Ово служи да глупе још више заглупи, а да проба да навуче и остале.
Ви нисте свесни нивоа манипулације која се изводи, да су зато ангажовани доктори наука, и да се то ради систематски, на највишем нивоу.
Препуцавате се ту, једни за Коштуницу, други за Тадића, трећи за Чеду, да не говорим раније, за Милошевића, Вука, једни за Шешеља, други Чанка...итд, итд...
А не капирате, да је све то производ једне исте кухиње, само под различитим појавним видовима, управо да би се збунио, слудео и посвађао народ, како би се њиме лакше владало.
Али, нека, само се ви играјте и даље, и дозвољавајте да вас шишају, кад сте за шишање.
(Онај мањи део, овде свакако, и сам добија за то сићу од бакшиша, па је учешће таквих на форуму још и најразумљивије).
![]()
Ja mislim da je taj Vikileaks i njegov stvaraoc proizvod srpskih nacionalista, na celu sa srpskim huliganima. Cela ideja je zamisljena i dirigovana direktno iz Haga od srpskog spijuna Seselja. Njegova desna ruka, Mladic , zakamufliran hoda po svetu i nabavlja tajna dokumenta, koje opet dostavlja preko svojih ljudi, najverovatnije ostalih srpskih zatvorenika u Hagu( posto je to dosta blizu Svedske gde je sediste ove opasne antiTadiceve urote Vikileaks). Braco demokrate ne dajte se obmanuti![]()
Milunka, preduhitrila sam te..................dzaba si krecila

očito da ne