Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

Mislis da je "zutom" glasackom telu toliko stalo do Kosova da ce promeniti misljenje o vlasti? I ne samo "zutom"?

па то се не доводи у питање, мсм свашта од тебе, падале би главе најстрашније, герила гора од најгоре за њих, једино решење им је да запале негде на пацифик или код неких бушмана и хотентота

Poslednja izmena:
A sto ti to meni pricas?Kad sam ja nekog nazvala izdajnikom?

Da je to toliko vazno, bilo bi u okviru "Breaking news-a" na svim TV sirom sveta, i ne bi se "skidalo" ni sa nasih udarnih vesti.

Nego je jos uvek na nivou trecerazrednih prica.

I kako to da nisu svi dokumenti objavljeni, nego samo 250.000. Da vidimo da li ce do kraja da ih objave, ili ce da naprave "deal".

Не причам теби, знам да ти то знаш, и сама добро видиш ствари, већ онако, коментаришем, ради других. :)

па то се не доводи у питање, мсм свашта од тебе, падале би главе најстрашније, герила гора од најгоре за њих, једино решење им је да запале негде на пацифик или код неких бушмана и хотентота

Tesko da bi "padale glave", spremili bi oni azil u nekoj drugoj drzavi, ali ne znam sta to treba da se sazna o Tadicu npr. pa da bude opstenarodni bunt? To mi nije jasno.

Хвала.

А види само, да су неки овде толико збуњени и слуђени, да и даље очајнички покушавају да "одговоре" на моје постове.
:roll:

У ствари, они су толико изгубљени случајеви, као из оне приче о доброј и лошој вести: "Лоша вест: Излапели сте. Добра вест: Тога нисте ни свесни".
:zper:

...
Ви нисте свесни нивоа манипулације која се изводи, ...

НЕК' СИ НАМТИ СВЕСНА!

Original postavio picololeone
A sto ti to meni pricas?...
Не причам теби, знам да ти то знаш, и сама добро видиш ствари, већ онако, коментаришем, ради других. :)

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

И ти си, наравно, један од навучених на те отрцане клишее.

Како, бре, можеш да браниш жуту гамад - а овамо су ти комуњаре као нанеле неко зло породици........ алоооооооо....... освести се док још имаш времена.......

Како, бре, можеш да браниш жуту гамад - а овамо су ти комуњаре као нанеле неко зло породици........ алоооооооо....... освести се док још имаш времена.......
А где их ја то браним?

Престани ти да браниш Коштуницу, који истој тој гамади припада.

Tesko da bi "padale glave", spremili bi oni azil u nekoj drugoj drzavi, ali ne znam sta to treba da se sazna o Tadicu npr. pa da bude opstenarodni bunt? To mi nije jasno.

није само боле у питању.
што се њега тиче, треба да се сазна много тога, од ситних пикантерија до озбиљно битних ствари.
његова права нација, његово емотивно и целокупно ментално стање,
при нпр оваквим лоботомијским турбуленцијама:

16631995374a3b3dc57720a587557409_MidCol.jpg

итдитд...

ако би се испоставило да је нпр национално опредељен као југословен - треба га обавестити да је југославија мртва и да срби не воле некромасере.
мислим да би му помогли да се коначно определи. црно или бело. нема више бућкуриша.
а кад би се коначно определио - ................................

итдитд... од случаја до случаја.

Back