Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

Сад ми је, тренутно, Тихи на тапету јер је досадан, заморан и подао. Свака друга тема његова, а не зна се која је идиотскија од које. Океј, хајде да причамо против Тадића и да пркосимо "жутим модераторима"... Била је овде ситуација кад ниси могао ни да пpднеш против ДС-а или Тадића, а да те не обришу или да не добијеш картон и то није ваљало. А не ваља ни ово јер је обично издpкавање, а не квалитетна критика власти. На нивоу деце у специјалним школама.

ajde da vidimo konkretno a ne na nivou opstih mesta - sta te je konktetno zabolelo u vezi ove teme i zar nije opravdana i normalna kritika vlasti ta koja ukazuje da nije normalno da predsednik Srbije misli isto kao proustaski predsednici hrvatske?
to sto je svaka druga tema - tema tihog ne govori nista o tihom vec o rezimu koju pravi toliko debilnih i ludackih poteza koji opravdavaju diskusije i kritike istih

Јеси ли ти онај Марлон од раније?

Ако јеси, шта ти се догодило са интелигенцијом?

Нисам излазио на изборе, заболе ме к. красни за Тадића и више ми је пун к. наказа које не могу да се договоре да ли сам: четник, усташа, великосрбин, српски издајник, православни талибан, паписта, радикал, тадићевац, ДСС-овац, Мађар, ко-зна-шта.

Кад видим да неко сeре, с опроштењем, ја му кажем да сeре. Е, сад је то проблем! Ако сере против Коштунице, онда сам ја "клерофашиста". Ако сере против Шешеља, онда сам радикал. Ако сере против четника, онда сам кољач и убица. Ако сере против партизана, онда сам комуњара. Ако сере против католика, онда сам паписта.

Сад ми је, тренутно, Тихи на тапету јер је досадан, заморан и подао. Свака друга тема његова, а не зна се која је идиотскија од које. Океј, хајде да причамо против Тадића и да пркосимо "жутим модераторима"... Била је овде ситуација кад ниси могао ни да пpднеш против ДС-а или Тадића, а да те не обришу или да не добијеш картон и то није ваљало. А не ваља ни ово јер је обично издpкавање, а не квалитетна критика власти. На нивоу деце у специјалним школама.

Која је разлика Тихог и оних евроталибанских чудовишта који лове фашисте и неонацисте по друштву? Суштински, никаква. Један Курта је на једној политичкој страни, други Мурта на другој. Један СEРЕ о једној реторици, други о другој. Зашто сам се баш на њега остврио сада? Зато што је сада он најгласнији, а трипује се да неко мисли да је заправо различит од ових... неки "глас народа" или тако нешто. Јесте, ал у к-цу.

jes
oduvek taj :hvala:

da ti ne bi pisao opet isto evo ti prethodni pa ga lepo prostudiraj

albanci su vec u nisu ali ti o tom nemas pojma
prica je o nacionalnoj izdaji i lazi koja se potura kao kukavicje jaje narodu
prica je o presedniku koji se srami svoje izdaje koga je sramota da kaze da je predsednik srbije
prica je o farsi i kulisama koju nam serviraju od prvog dana kad su stvorili dos
prica je o onima koji imaju obraz da sisu krv narodu do zadnje kapi jer su alavi
prica je o moralu o licemerju
prica je o saradnji sa ustasoidnim frakcijama u hrvatskoj koje su formalno uvijene u oblandu demokratije
prica je o krvi svih onih koji su ubijeni oskaceni u proslom veku od strane tih koljaca
prica je o bolesnom coveku i ekipi oko njega kojoj vise nista nije strano kad je u pitanju unistenje drzave
prica je o nama ovde koji se glozimo oko jednog bednika koji svojim postupcima izaziva crvenilo svakom od nas kad prelazi granicu
zato ce narod srbije staviti tacku na takvu pricu
milom ili silom
kad tad

vidim nervira tebe ISTINA o PRAVOM LICU TVOG LJUBLJENOG BORISA TADICA NEPRIJATELJA SRBIJE

e pa kupi jedan paket bromozepama ili bensedina

TEK CES DA SE NERVIRAS :ok:

Пријатељу... :lol: Заболе мене и за тебе и за Тадића, ја сам о њему овде своје мишљење говорио 1000 пута и то је СВАКО видео.

"Мој љубљени Борис Тадић". :rotf: Што не усликах онај скриншот за Ц1 због "вређања институције председника републике"...

Када бих пио бенседине због интернет-идиота, био бих омамљен по читав дан.

П.С. Како те није, бре, срамота да онако девалвираш усташки геноцид над Србима у НДХ? :) Није ти бар мало жао, онако да те савест бар малкице пецне? :)

Kaze covek danas na radiju, kako je fascinantno da ameri uvek uspeju da zahebu ostatak sveta,
sa ovakvim montiranim aferama.
Navodno citava prica sa toboze "nezavisnim sajtom" Vikiliks je smisljena u Beloj kuci i Pentagonu,
trenutno zbog Severne Koreje i njenog razbijanja saveznistva sa Kinom.

Ove ostale banana drzave i njeni banana predsednici su nebitna koletaralna shteta. :cool:

Kaze covek danas na radiju, kako je fascinantno da ameri uvek uspeju da zahebu ostatak sveta,
sa montiranim aferama.
Navodno citava prica sa toboze "nezavisnim sajtom" Vikiliks je smisljena u Beloj kuci i Pentagonu,
trenutno zbog Severne Koreje i njenog razbijanja saveznistva sa Kinom.

