Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

evo sad sam donirao 50 evra wikileaksu putem kreditne kartice

zahvalan sam im do neba zbog objavljivanja ovog dokumenta o borisu tadiicu

DO NEBA

JEDVA CEKAM da dodjem do skeniranog faksimila tog dokuimenta

pa kad mi neko krene nesto tadic ovo tadic ono ja mu CAP poturim crno na belo DOKAZ ispod nosa da je tadic neprijatelj srbije i izdajnik

nis' moro da se trosis
znali smo mi to davno

Sta ti nije jasno!?

Onaj ko glasa za DS i Tadica je protiv svoje drzave,dokumenti pokazuju!

Mislim,mozda,u trenutku kada si ih glasao,nisi znao!Sada,ispalo delo na videlo,ali i dalje podrzavas!

Zasto vam smeta da se stvari nazovu pravim imenom!?

UPRAVO TAKO

DOSAD SU MOGLI DA SE VADE - NISMO ZNALI

VISE NE MOGU!

SAD SE CRNO NA BELO VIDI SVE I ZNA KO JE BORIS TADIC A I KO SU ONI KOJI GA OD DANAS PODRZAVAJU

NEPRIJATELJI SRBIJE I!

Pa to je njegovo misljenje, ne moras odmah da prijavljujes.

Drugo, ti li se stvarno "potrises" za ono sto pise Tihi, i to uopsteno?

Ja sam za zilotei Artemija trebala 300 puta da ga prijavim kako se u sve "razume". Pa nisam.

Ako je to TAKO, onda treba da se ukloni ono sto je napisao supermod Esh u Pravilima ponasanja - da se NE SME vredjati lik Predsednika Srbije.

Pa neka ga svi pljuju i psuju kao Tihi.

evo sad sam donirao 50 evra wikileaksu putem kreditne kartice

zahvalan sam im do neba zbog objavljivanja ovog dokumenta o borisu tadiicu

DO NEBA

JEDVA CEKAM da dodjem do skeniranog faksimila tog dokuimenta

trenutno to ne mogu jer im je sajt offline . bombarduje ih americka banda DDOS napadima

pa kad mi neko krene nesto tadic ovo tadic ono ja mu CAP poturim crno na belo DOKAZ ispod nosa da je tadic neprijatelj srbije i izdajnik

Uf, al si se isprsio. Zaradjujes mesecno 5 soma evra, a dao si im 50 zato sto su objavili vest koja te je ucinila najsrecnijim covekom na svetu.

Stipso! Jevreju! :evil:

UPRAVO TAKO

DOSAD SU MOGLI DA SE VADE - NISMO ZNALI

VISE NE MOGU!

SAD SE CRNO NA BELO VIDI SVE I ZNA KO JE BORIS TADIC A I KO SU ONI KOJI GA OD DANAS PODRZAVAJU

NEPRIJATELJI SRBIJE I!

Ali jok,sada kada ih nazoves pravim imenom,onda nekontrolisano pocinju da vredjaju,kao u ovom postu iznad!

I pre je bilo uvek tako,ali sada postoje dokumenta i zato su nervozni!

Ja javno kazem:

KO GOD BUDE PONOVO GLASAO BORISA TADICA I DS,TAJ JE PROTIV SVOJE DRZAVE I IZDAJNIK!!!!!

Како те, бре, није срамота, имаш ли ти ТРУНКУ образа?

Знаш ли ти ко су биле УСТАШЕ?

Тако олако се фрљаш том речју, као да се ради о сакупљачима лептирова, а не о ономе о коме се ради. Пу! :bljak:

znam ko su bile ustase a i znam ko su danas ustase

ustase su nekad bile ante pavelic francetic luburic dinko sakic kardinal alojze stepinac i njima slicni

danasnje ustase u hrvatskoj glavne su stipe mesic ivo sanader i thompson. broj jedan ustasa im je stipe mesic

i te ustase kazu da tadic misli o svemu POTPUNO isto kao i oni

sta ti to govori ?

meni da je i tadic isti kao oni

Dakle, Tadic ima isto misljenje kao i Mesic i Zapad, da je Kosovo nezavisno. Taj stav ima i vecina u Srbiji. Svako normalan vidi realnost. Sto dovodi do zakljucka da je Tihi debilcina :)

meni ova logika kazuje da su ti sto ih zoves debilima svi oni koji su ga zaokruzili u prici da je nesalomivi i nepotkupljivi borac za kosovo

LJUDI TEK CE OVDE DA BUDE LOMOVA

treba da budu objavljeni preko 500 dokumenata koje je americka ambasada poslala u Washington iz Beograda!

USKORO CEMO SVE DA VIDIMO

zasad ZNAMO KO JE I STA JE BORIS TADIC

Nikakvih lomova NIGDE nece da bude!

To su GLUPOSTI!

Da Ameri nece da se to objavi - NIKADA ne bi bilo objavljeno!

Nije demokratija jos DOTLE STIGLA da prkosi CIA ili Mosadu....

Nemoj da si naivan!

Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".

64658144_mesic_show.jpg

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950

----------------------------

Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna

HAHA ,ONI MISLE DA JE ON HRVAT,ODKUD SANADERU PRAVO DA MISLI DA JE NEKO HRVAT KAD NI ON SAM NIJE HRVAT ,VEC JE SRPSKOG POREKLA ...BOZE KAKAV JE TO POGAN NAROD

Nikakvih lomova NIGDE nece da bude!

To su GLUPOSTI!

Da Ameri nece da se to objavi - NIKADA ne bi bilo objavljeno!

Nije demokratija jos DOTLE STIGLA da prkosi CIA ili Mosadu....

Nemoj da si naivan!

ko sto vidis izgleda da jeste

hoces da kazes da je amerikancima u interesu da se objavi DOKUMENT u kojem Mesic i Sanader tvrde da je TADIC ISTI KAO I ONI I DA MISLI SVE STO I ONI SRBIJI

ja mislim da nije

bice uskoro ROKAJ SNIMAJ

Opusti se, majstore. Kad ti Tihi tako nesto kaze, to ti dodje kao kompliment ;) Ne daj Boze da si kao on :)

Нервирају ме хуље и безобразници, опасно.

Лопуже које дижу хајку на неке леваке против лоповлука.

Глупи људи који паметнијима од себе говоре да су глупи.

Дудуци који не разликују аргумент од арпаџика, а говоре другима "Разбио сам те аргументима!"

Хуље које себи дају за право да говоре у име српства и ПРАВОСЛАВЉА (еј, богати!) и спроводе неке своје личне хајке.

И Тихи јер је јефтини политикант једне политичке партије и који већ смара колико је неспособан да отвори форумску тему и разговара о било чему. Као навијени добошар.

Pa to je njegovo misljenje, ne moras odmah da prijavljujes.

Није то мишљење, то је измет упакован у речи.

Ко има онакво мишљење, слободно нека извади мозак, не треба му.

prosta logika

1. Sanader se zalaze i priznao nezavisnost Kosova
2. Stipe Mesic 100 puta rekao da se zalaze za nezavisno Kosovo i da se zalaze za UKIDANJE REPUBLIKE SRPSKE
3. Mesic i Sanader u poverljivoj depesi upucenoj Americi tvrde da Boris Tadic misli POTPUNO ISTO KAO ONI a da je Kostunica los
4 ZAKLJUCAK: BORIS TADIC PODRZAVA NEZAVISNO KOSOVO I UKIDANJE REPUBLIKE SRPSKE CIM MISLI ISTO KAO MESIC I SANADER

Back