Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

niko ni da zucne o ustastvu u danasnjoj hrvatskoj i koliko je tadic kriv sto se prognani srbi ne vracaju na svoja ognjista
mozda ce vikiliks da objavi koja je obmana bila u pitanju
a mozda je sve laz i zuta vlast ima nameru da srbiju napravi liderom regiona :rotf:
a ne protektporatom gde ce svaka smrdljiva vaska da dize q na nju

Само ћемо сви ДОБИТИ И НАПИСМЕНО ОНО ШТО СЕ ВЕЋ ГОДИНАМА ПРИЧА на Крстарици.......

Po USA projektu Vikiliks Dodik najavio priznanje Kosova!! :mrgreen:

30. novembar 2010. | 11:35 | Izvor: Tanjug Zagreb
-- Prema američkim dokumentima koje je objavio Vikiliks Milorad Dodik je podržao Ahtisarijev plan za Kosovo.

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik je čak američkim diplomatama najavio priznanje Kosova posle takve odluke Saveta bezbednosti UN. ..

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950

Pa i vi i Tadic se zalazete za priznanje Kosova i tvrdite da je to dobro................zasto ti smeta Dodikova izjava:eek:

a ti imas 500 postova kako je tihi budala
prvo procitaj izmedju redova sta se daje u naznakama dokumenata koji su objavljeni bas kao ovaj mitin
da bi shvatio sustinu ne smes ko tele da srices napamet nauceno vec da razmisljas svojom glavom pa sve stavis u kontekst stanja u kom se zelja danas nalazi pa u kontekst izjava koji ti takvi o kojim je rec daju pa onda analiziras ko od svega toga ima korist pa dodji i kazi e vi ste svi budale ja volim svg predsednika sto se lepo oblaci i sto je smeker i zato imam zenski avatar da mu se dopadnem.
Tema nam govori o Mesićevoj izjavi da Tadić priznaje nezavisno Kosovo. Tihi Mesićevu izjavu uzima kao aksiom i gradi šizofrenu priču šizofrenom auditorijumu. Ako i ti misliš da je Mesićeva izjava dokaz za to, onda po Mesiću: Srbija mora znati jasno reći, zbog sebe i svojih građana, odakle je počela agresija i ko je nametao veliku Srbiju na račun Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Tema nam govori o Mesićevoj izjavi da Tadić priznaje nezavisno Kosovo. Tihi Mesićevu izjavu uzima kao aksiom i gradi šizofrenu priču šizofrenom auditorijumu. Ako i ti misliš da je Mesićeva izjava dokaz za to, onda po Mesiću: Srbija mora znati jasno reći, zbog sebe i svojih građana, odakle je počela agresija i ko je nametao veliku Srbiju na račun Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

reko li ja da aktiviras mozak
aj opet jos jednom ispocetka

Само ћемо сви ДОБИТИ И НАПИСМЕНО ОНО ШТО СЕ ВЕЋ ГОДИНАМА ПРИЧА на Крстарици.......

samo jedna stvar je dovoljna da bota zavrsi u murdelju
jasno je rekao da ce se zalagati za kosovo u sastavu srbije
a vidimo iz ovih tek 10 posto transkripta sta prica a bogme znamo i sta radi

nije vise problem kosovo
sada je najveci problem spc
i svi u vladi rade na tome da je uniste
sam ministar vera nije isao na pomen pavlu
to je najbolji pokazatelj koji je to olos
a bota
bota ce posle svega da kaze
ja sam svoj posao u srbiji odradio

reko li ja da aktiviras mozak
aj opet jos jednom ispocetka
Vid' ovoga. :hahaha:
Da vidimo: ja sam rekao "Tema nam govori o Mesićevoj izjavi da Tadić priznaje nezavisno Kosovo. Tihi Mesićevu izjavu uzima kao aksiom i gradi šizofrenu priču šizofrenom auditorijumu. Ako i ti misliš da je Mesićeva izjava dokaz za to, onda po Mesiću: Srbija mora znati jasno reći, zbog sebe i svojih građana, odakle je počela agresija i ko je nametao veliku Srbiju na račun Hrvatske i Bosne i Hercegovine.", a sve na konto izjave u prvom postu: "Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna"

Na to ti meni odgovaraš da "aktiviram mozak"? :hahaha::hahaha::hahaha:

