gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Zato mi je i OK gospodin predsednik Tadic, jer znam koja gownarija mu je alternativa...
lepo sto si priznao kom soju pripada
idemo na temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato mi je i OK gospodin predsednik Tadic, jer znam koja gownarija mu je alternativa...
Ne brini ti batice o mojim zivcimaJa sam realan, znam mnogo toga... To je preduslov za manje stresa... Zato mi je i OK gospodin predsednik Tadic, jer znam koja gownarija mu je alternativa...
Ау......... мајко моја... ја боље да се на неко време искључим..... има срчка да ме стрефи...
ako cemo o istoriji idemo na pdf istorija pa da krenemo npr. od marseja
sad smo u 2010 i vikiliks je objavio nesto sto je ziva vatra za sadasnji srpski establisment i veruj da me zivo zanima ko ce prvi to da demantuje
zapamti, ko se prvi oglasi taj je najvise upetljan
Морам, то ми је струка.
а твоја реалност........па иста је као и код оних што овде љубе Шешеља или Слобу.........калсични сте примерци љубитеља лика и дела свог лидера....синдром милошевићевог гласача из деведесетих година прошлог века..........затуцаност на врхунцу...не видите даље од страначког саопштења........можда и није чудо Што су ДС и Слобин СПС у коалчицији?
Исти ментални склоп.
Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".
![]()
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950
----------------------------
Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna

Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".
http://img.rtvslo.si/_up/upload/2010/01/19/64658144_mesic_show.jpg
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950
Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna
Период од 1939. тек сад почиње да постаје историја, а и даље је више политика.
А задњих 30 година су политика, без трунке историчности.
prosta stvar, ako nekom kazes vi od kojih si onda ti?
nezavisan analiticar ne kaze nikome vi ako je on mi a ne ja, kontas il' da doguram tarabu da ti nacrtam?

Ma šta mi napriča...
Kako da ti ne napišem "vi", kad pišeš kao da si onaj mali Petković lično???
A MI smo oni kojima je više pun ***** stranačkih demagoga, prodavača magle,
lažnih legalista, lažnih patriota, lažnih demokrata, lažnih evropejaca, lažnih vernika,
lažnih eksperata, lažnih boraca za srpstvo, lažnih moralista, licimera, hulja, ološa,
lopova, malih stranačkih aparatčika koji bi prodali rođenu majku samo da se lično ovajde ITD ITD ITD
E to smo MI.

Jaoj, daleko bilo onda ako ti je to struka. Morao bih onda da razmatras mnoge detalje. No, mnogo si ti druze masio sto se mene tice. Ja se ne lozim na kult licnosti, a daleko bilo da citam stranacka saopstenja, samo bi mi to u zivotu falilo. Sto se mentalnog sklopa tice, i tu si promasio zestoko, ali ajde... Da ne polemisemo na tu temu. Elem, lepo nadjes koncizne i proverene izvore informacija, i drzis se njih. Citas i obrazujes se na vreme i to onda iskljucuje mogucnost ocekivanja, a bez ocekivanja nema ni razocarenja. Tako da sam se ja napravio takvim da verujem u se i u svoje kljuse, a ostali me ne interesuju. Ono sto ti vidis kao nervozu je u stvari osuda i pljuvanje ljudske gluposti, koje je ovaj PDF prepun i zbog te iste gluposti mu kvalitet opada godinama.
to reci kad odes u market i zafale ti pare za hleb i mleko a dete te ceka gladno
nadam se da ce imati razumevanje za tvoje shvatanje savremene politicke i istoriografske misli vrlog nam predsednika i o njegovom ekspresnom put tgv-om u vl eu
jel?
pa sto onda stalno zaokruzujes ds![]()

Далеко или близу то је небитно......
остаје опсервација из које се види да си слепо заљубљен у свог лидера...баш као својевремено милошевићев пензионер......Главни тадићев квалитет је по теби то што нервира своје противнике.
Заиста озбиљно и достојно човека који размишља својом главом.....
Извини и без љутње, али трезонујеш исто као и гласачко тело деведесетих.
тужно
Мудар одговор.
Које је наравоученије? Кад ратује народ издељен на политичка племена и кад ратују форумски Чејени против форумских Црних Ногу, треба се држати по страни ако не припадаш ни једнима ни другима, без обзира на то што ратују око Србије која је твоја исто толико колико и њихова? Ооокеј.
Tek sad videh temu...po tebi je to "dokaz" - za sta???
Изхебо их Миле само тако, ха,ха,ха...шта каже, кад Савет безбедности то уради ха,ха,ха.Значи кад на врби роди грожђе!lepo dodik kaze diplomatski da ce se kosovo priznati kad to uradi SAVET BEZBEDNOSTI....................to je bitna rwazlika od onog o cemu prica tadic i co![]()
A kako si ti izvukao taj zaključak?
Možda zato što ne pevam hvalospeve o kiselom Voji?
PS. Ne glasam...hebi ga, nemam za koga...

Rocco, REDA MORA BITI!
Po USA projektu Vikiliks Dodik najavio priznanje Kosova!!
30. novembar 2010. | 11:35 | Izvor: Tanjug Zagreb
-- Prema američkim dokumentima koje je objavio Vikiliks Milorad Dodik je podržao Ahtisarijev plan za Kosovo.
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik je čak američkim diplomatama najavio priznanje Kosova posle takve odluke Saveta bezbednosti UN. ..

Како те, бре, није срамота, имаш ли ти ТРУНКУ образа?
Знаш ли ти ко су биле УСТАШЕ?
Тако олако се фрљаш том речју, као да се ради о сакупљачима лептирова, а не о ономе о коме се ради. Пу!![]()