osnovnim programima.Imam i Win.10 malo sam se i privikao na njega,ali brate treba mu puno vremena da se upali.I imam Ubuntu 20.10,koji je skoro izasao,mada vec nude i 21.04,ali necu jos da menjam,a ako ode desetka,prebacujem na sledeci Ubuntu.

1623830708499.png

Juce kao moze da se ugasi krlja jos pola sata apdejt a monitor crn ;)
Upalim ga ono krlja kao "configuring Windows update 100%" a ono krlja tako na 100% jos pola
sata. Odna jos pola sata "cleanup". Mislim ono komp neupotrebljiv...

Juce kao moze da se ugasi krlja jos pola sata apdejt a monitor crn ;)
Upalim ga ono krlja kao "configuring Windows update 100%" a ono krlja tako na 100% jos pola
sata. Odna jos pola sata "cleanup". Mislim ono komp neupotrebljiv...
Ti kao mod trolujes ovu temu ,to je zaista jadno a nula dokaza ... valjda vam je tako lakse da se pravite pametni praznim recima.

Hm, pregazio Manjaro sa novom instalacijom Windows 10, to radi dobro na laptopu iz 2015.
Detetu treba laptop za skolu, a skola zna se: Windows :P
A moj komp iz firme iz 2018 se raspada, mora da je nesto sto su mi ovi iz IT stavili... a ja ono
kukam kako je spor :P

Hm, pregazio Manjaro sa novom instalacijom Windows 10, to radi dobro na laptopu iz 2015.
Detetu treba laptop za skolu, a skola zna se: Windows :P
A moj komp iz firme iz 2018 se raspada, mora da je nesto sto su mi ovi iz IT stavili... a ja ono
kukam kako je spor :P
Занимљиво да мора Виндовс - моје дете све за школу одради преко линукса.
Колико сам приметио по наставном плану и програму иако је акценат дат на Мајкрософтове производе деца се уче и на програмима отвореног кода (Гимп, Инскејп, Пајтон, ..... ). А бар су у ћериној школи наставу одржавали преко Гугл учионице што такође ради преко линукса...

Занимљиво да мора Виндовс - моје дете све за школу одради преко линукса.
Колико сам приметио по наставном плану и програму иако је акценат дат на Мајкрософтове производе деца се уче и на програмима отвореног кода (Гимп, Инскејп, Пајтон, ..... ). А бар су у ћериној школи наставу одржавали преко Гугл учионице што такође ради преко линукса...
Ona ce sutra prvi put videti Windows, a ima 10 godina :P

Ona ce sutra prvi put videti Windows, a ima 10 godina :P
Занимљива анегдота - ћера добила задатак да изради презентацију, мало смо се поиграли док наије научила основне ствари и успела да изради домаћи. Задатк је израдила у - наравно - либреофису с тим да сам јој показао како да запамти у формату читљивом и на рачунарима који користе МС офис али у пдф... Оно што је мени било посебно занимљиво, када је показивала другарици из одељења код ње кући на рачунару са Виндовсом и МС офисом - није имала проблема да се пребаци на тај програм и помогне другарици...

Back