Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro i ? sta je poenta tvog posta ?
Presao si na ssd , svaka ti cast :lol:
Mi to koristimo vec deceniju , jos od famoznih Intel modela...
pa kad kazes da su igrice... ja presao na ssd...bale, kad sam ja imao ssd ti nisi ni znao sta je to :lol:
kad sam ja imao misa ceo pc svet se kliberio koje budale ovi appleovci :hahaha:
kad sam prvi iphone drzo u bg i sk me kumio za test, citao proseravanja onih koji nisu ni znali sta je to kaka je to budalastina i da je cigla od nokije bolja 1000 puta :lol:

Smesno i tuzno ... 3e legalica ... ali prece cigare narodu napacenom.
..ne znam o cemu pricas uposte, ti znas da sam ja pusac, jel? e pa vidis nisam, i ne pada mi na pamet da platim 50e nesto sto nije za zivot toliko znacajno, jer imam preca i vaznija posla u zivotu i troskove koji su mi bitniji od placanja Wina....inace isto to sve mi je izaslo...dotle sam dosla pa nisam znal adalje ali snaci cu se vec, sva je sreca pa imam sestrica koji ima svoj servis i zavrsice mi to....i podsvmevaj se nekom drugom nisi interesantan, naprotiv ispadas smesan kad se podsmevas nekom ko em to nije zasluzio em ne znas bas nista o njemu...

znaci commie bale, nemoj me terati sutra didem u studio drugara kome sam prodao onaj raid sa 12 sasova da ti slikam pa ce ti gace spasti kad vidis sta su masine... serverske...:lol:

Ah starogradske price ...
Ajoj
..ne znam o cemu pricas uposte, ti znas da sam ja pusac, jel? e pa vidis nisam, i ne pada mi na pamet da platim 50e nesto sto nije za zivot toliko znacajno, jer imam preca i vaznija posla u zivotu i troskove koji su mi bitniji od placanja Wina....inace isto to sve mi je izaslo...dotle sam dosla pa nisam znal adalje ali snaci cu se vec, sva je sreca pa imam sestrica koji ima svoj servis i zavrsice mi to....i podsvmevaj se nekom drugom nisi interesantan, naprotiv ispadas smesan kad se podsmevas nekom ko em to nije zasluzio em ne znas bas nista o njemu...
3e slatka sestrice ... kakvih 50 ... dajte ljudi jer citate uopste sta vam se pise ...
Trosite i vreme i energiju na nepotrebne stvari ... do sada si mogla da resis to da si htela.
Dao sam primer za pljuge , ne shvataj sve licno ... :( kao da ne znas kakav smo narod.

Ah starogradske price ...
Ajoj

3e slatka sestrice ... kakvih 50 ... dajte ljudi jer citate uopste sta vam se pise ...
Trosite i vreme i energiju na nepotrebne stvari ... do sada si mogla da resis to da si htela.
Dao sam primer za pljuge , ne shvataj sve licno ... :( kao da ne znas kakav smo narod.
..pa ok 3 ili 5e dzaba ako ne znam sama da to odradim...

Ma slikaj ko ti brani ...
Verovatno ti nedostaje ono sto nisi radi pre :lol:
strasno...ja te nahvali danas u radnji kod likova a ti taki... i jos politicki smo na istoj liniji...moracu se presaltujem kod naprednih jer ste vi opozicionari ljubomorni s ti vasi transcedenti sa 85 posto life naspram mog samsungica sa 101 :lol:

..pa ok 3 ili 5e dzaba ako ne znam sama da to odradim...
Korisno je ponekad i da pustis fotku pa da vidimo sta ti iskace na ekranu ...
Ovde vecina trazi pomoc a ni ne objasni kako treba i ocekuje odmah rezultate...
Kartica viza ili paypal account , registracija na tom sajtu , ukucas podatke sa kartice , skine sa racuna iznos i na emal ti stigne kod ...
To ti je ni 15min posla .

Neces da platis ok , ima crack ...

Ako si presla sa w7 na w10 a w7 je bio legalica onda ne bi trebalo da imas frku oko toga sa w10.

Korisno je ponekad i da pustis fotku pa da vidimo sta ti iskace na ekranu ...
Ovde vecina trazi pomoc a ni ne objasni kako treba i ocekuje odmah rezultate...
Kartica viza ili paypal account , registracija na tom sajtu , ukucas podatke sa kartice , skine sa racuna iznos i na emal ti stigne kod ...
To ti je ni 15min posla .

Neces da platis ok , ima crack ...

Ako si presla sa w7 na w10 a w7 je bio legalica onda ne bi trebalo da imas frku oko toga sa w10.
...nisam to je bio potpuno noc komp iz radje, taj win 10 je instalirao neki serviser, ja nisam to trazila vec je on rekao da kao ne moze nista drugu...posle je odrzavanje preuzeo moj sestric ali ni on mi nije neka sigurica i on instalirao te krekovane...onda svaki vas nesto dali pa treba da ga jurim da to popravka...
...sutra cu pokusaj da slika i pokzem u cemu je problem, danas inace nisam svoja...bila sam na skeneru, pa mod zubara radila zub..i tako jos neke bolje situacija, prepise za mene stvarno...

Lazu serviseri za to da ne moze da se instalira stariji OS,jer ja sam kupio u Oktobru novi komp sa maticnom sa DDR4 Ram-om i procesorom koji navodno podrzava samo Win.8,Win.8.1 i Win.10.Medjutim sam malo treba posla u BIOS-u i moze da se instalira i Win.7 i XP.Inace imam Win.7 sa kojeg sad pisem.Win.10 i Ubuntu 20.04.Serviseri su placeni da sto vise p[rosire Win.10 i nista drugo.Ima onih koji ni to ne znaju da odrade kako treba.

Lazu serviseri za to da ne moze da se instalira stariji OS,jer ja sam kupio u Oktobru novi komp sa maticnom sa DDR4 Ram-om i procesorom koji navodno podrzava samo Win.8,Win.8.1 i Win.10.Medjutim sam malo treba posla u BIOS-u i moze da se instalira i Win.7 i XP.Inace imam Win.7 sa kojeg sad pisem.Win.10 i Ubuntu 20.04.Serviseri su placeni da sto vise p[rosire Win.10 i nista drugo.Ima onih koji ni to ne znaju da odrade kako treba.
naravno...kao sto softverske firme cesto lazu kad kazu da ne moze napr. njihova nova varijanta nekog programa da ide ispod najnovijeg operativnog sistema... banda, ruka ruku mije...

...opet iskace da istice licenca Windowsa ....meni to prosto ide na zivce, jel postoji neki program koji moze da se instalira, a da nije Win i da sam mirna, ja prosto nisam nikad ni trazila ovaj prorgam....i sa XP sam bila zadovoljna i to bas ....

Linux Mint 19.3, na prvi pogled nešto između XP i Win7.

Možda su u pravu po pitanju aktivacije? Nema za kupiti 'stare' Windblowse, a ne bi me čudilo da je Majkrosoft preko apdejta doskočio svim postojećim aktivatorima i kejgenima? Mom komšiji sam probao 'AKTIVIRANU' Win7 nadograditi na Win10, ali ga 'pročitao' i odbio to! :super:

Back