windows 11

@aleksandarhakler1992
...evo alatić za prvu pomoć

WSB.jpg

Ништа трагично.
Има две ндеље како су рекли.

We have moved the advanced sharing settings (such as Network discovery, File and printer sharing, and public folder sharing) to a new page in Settings app under Advanced Network Settings.
We’ve made some updates to the device specific pages under Printers & Scanners in Settings to show more information about your printer or scanner directly in Settings when available.
Some of the entry points for network and devices settings in Control Panel will now redirect to the corresponding pages in Settings.

...јбг, ценим да је ретко ко од нас добростојећи у овом трену и да цедимо оно што имамо од хардвера.
Иначе, поборник сам да се цеди до краја оно што имам.
Нисам гејмер.

...јбг, ценим да је ретко ко од нас добростојећи у овом трену и да цедимо оно што имамо од хардвера.
Иначе, поборник сам да се цеди до краја оно што имам.
Нисам гејмер.
Pa ono imas tip top laptop za oko 45k dinara. Moji danas kupili 8gb rama 256 ssd ahtlon 3020 sa vega grafikom, Windows 10 leti na njemu,
buta za manje od 4 sekunde :P

Знам, ОК, али да ли знаш како лудо звучи када клинцу у октобру узмем патике и ципеле 42, а пре неки дан морам да га апгрејдујем на 43...молим Бога да тако остане до пролећа :)
Неке ствари ипак имају приоритет, али није овде место за те теме.

Знам, ОК, али да ли знаш како лудо звучи када клинцу у октобру узмем патике и ципеле 42, а пре неки дан морам да га апгрејдујем на 43...молим Бога да тако остане до пролећа :)
Неке ствари ипак имају приоритет, али није овде место за те теме.
komp nisu patike, i generalno klinci nisu tema...

Back