windows 11

10ka radi dobro, mada mi je malo skucena, ne znam vise volim Unix :P
No na cerkinom laptopu iz 2015. radi odlicno, a dete igra sve igre na njemu bez problema :P
10-ka radi izuzetno dobro,problem je samo palenje i ocitavanje svih instaliranih programa.Kada krene nema problema.Skrati sam sve sto je moguce skratiti,palenje,ali opet vrte oni isprekidani kolutici.Pa kada se upali,onda krene Windows Defender da skenira svaki instalirani program.To traje i dosadno je.Ostalo je sve u redu.

imam laptop lenovo ideapad 320 sa pentium 4200 procesorom i 8gb ram-a...10-ka na njemu samo fercera, ali procesor nije na spisku procesora za instalaciju win11...celeron je tu ali nije pentium osim silver i gold verzije
u čemu je fora jer ovaj 4200 uopšte nije loš procesor sa 4 jezgra?
i da li to može da se premosti?

imam laptop lenovo ideapad 320 sa pentium 4200 procesorom i 8gb ram-a...10-ka na njemu samo fercera, ali procesor nije na spisku procesora za instalaciju win11...celeron je tu ali nije pentium osim silver i gold verzije
u čemu je fora jer ovaj 4200 uopšte nije loš procesor sa 4 jezgra?
i da li to može da se premosti?
Sta ocekujes da bude bolje na 11ici?

Svi pričaju o podršci, ja nijedan windows ne apdejtujem i sve radi. Uz dobar antivirus i zdrav razum se ne plašim za bezbednost.
Ako pričamo o podršci za programe, to je baš dug period kojim se ne opterećujem.

Sta ocekujes da bude bolje na 11ici?
UI :p

Delete Old Man GIF

Izgleda vrh. Upravo instalirao. Mana je sto nisu ceo gui preradili, vec samo start, settings i foldere, ostalo je sve isto win xp.
Ne znam koji im je *****, sto to ne poprave kako treba. Konacno nesto sto lici na moderan sistem.

Hoces da kazes da ako predjem na 22h2 da ce ove odvrate ikonice iz windows 98 ere da predju u noviji izgled? :O

Prilozi

• Screenshot 2022-07-10 122307.png
    Screenshot 2022-07-10 122307.png
    142,2 KB · Pregleda: 9
  • Screenshot 2022-07-10 122348.png
    Screenshot 2022-07-10 122348.png
    106,9 KB · Pregleda: 9
Ja volim CP, ali su ikonice odvratne. Kad dodjes sa neke normalne linux distribucije ti vidis da stariji windowsi ne lice ninasta. Samo treba da zamene izgled ikonica u nesto modernije. Ja bih bio time zadovoljan.

Da li je neko probao kako rade stariji piratski odnosno krekovani programi?
Bez total komandera ne mogu da zamislim rad sa fajlovima i folderima, onda ACDSee 12, Revo Unistaller 3 i slični.
Može li se naći neki programčić za gašenje apdejtova i Win Defendera?

Da li je neko probao kako rade stariji piratski odnosno krekovani programi?
Bez total komandera ne mogu da zamislim rad sa fajlovima i folderima, onda ACDSee 12, Revo Unistaller 3 i slični.
Može li se naći neki programčić za gašenje apdejtova i Win Defendera?
Windows 11 ne radi na hardweru koji ne podrzava TPM...

Marko_smt

Da li je neko probao kako rade stariji piratski odnosno krekovani programi? - Rade odlicno.
Bez total komandera ne mogu da zamislim rad sa fajlovima i folderima, onda ACDSee 12, Revo Unistaller 3 i slični. - Zasto ?
Može li se naći neki programčić za gašenje apdejtova i Win Defendera? - Nema potrebe za dodatnim programima, sve moze da se odradi iz Windows-a.

bmaxa

Windows 11 ne radi na hardweru koji ne podrzava TPM... - Nije tacno, radi.

... i jos samo da dodam o izgledu operativnog sistema (nebitno Win, Linux, Mac ...) kome se ne svidja "fabricki dizajn" postoji na internetu bezbroj slicica i ikona ... pa download kako kome odgovara ... treba da se postuje ono "o ukusima ne treba raspravljati" :)

... i jos samo da dodam o izgledu operativnog sistema (nebitno Win, Linux, Mac ...) kome se ne svidja "fabricki dizajn" postoji na internetu bezbroj slicica i ikona ... pa download kako kome odgovara ... treba da se postuje ono "o ukusima ne treba raspravljati"
Koliko ja znam Mac i ne moze nesto da se menja sto se tice izgleda,barem za starije verzije.

Back