Ove ostale banana drzave i njeni banana predsednici su nebitna koletaralna shteta. :cool:

da bre verovatno im zato amerika bombarduje sajt danonocno vec 3 dana ii verovatno zato najavljuju krivicnu prijavu protiv coveka koji je sve to objavio :mrgreen:

Pa eto, recimo da to nije tacno. Ali evo, ja kao glasac DS-a sam razocaran gej-paradom, kradjama, sporim promenama i nedostatkom poverenja u institucije. I necu glasati za njega opet. Ali sta ce jedan mentol poput Tihog pricati kad vlast uzme Toma i brze i bezobraznije izdaje srpstvo, raspi*kava srpsku imovinu i vise kredita uzima i zaduzuje nas? To je sasvim realno i ocekivano obzirom na sve okolnosti, jer DS ima politicku moc da ne poslusa savete sa Zapada, a Toma nema i mora da slusa one koji ga postavljaju. Toma ce uzeti vlast, jer je njegov posao da proda elektrodistribuciju i vodovode. To je najsramotnije sto se moze uciniti, pa ni Tadic i DS to nece da urade, zato zapad sad gura ljige bez trunke casti.

Rekao ti je Roco!

Ajde da ne budemo baba Vange!

Sustina je sledeca!

Svaka partija mora da ima u podsvesti,da ce biti kaznjena!To je jedino resenje!

Ako i dalje nastavimo da podrzavamo ovakve i nakon svega sto nam rade,onda,normalno oni postaju svesni da nece biti kaznjeni na izborima i samim tim ce svi nastaviti da rade ono sto ne treba!

Uzmimo primer da npr DS na sledecim izborima dobije 5-10% podrske!To bi znacilo da su zestoko od biraca kaznjeni,pa bi se onda svaki sledeci koji dodje na vlast zamislio sta radi!

Ovako,samo se vrtimo u krug!

jes
oduvek taj :hvala:

da ti ne bi pisao opet isto evo ti prethodni pa ga lepo prostudiraj

Чему арогантан тон?

Ја бар знам (отприлике) са ким разговарам и какви су ставови особе пре него што је назовем неком квалификацијом.

Узми и ти мојих претходних 3000 порука, па лепо простудирај...

Чему арогантан тон?

Ја бар знам (отприлике) са ким разговарам и какви су ставови особе пре него што је назовем неком квалификацијом.

Узми и ти мојих претходних 3000 порука, па лепо простудирај...

des ti vido trunku arogancije?
stav je jasan i cist ko izglanacan kristal
bota je izdajnik srbije i to je dokumentovano transkriptima
ako pricamo o buducem uredjenju i buducoj vlasti svako ima svog favorita
uostalom neka demantuje na rts-u sa pitanjima uzivo od 20 analiticara

Ако ћемо реално, издајник Србије је сваки Србин који је Србијом владао од 1918. до данас, осим можда Милана Недића.

Евентуално и Коштунице, мада је питање да ли је тај икада владао ичим, поготово државом.

Ma ne... Tadic je dobar, jer se vama idiotima penje po zivcima.... :rotf:

Лаки је мало нервозан..............када год се чује нешто негативно о његовом идолу постаје јефтин и вулгаран к'о Венди на фарми (п.с. фарма се емитује на телевизији чији је власник члан ДС)

Смири се џони....штеди живце, тек ће ти требати ако се испостави да је оно што је монтгомери рекао (преведено са дипломатског - пуштање низ воду)

dokle god je to vi bice ti isto ko danas

Uvek će biti VI, zato što ste pokazali pravo lice dok ste bili na vlasti.

sns ti je prefarbani ds u koji ce da predju svi julovci iz sadasnjeg

Reci mi nešto što ne znam...

das' reko cheda jos bi mogao da te razumem i kazem evo coveka koji misli
bice sta treba da bude

Šta u vezi Čede, ne razumem?
Nisam ja rekao da sam za DS ili SNS niti da mi se ovo sviđa, već sam samo konstatovao trenutno stanje.
A DSS nije ništa bolji ni od jednih ni od drugih, tako da je Srbija nahebala kako god okreneš...isto *****, drugo pakovanje...

Ако ћемо реално, издајник Србије је сваки Србин који је Србијом владао од 1918. до данас, осим можда Милана Недића.

Евентуално и Коштунице, мада је питање да ли је тај икада владао ичим, поготово државом.

ako cemo o istoriji idemo na pdf istorija pa da krenemo npr. od marseja
sad smo u 2010 i vikiliks je objavio nesto sto je ziva vatra za sadasnji srpski establisment i veruj da me zivo zanima ko ce prvi to da demantuje
zapamti, ko se prvi oglasi taj je najvise upetljan

Лаки је мало нервозан..............када год се чује нешто негативно о његовом идолу постаје јефтин и вулгаран к'о Венди на фарми (п.с. фарма се емитује на телевизији чији је власник члан ДС)

Смири се џони....штеди живце, тек ће ти требати ако се испостави да је оно што је монтгомери рекао (преведено са дипломатског - пуштање низ воду)

Ne brini ti batice o mojim zivcima :) Ja sam realan, znam mnogo toga... To je preduslov za manje stresa... Zato mi je i OK gospodin predsednik Tadic, jer znam koja gownarija mu je alternativa...

Uvek će biti VI, zato što ste pokazali pravo lice dok ste bili na vlasti.

Reci mi nešto što ne znam...

Šta u vezi Čede, ne razumem?
Nisam ja rekao da sam za DS ili SNS niti da mi se ovo sviđa, već sam samo konstatovao trenutno stanje.
A DSS nije ništa bolji ni od jednih ni od drugih, tako da je Srbija nahebala kako god okreneš...isto *****, drugo pakovanje...

prosta stvar, ako nekom kazes vi od kojih si onda ti?
nezavisan analiticar ne kaze nikome vi ako je on mi a ne ja, kontas il' da doguram tarabu da ti nacrtam?

Back