Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

Ово служи да глупе још више заглупи, а да проба да навуче и остале.

Ви нисте свесни нивоа манипулације која се изводи, да су зато ангажовани доктори наука, и да се то ради систематски, на највишем нивоу.

Препуцавате се ту, једни за Коштуницу, други за Тадића, трећи за Чеду, да не говорим раније, за Милошевића, Вука, једни за Шешеља, други Чанка...итд, итд...

А не капирате, да је све то производ једне исте кухиње, само под различитим појавним видовима, управо да би се збунио, слудео и посвађао народ, како би се њиме лакше владало.

Али, нека, само се ви играјте и даље, и дозвољавајте да вас шишају, кад сте за шишање.

(Онај мањи део, овде свакако, и сам добија за то сићу од бакшиша, па је учешће таквих на форуму још и најразумљивије).
:kafa:

Ja mislim da je taj Vikileaks i njegov stvaraoc proizvod srpskih nacionalista, na celu sa srpskim huliganima. Cela ideja je zamisljena i dirigovana direktno iz Haga od srpskog spijuna Seselja. Njegova desna ruka, Mladic , zakamufliran hoda po svetu i nabavlja tajna dokumenta, koje opet dostavlja preko svojih ljudi, najverovatnije ostalih srpskih zatvorenika u Hagu( posto je to dosta blizu Svedske gde je sediste ove opasne antiTadiceve urote Vikileaks). Braco demokrate ne dajte se obmanuti :evil::mrgreen::hahaha::hahaha:

Milunka, preduhitrila sam te..................dzaba si krecila:hahaha::hahaha:

Dobro je da su konacno Krstini domoljubi naucili da veruju Amerikancima i da njihove prepiske uzimaju kao Sveto Pismo i ultimativnu istinu ,a ne da se vise zamlacuju sa nekim Rusima , Kinezima i severnim Koreancima . :mrgreen:

А што тако??? Ти им више НЕ ВЕРУЈЕШ, а??? :hahaha::hahaha::hahaha: Тој НАЈмодернијој, НАЈјачој, НАЈпаметнијој и све НАЈ-НАЈ-држави...??? :per:

Dobro je da su konacno Krstini domoljubi naucili da veruju Amerikancima i da njihove prepiske uzimaju kao Sveto Pismo i ultimativnu istinu ,a ne da se vise zamlacuju sa nekim Rusima , Kinezima i severnim Koreancima . :mrgreen:

A sta ti mislis zasto se te njihove prepiske zovu "tajna dokumenta"?....................pa verovatno zato sto se ne podudaraju sa njihovom "javnom istinom":mrgreen:

jesi li ti svestan da sam sebi skačeš u usta i da se smeješ tj. rugaš ovim postom samom sebi?:hahaha1: očito da ne :roll:

A sta ti mislis zasto se te njihove prepiske zovu "tajna dokumenta"?....................pa verovatno zato sto se ne podudaraju sa njihovom "javnom istinom":mrgreen:

Al zaista nije na odmet da odete na kurs za razvijanje mozdanih vijuga...................al povedi sa sobom i veselo zuto drustvo sa krste:hahaha:

Викиликс - кадија те тужи кадија ти суди, заје6анција за беспослене масе

Upravo tako.

Cak ni najavu za Dnevnik na RTS nisu dali, odmah su presli na taj "Vikiliks" kao da je to toliko vazno za nas.

Znaci, globalno smisljena zavera da ljudi ne bi videli da nemaju para za Bozic.

Kako ne ,evo upravo kacim Obaminu sliku pored svetog Simeona Bogoprimca! :mrgreen:

Ти си потпуно пролупао као и она дилајла кио - Асанж је рођен у Аустралији коме су се Јенкији и њихова ЦИА очигледно попела на ку*ац...

Upravo tako.

Cak ni najavu za Dnevnik na RTS nisu dali, odmah su presli na taj "Vikiliks" kao da je to toliko vazno za nas.

