Rešeno Windows 10 - problem sa instalacijom

Sad za vikend mi je kolega doneo neku old masinu dual core 1,5 ghz i 1gb rama od kojeg je 30mb shareovana sa integrusom. Bio je neki prost problem gde nije mogao da ide na internet jer je iskljucio konekciju, ali masina je sa XP SP2 letela stvarno kao luda. Kao da je unutra m2 i i7.
Jedina mana je to sto mu nisam mogao azurirati sistem jer servera vise nema za update, a mrzelo me da se bakcem sa wsus-om. Nek mu sljaka dok sljaka, kad crkne reci cu mu da kupi drugi. :D

Ma daj ljudi-ovo je smesno. Kao da kazes-e super je auto p[eglica-znas sednes, ima volan, tockove, IDE...Jbt "ide"! Mislim-OK radi neku funkciju-ali ako takoe gledamo-zasto se grejemo na gas ili na struju??Moze se lepo grejati i na drva. Sta ce nam peci? Daj lozicemo vatru ...na ognjistu..Alo bree!! A KOMFOR? Znaci-treba da NAZADUJEMO!?? Daj hebesh sav progres vise hiljada godina civilizacije-ajde da bacimo to sve u vetar i vratimo se u pecine?!? nemojte kenjati!! Imao sam Bartona koji je bio ZVER u toi vreme-i OK, za njega je XP bio VRH-u skladu sa vremenom! Sa 7icom-progledao sam....Sa 10tkom-trebalo je malo navikavanja-ali sta fali?!? Samo je ovde prica"kiselo grozdje"-hocete da "igrate nove igrice, gledate Youtube, itd-sa masinom starom 10 +_godina, mozda i 15-i sa OS ne prethodnim-nego od pre vise decenija?>Ma koga Vi zahebavate?? Ustvari-ko vas tera-koristite sta god zelite ako ste mazohisti ebg-ali ne budite u iluziji da je to vrh..Jer je realno-DNO. Ali se samo pomirite sa tim . Ovako-ste pateticni...Realno-sta to moze da odradi BOLJE XP sa 2,4 ili koliko RAMa i masinom ...kakve vec navodite? Ajde dajte mi JEDAN primer-i ja Vam skidam kapu...

Ако ћемо право, прво помињање шпијунирање путем виндовса читао сам још док седмица није објављена као стабилна. Неки су доказивали да постоји размена података између оперативног система и удаљеног сервера која није била од стране оперативног система нити се преко оперативног система могло видти са ким се врши размеа података... То се дешавало и на потпуно свежој инсталацијом... Тада је већина корисника рачунара ту причу прихватила са скепсом... Неколико година касније Сноуден је изнео и доказе из саме НСА... Иначе ту негде око 2009.године су и људи окупљени око пројекта BSD објавили да су им јо ''96. -''97. године другари из FBI свраћали и захтевали да омогуће одређене нерегистроване приступе самом оперативном систему. А то су били независне ликови са универзотета...
Да ли стварно мислиш да Виндовс ИксПе није имао задње улазе намењене за другаре из безбедносно-обавештајних агенција ?

ma daj ne loopaj...kakav crni XPSta bre radi k''o loodo? Nije radio ni 7ica kad se pojavila a ne sad...Muka ziva sa driverima za sve zivo....Eksterni uredjaji? Kao da je svemirski brod video sistem,-ne zna sta ga je snaslo...Daj nemojte kenjati sa XP-om vise..Molim Vas! Nije realno...

Je l' ti znas da sam bio na prezentaciji u vladi RS pre jedno 2 godine i tamo sve namesteno - platno za projektor i laptop sa XP-om. z:lol:

To bre vlada koristi, a ti tako.

Ma daj ljudi-ovo je smesno. Kao da kazes-e super je auto p[eglica-znas sednes, ima volan, tockove, IDE...Jbt "ide"! Mislim-OK radi neku funkciju-ali ako takoe gledamo-zasto se grejemo na gas ili na struju??Moze se lepo grejati i na drva. Sta ce nam peci? Daj lozicemo vatru ...na ognjistu..Alo bree!! A KOMFOR? Znaci-treba da NAZADUJEMO!?? Daj hebesh sav progres vise hiljada godina civilizacije-ajde da bacimo to sve u vetar i vratimo se u pecine?!? nemojte kenjati!! Imao sam Bartona koji je bio ZVER u toi vreme-i OK, za njega je XP bio VRH-u skladu sa vremenom! Sa 7icom-progledao sam....Sa 10tkom-trebalo je malo navikavanja-ali sta fali?!? Samo je ovde prica"kiselo grozdje"-hocete da "igrate nove igrice, gledate Youtube, itd-sa masinom starom 10 +_godina, mozda i 15-i sa OS ne prethodnim-nego od pre vise decenija?>Ma koga Vi zahebavate?? Ustvari-ko vas tera-koristite sta god zelite ako ste mazohisti ebg-ali ne budite u iluziji da je to vrh..Jer je realno-DNO. Ali se samo pomirite sa tim . Ovako-ste pateticni...Realno-sta to moze da odradi BOLJE XP sa 2,4 ili koliko RAMa i masinom ...kakve vec navodite? Ajde dajte mi JEDAN primer-i ja Vam skidam kapu...

Vidi Xp je bio pre 20 godina. Na masini od pre 10 godina se normalno gleda Youtube. Malo si se zalaufao, ali ajde ponele te emocije. z:lol:

Vidi Xp je bio pre 20 godina. Na masini od pre 10 godina se normalno gleda Youtube. Malo si se zalaufao, ali ajde ponele te emocije. z:lol:
Na masini od 10 + =VISE OD 10 GODINA!!! Jer neki se ovde bacaju sa nekim dual-corovima, kojecime...Drugo totalno si omasio-ili namerno izbegao-sustinu price. Za danasnje pojmove-XP je neupotrebljiv. realno. I totalno je idiotarija drkati se oko toga.

Back