bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Dokle god nemas potrebe da pristupas svom ruteru i mrezi spolja, nema problemaI gde je problem?

No ima tu i problema druge vrste, recimo ograniceni broj konekcija i slicno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokle god nemas potrebe da pristupas svom ruteru i mrezi spolja, nema problemaI gde je problem?

Ograničen broj konekcija? Na taj ruter sam spojio Thompsona, imam još tri LAN i x-WiFi konekcija!Dokle god nemas potrebe da pristupas svom ruteru i mrezi spolja, nema problema
No ima tu i problema druge vrste, recimo ograniceni broj konekcija i slicno.

Ma jok, to osetis kad se igras, strimujes i torentujes. Konekcije ka spoljnom svetu....Ograničen broj konekcija? Na taj ruter sam spojio Thompsona, imam još tri LAN i x-WiFi konekcija!
Osim toga, Pa to TUPIM u svakom drugom komentaru! Hrpa toga o čemu se talasa uopšte NE tangira prosečne i priučene korisnike!![]()
Hvala! Da malo prizemljimo PC-mudrace: Prosečan korisnik smart govanca bi sada rekao: 'igraš, strimuješ, torentuješ..'? O čemu se to LUPETA!?Ma jok, to osetis kad se igras, strimujes i torentujes. Konekcije ka spoljnom svetu....

Iskljuci automatski apdejt i namesti da te pita da li ces da apdejtujes nesto,ali da prvo proveris koja je vrsta apdejta.E da pitam, kako da saznam sta mi jede memoriju, jer par meseci na laptopu nisam iamo interneta i cim sam spojio svu mi je memoriju sa particije C pojeo?
taj neki update valjda adobe, nadjem ga na internetu i saznam od njega tj googla kako da ga obrisem, obrisem ga kako mi on i kazao, ali ne lezi vraze obrisao mi je svega 2GB memorije, aj dobro, da je to ostalo, ali evo opet dogura do C particija nula slobodnog prostora?
Jedino da ponovo rusim sistem? jer ma koliko da imam slobodne memorije na C i ma sta god da uinstaliram intenet mi nesto updajtuje azuriranjem valjda
Iskljuceno mi je to, downloaduje adobe nesto i onda me pita da li cu to da intaliram kliknem no, i ostane mi ti fajlovi ko zna gdeIskljuci automatski apdejt i namesti da te pita da li ces da apdejtujes nesto,ali da prvo proveris koja je vrsta apdejta.
Probaj precisti cesce Temp folder.Imas TFC mali program koji to brzo precisti.Pregledaj i u "Program Files" da nema neki nepoznati folder.Pregledaj ga i ako ima nesto od tih programa i to slobodno ocisti,t.j. izbrisi.ne bi trebalo da je od apdejta,ako ti je automatski iskljucen,jer ako se nesto apdejtuje,prvo mora da se downloaduje,pa tek posle instal tog programa,ako ga odbijes,to ne moze ni da se downloaduje.To tebi nesto drugo popunjava particiju.Iskljuceno mi je to, downloaduje adobe nesto i onda me pita da li cu to da intaliram kliknem no, i ostane mi ti fajlovi ko zna gde
postoji...opet iskace da istice licenca Windowsa ....meni to prosto ide na zivce, jel postoji neki program koji moze da se instalira, a da nije Win i da sam mirna, ja prosto nisam nikad ni trazila ovaj prorgam....i sa XP sam bila zadovoljna i to bas ....

zbog ovakvih stvari mirno spavam sa osx-omProbaj precisti cesce Temp folder.Imas TFC mali program koji to brzo precisti.Pregledaj i u "Program Files" da nema neki nepoznati folder.Pregledaj ga i ako ima nesto od tih programa i to slobodno ocisti,t.j. izbrisi.ne bi trebalo da je od apdejta,ako ti je automatski iskljucen,jer ako se nesto apdejtuje,prvo mora da se downloaduje,pa tek posle instal tog programa,ako ga odbijes,to ne moze ni da se downloaduje.To tebi nesto drugo popunjava particiju.

Preporuci affro kako da ga instalirazbog ovakvih stvari mirno spavam sa osx-om![]()
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/postoji
kosta 50 evra
i zove se windows 10
![]()

isto ko 7icu ako je intel masina sa c2duo... s jednu ruku i usb flasic. ti mislis da sam ja ludak koji pechuje sve zivo...nadjem tacno razumni stepen koji je potreban da sistem koji nije predvidjen bude instaliran kao da je onaj koji je predvidjen... sierra sasvim solidan i za 90 posto ljudi dovoljna... za mojave moras da se malkice pomucis ako nemas kaby ili cofee lake... a catalina ima bagove i u originalu tako da je van pameti da se stavlja pre zavrsne verzije...Preporuci affro kako da ga instalira![]()
Smesno i tuzno ... 3e legalica ... ali prece cigare narodu napacenom....jao sto je smesno, imam i sad xp na starmo laptopu regularan samo je sam komp odradio svoje, ima mu preko 20 godina....
Meni ne treba tutorial nego njoj , spasi je mukaisto ko 7icu ako je intel masina sa c2duo... s jednu ruku i usb flasic. ti mislis da sam ja ludak koji pechuje sve zivo...nadjem tacno razumni stepen koji je potreban da sistem koji nije predvidjen bude instaliran kao da je onaj koji je predvidjen... sierra sasvim solidan i za 90 posto ljudi dovoljna... za mojave moras da se malkice pomucis ako nemas kaby ili cofee lake...

ja ga ne bi uzo ni da mi platehttps://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/
Za neke je 50 a za neke 10 puta manje ... a za mene bilo free ... ukucao email i dobio ovakvu aktivaciju ... jbg
Pogledajte prilog 699684
Ko zna zna , ko ne zna plati ... jer mu bilo tesko da uradi par klikova na vreme ...
Mada i sada nije kasno![]()

Vrlo ozbiljan user nema stama meni sladje tebi da dizem pritisak
zuji ovaj samsungic majecni ko zmice..a sav u metalu lutkica...mora uzmem jos jedan sutra pa da ih metem u raid![]()

cek sacu ga fotkam sa racunom...da vis kolko sam ozbiljanVrlo ozbiljan user nema stasamo te igre igraj sa onim tvojim stojcetom.
![]()