Znaci, globalno smisljena zavera da ljudi ne bi videli da nemaju para za Bozic.

ма праве се невинашца, још и као оптужбе и блокирање сајта да би му дигли кредибилитет код МекДоналдс популације којој није својствено да улључује нешто сиво а што се налази у глави

ма праве се невинашца, још и као оптужбе и блокирање сајта да би му дигли кредибилитет код МекДоналдс популације којој није својствено да улључује нешто сиво а што се налази у глави

Upravo tako!

A i da bi se Gardian i el Pais bolje prodavali.

Sve je to laz.

Ти си потпуно пролупао као и она дилајла кио - Асанж је рођен у Аустралији коме су се Јенкији и њихова ЦИА очигледно попела на ку*ац...

Ma nemam ja nista protiv Asnaza , samo sto se ovde daje previse znacaja ovoj stvari , a lepo je Lazanski jutros rekao da to u sustini nije nista novo i nepoznato receno .

Upravo tako!

A i da bi se Gardian i el Pais bolje prodavali.

Sve je to laz.

не кажем да је све лаж и не сумњам у веродостојност већине докумената

али не могу да верујем да они који нас контролишу у сваком сегменту живота не могу да једноставим кликом блокирају тај викиликс сајт
као немају могућности, јелте немоћни су пред истином

Ma nemam ja nista protiv Asnaza , samo sto se ovde daje previse znacaja ovoj stvari , a lepo je Lazanski jutros rekao da to u sustini nije nista novo i nepoznato receno .

Тачно, НИЈЕ НЕПОЗНАТО СВАКОМ КО ИМА 2 ГРАМА МОЗГА - али пошто сте ви оболели од жутице до сада тврдили да су то параноје, теорије завере и слично - САДА СЕ ИМА И НАПИСМЕНО - у томе је велиииииикаааа новост...:per:

Mi to ne možemo znati...možemo samo da nagađamo, mada ja mislim da ovo ipak nije laž...

Ali ni to nije isključeno...:)

Ne mislim da je toliko laz u onome sto pise, vec da je citava ta informaciona bomba zamisljena kao laz i obmana gradjana planete da ne bi videli kako su jos bedniji za Bozic.

али не могу да верујем да они који нас контролишу у сваком сегменту живота не могу да једноставим кликом блокирају тај викиликс сајт

Upravo to. :ok:

Тачно, НИЈЕ НЕПОЗНАТО СВАКОМ КО ИМА 2 ГРАМА МОЗГА - али пошто сте ви оболели од жутице до сада тврдили да су то параноје, теорије завере и слично - САДА СЕ ИМА И НАПИСМЕНО - у томе је велиииииикаааа новост...:per:

E stvarno Mito,toliko se namnozilo u DS taboru ''teoreticara zavere'',da je to neverovatno!

Gledam sta pisu pojedinci i ne verujem sopstvenim ocima!

Nagla spoznaja,potiskivana svest,sta li je,ko ce ga znati!:whistling:

Matori , pa nisu oni svemoguci, kao sto vidis. Kapiras, to je halapljiva banda koja se krije iza vojski, policija , politicara i kriminalaca.

само за параноичаре:

Вашингтон је већ дао оштру изјаву на рачун Викиликса. По мишљењу америчких власти, Викиликс својим публикацијама поткопава светску стабилност и доводи у опасност живот и рад америчких дипломата. Објављени подаци не одражавају званичну политику САД.
Својим коментаром Вашингтон је фактички признао да подаци објављени на Викиликсу нису лажни. И можемо само нагађати какве последице ће изазвати актуалне и сасвим вероватне нове публикације.

Za nas ni nije nista novo, ali ste vi to sve sto smo mi znali nazivali "teorije zavere"...................al posto sad nemate kud, apelovali bi na to da se na takve stvari ne obrace paznja, "posto smo to svakako vec znali":mrgreen:

Back