Čime se vi hranite, bunikom?
:hahaha:

Vid' ovoga. :hahaha:
Da vidimo: ja sam rekao "Tema nam govori o Mesićevoj izjavi da Tadić priznaje nezavisno Kosovo. Tihi Mesićevu izjavu uzima kao aksiom i gradi šizofrenu priču šizofrenom auditorijumu. Ako i ti misliš da je Mesićeva izjava dokaz za to, onda po Mesiću: Srbija mora znati jasno reći, zbog sebe i svojih građana, odakle je počela agresija i ko je nametao veliku Srbiju na račun Hrvatske i Bosne i Hercegovine.", a sve na konto izjave u prvom postu: "Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna"

Na to ti meni odgovaraš da "aktiviram mozak"? :hahaha::hahaha::hahaha:

Čime se vi hranite, bunikom?

ja te krstim a ti razmisljas
zaboravi tihog, tihi je u banovini
kao intelektualac ako jesi razmisljaj svojom glavom
sta znaci kad predednik u najblizem susedstvu tako prica
a dao sam ne u jednom postu sta se desava posle svake njegove posete hrvatskoj
aj sad opet

Ja pričam o temi, znaš? :mrgreen:

tesko da pricas o njoj
jer kad se prica o tako kompleksnoj stvari zbog koje se svet danas tumba i sve vlade imaju krizu u zacetku treba aktivirati makar malo mozdane celije
ako je glavni hit ono sto je rekla hilari sad zamisli ili pokusaj makar da zamislis sta ce sve da izadje na svetlo dana samo o maloj jadnoj srbiji
ovo je vrh ledenog brega
aj opet

Ne znam sta ti nije jasno....................ovo boldovano misli i Tadic, sto je hiljadu puta i dokazao, izmedju ostalog i rezolucijom o Srebrenici, i poterom za "ratnim zlocincima".....................znaci Mesiceva izjava je merodavna "Tadic misli kao ja"

samo jedna stvar je dovoljna da bota zavrsi u murdelju
jasno je rekao da ce se zalagati za kosovo u sastavu srbije
a vidimo iz ovih tek 10 posto transkripta sta prica a bogme znamo i sta radi

nije vise problem kosovo
sada je najveci problem spc
i svi u vladi rade na tome da je uniste
sam ministar vera nije isao na pomen pavlu
to je najbolji pokazatelj koji je to olos
a bota
bota ce posle svega da kaze
ja sam svoj posao u srbiji odradio

Ево, какву је заклетву положио и својеручно потписао:

Naravno da nije.

Kao što nije ni čula da ima Srba zapadno od Drine. :lol:

А не, за Светог Саву, Његоша, Филипа Вишњића, Старину Новака, Петра Кочића, Јована Дучића, Алексу Шантића, Симу Матавуља и Николу Теслу је чула. :)

Da, u redu je. :lol:
Krsta rulzzzzzzzzz! :worth:

Pa naravno da je u redu, ali razumemo mi tebe, opravdavanjem Tadicevog izdajstva i antisrpstva, vi u stvari opravdavate svoje.........................glupo bi bilo pljuvati na ideologiju koju i sami zastupate. Danas se ta ideologija ogled u Tadicu, sutra u Cedi, ne bitno kako se zove, bitno ko nudi vise za pljuvacinu po Srbiji

tesko da pricas o njoj
jer kad se prica o tako kompleksnoj stvari zbog koje se svet danas tumba i sve vlade imaju krizu u zacetku treba aktivirati makar malo mozdane celije
ako je glavni hit ono sto je rekla hilari sad zamisli ili pokusaj makar da zamislis sta ce sve da izadje na svetlo dana samo o maloj jadnoj srbiji
ovo je vrh ledenog brega
aj opet

:hahaha::hahaha::hahaha:.... ти баш имаш стрпљења.......

Dobro je da su konacno Krstini domoljubi naucili da veruju Amerikancima i da njihove prepiske uzimaju kao Sveto Pismo i ultimativnu istinu ,a ne da se vise zamlacuju sa nekim Rusima , Kinezima i severnim Koreancima . :mrgreen:

можда баш неки тамо леви руси, кинези, кореанци или било ко већ, стоје иза једне овакве хак циу авантуре :lol:

Back