- Poruka
- 34.768
Нажалост не.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, ali sredi se to.Sta te briga za procese ako imas flat rate?reci mi sta radi ovaj alat? imam problem nerviraju me neki procesi koji trose internet dok igram online igru na primer.

Sta te briga za procese ako imas flat rate?
Ja samo na ruteru blokiram spyaware i reklame
Ali MS sajtove ne smem posto onda ne radi Skype, VS i ostali MS programi...
Druze ti koristis chrome , pa sta vise recipovecava ping druze. latenciju. dok igras online,ne sme nista drugo da ti vuce saobracaj.
Pogledajte prilog 1061352

Zivece ti OS-i jos,ko zna dokle.Kako ce to win xp ,7 , 8 , 10 korisnici podneti![]()
Windows 7 najbolji.Pusti druge šta pričaju.Win 7 ultimajte mi je fantastično vršio posao , šta je toliko dobro u Win. 10 da bih prešao na njega , gasi se sedmica i zato se vrše promene.
To pod uslovom da imas drajvere za njega na novom laptopuWindows 7 najbolji.Pusti druge šta pričaju.

Pa ono imas tip top laptop za oko 45k dinara. Moji danas kupili 8gb rama 256 ssd ahtlon 3020 sa vega grafikom, Windows 10 leti na njemu,...јбг, ценим да је ретко ко од нас добростојећи у овом трену и да цедимо оно што имамо од хардвера.
Иначе, поборник сам да се цеди до краја оно што имам.
Нисам гејмер.

komp nisu patike, i generalno klinci nisu tema...Знам, ОК, али да ли знаш како лудо звучи када клинцу у октобру узмем патике и ципеле 42, а пре неки дан морам да га апгрејдујем на 43...молим Бога да тако остане до пролећа
Неке ствари ипак имају приоритет, али није овде место за те теме.
Мисија немогуће.To pod uslovom da imas drajvere za njega na novom laptopu![]()