Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dokle god nemas potrebe da pristupas svom ruteru i mrezi spolja, nema problema :P
No ima tu i problema druge vrste, recimo ograniceni broj konekcija i slicno.
Ograničen broj konekcija? Na taj ruter sam spojio Thompsona, imam još tri LAN i x-WiFi konekcija!
Osim toga, Pa to TUPIM u svakom drugom komentaru! Hrpa toga o čemu se talasa uopšte NE tangira prosečne i priučene korisnike! :super:

E da pitam, kako da saznam sta mi jede memoriju, jer par meseci na laptopu nisam iamo interneta i cim sam spojio svu mi je memoriju sa particije C pojeo?
taj neki update valjda adobe, nadjem ga na internetu i saznam od njega tj googla kako da ga obrisem, obrisem ga kako mi on i kazao, ali ne lezi vraze obrisao mi je svega 2GB memorije, aj dobro, da je to ostalo, ali evo opet dogura do C particija nula slobodnog prostora?
Jedino da ponovo rusim sistem? jer ma koliko da imam slobodne memorije na C i ma sta god da uinstaliram intenet mi nesto updajtuje azuriranjem valjda

E da pitam, kako da saznam sta mi jede memoriju, jer par meseci na laptopu nisam iamo interneta i cim sam spojio svu mi je memoriju sa particije C pojeo?
taj neki update valjda adobe, nadjem ga na internetu i saznam od njega tj googla kako da ga obrisem, obrisem ga kako mi on i kazao, ali ne lezi vraze obrisao mi je svega 2GB memorije, aj dobro, da je to ostalo, ali evo opet dogura do C particija nula slobodnog prostora?
Jedino da ponovo rusim sistem? jer ma koliko da imam slobodne memorije na C i ma sta god da uinstaliram intenet mi nesto updajtuje azuriranjem valjda
Iskljuci automatski apdejt i namesti da te pita da li ces da apdejtujes nesto,ali da prvo proveris koja je vrsta apdejta.

Iskljuceno mi je to, downloaduje adobe nesto i onda me pita da li cu to da intaliram kliknem no, i ostane mi ti fajlovi ko zna gde
Probaj precisti cesce Temp folder.Imas TFC mali program koji to brzo precisti.Pregledaj i u "Program Files" da nema neki nepoznati folder.Pregledaj ga i ako ima nesto od tih programa i to slobodno ocisti,t.j. izbrisi.ne bi trebalo da je od apdejta,ako ti je automatski iskljucen,jer ako se nesto apdejtuje,prvo mora da se downloaduje,pa tek posle instal tog programa,ako ga odbijes,to ne moze ni da se downloaduje.To tebi nesto drugo popunjava particiju.

...opet iskace da istice licenca Windowsa ....meni to prosto ide na zivce, jel postoji neki program koji moze da se instalira, a da nije Win i da sam mirna, ja prosto nisam nikad ni trazila ovaj prorgam....i sa XP sam bila zadovoljna i to bas ....

Probaj precisti cesce Temp folder.Imas TFC mali program koji to brzo precisti.Pregledaj i u "Program Files" da nema neki nepoznati folder.Pregledaj ga i ako ima nesto od tih programa i to slobodno ocisti,t.j. izbrisi.ne bi trebalo da je od apdejta,ako ti je automatski iskljucen,jer ako se nesto apdejtuje,prvo mora da se downloaduje,pa tek posle instal tog programa,ako ga odbijes,to ne moze ni da se downloaduje.To tebi nesto drugo popunjava particiju.
zbog ovakvih stvari mirno spavam sa osx-om :lol:

postoji
kosta 50 evra
i zove se windows 10
:lol:
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/

Za neke je 50 a za neke 10 puta manje ... a za mene bilo free ... ukucao email i dobio ovakvu aktivaciju ... jbg

Annotation 2020-05-18 221732.png

Ko zna zna , ko ne zna plati ... jer mu bilo tesko da uradi par klikova na vreme ...

Mada i sada nije kasno :)

Preporuci affro kako da ga instalira :D
isto ko 7icu ako je intel masina sa c2duo... s jednu ruku i usb flasic. ti mislis da sam ja ludak koji pechuje sve zivo...nadjem tacno razumni stepen koji je potreban da sistem koji nije predvidjen bude instaliran kao da je onaj koji je predvidjen... sierra sasvim solidan i za 90 posto ljudi dovoljna... za mojave moras da se malkice pomucis ako nemas kaby ili cofee lake... a catalina ima bagove i u originalu tako da je van pameti da se stavlja pre zavrsne verzije...

isto ko 7icu ako je intel masina sa c2duo... s jednu ruku i usb flasic. ti mislis da sam ja ludak koji pechuje sve zivo...nadjem tacno razumni stepen koji je potreban da sistem koji nije predvidjen bude instaliran kao da je onaj koji je predvidjen... sierra sasvim solidan i za 90 posto ljudi dovoljna... za mojave moras da se malkice pomucis ako nemas kaby ili cofee lake...
Meni ne treba tutorial nego njoj , spasi je muka :p

Vrlo ozbiljan user nema sta ;) samo te igre igraj sa onim tvojim stojcetom. :aha:
cek sacu ga fotkam sa racunom...da vis kolko sam ozbiljan :lol:
pa pazi u dve mek masine imam njin 256 i 512 ssd... nikada nisam gledao ssd na policama jer masine nism mogo da otvorim...imac i macbook pro... do pre kolko bese ono ovde, par meseci i ove price kad resih da se malko igram ko pc fanatik... i bas lepo ubih vreme...

Back